wkkr 13.04.09, 14:33 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=93983507&a=93991614 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamzerek Re: Aqanet to ściek 13.04.09, 15:05 no kidding, spanky!? :~) musisz przyklady zalaczac? czyjes potwierdzenai? przeciez tojasno widac i czuc Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Aquanet to minum potencjalu 13.04.09, 15:07 nizej nie spadniesz. Ale juz sobie nie wyobrazam pisania na forum z moderatorem. Raczej juz sie odzwyczaje od pisania na forum. PF Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Aquanet to minum potencjalu 13.04.09, 15:12 odzwyczaj sie, rozdetek.... mniej smierdziec bedzie... Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Faktycznie 13.04.09, 15:15 cos jakby przekupy odor. Musisz te swoje glupawe trzy szekle zawsze wtracac? PF Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: Faktycznie 13.04.09, 15:19 absztyfikant napisał: > Trzy agorot phhhrofesorze. Chciał błysnąć a Ty go na ziemię...nie dziwię się przyszłej frustracji Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Faktycznie 13.04.09, 15:29 Moze zrobimy zrzutke na wisiorek zrobiony z monety o nominale 10 agorot "dla coreczka" PF w ramach pojednania? Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Frustruje faktycznie 13.04.09, 15:32 mnie twoj stadny odruch off-nick. Masz glowe? Zastanawiasz sie? Jak dana z okna skoczy, ty tez skoczysz? PF Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Frustruje faktycznie 13.04.09, 15:34 Offnickowa szurnieta nie jest. Pewnie zadzwonilaby po pogotowie. Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Przecież to jest 13.04.09, 15:37 polski_francuz napisał: Frustruje faktycznie > mnie twoj stadny odruch off-nick. > > Masz glowe? Zastanawiasz sie? > > Jak dana z okna skoczy, ty tez skoczysz? > > PF naturalne taki odruch...widać,że nigdy w żadnym bractwie nie uczestniczyłeś Chyba jajeczko Ci zaszkodziło bo humor jakiś taki siermiężny masz Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Faktycznie 13.04.09, 15:20 cusik znow nie kapujesz, rozdetek.... wtraciles to sie ty.... ja ci tylko odpowiedzialam.... wiesz przeciez, ze czekam na ciebie za rogiem, wiec lepiej zastanow sie, co piszesz, jesli w dupsko nie chcesz dostawac... nie rozdymaj sie tak niesamowicie.... Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Przekupa za rozdetka 13.04.09, 15:30 Bynajmniej, przekupo. Zareagowalem na wpis wkr. Na co zdecydowalas sie mnie powyzywac. I dostalas pieknym za nadobne. Przekupa za rozdetka. I tak juz zostanie zanim nie przestaniesz wyzwisk. PF Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Jak za starych, dobrych czasow 13.04.09, 15:34 Tylko Kropki nie ma z nami i to akurat dobrze Swieta i rodzina w komplecie, prawie Odpowiedz Link Zgłoś
randka_z_ulemem Re: Jak za starych, dobrych czasow 13.04.09, 15:35 absztyfikant napisał: > Swieta i rodzina w komplecie, prawie Brakuje tylko tej rowerzystki z Greenpointu.. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Jak za starych, dobrych czasow 13.04.09, 15:36 Bedzie wieczorem, roznice czasowe Odpowiedz Link Zgłoś
randka_z_ulemem Re: Jak za starych, dobrych czasow 13.04.09, 15:41 absztyfikant napisał: > Bedzie wieczorem, roznice czasowe Uśmiechnąłem się właśnie do numeru z przeszłości.. Wiesz może kim był jegomość, który latał po forum pod nickiem "polska_franca"?... ;} Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 rozdetek.... 13.04.09, 15:37 ty mozesz mowic o mnie przekupa ile chcesz... zupelnie mnie to nie rusza.... a jak jeszcze dodasz "przekupa z machane yehuda" to wogle bede sie z tym z duma obnosic... i nie probuj sie tutaj usprawiedliwiac, rozdetek.... rozdetek jest za "idz pokiwaj sie pod sciane", za szmaciare, za gnojka, za klamstwa o israelu, za twoje tchorzostwo... no i oczywiscie za twoje bezgraniczne zadufanie w sobie, ze masz prawo pouczac, dawac porady i patrzec na wszystkich z wysoka.... rozdetek wlasnie... Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Przekupo 13.04.09, 15:41 gdybys bylo zdolna do zastanowienia, to bys zrozumiala, ze tracisz ty i twoj kraj przyjaciol a nawet obojetnych. I zamiast pytac sie dlaczego powtarzasz ciagle swoja mantre. PF Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Przekupo 13.04.09, 15:42 Nie obawiajcie się wrogów, Wrogowie mogą was tylko zabić. Nie obawiajcie się przyjaciół, Przyjaciele mogą was tylko zdradzić. Obawiajcie się ludzi obojętnych, Bo za ich milczącą zgodą Istnieje zbrodnia i zdrada. Bruno Jasieński Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Przekupo 13.04.09, 15:55 tak tak.... ja i moj kraj stracilismy..... juz cepowaty mnie o tym zapewnial i teraz ty..... nie wiem, czy sie pozbieram z zalu, ze israel i ja stracilismy takich przyjaciol, jak ty i cep.... pewnie sie nie pozbieram... ale pomodl sie, do tego odpowiedniego boga, allah go zwia... moze tym razem ci wyjdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
perla no i czemu 13.04.09, 15:17 zaczepiasz PeeFa? Ty jednak awanturnica zwykła jesteś dana33 właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: no i czemu 13.04.09, 15:22 perliczkowaty.... szczescie mojego zycia.... nie rozumiem, co cie tak dziwi, to moje awanturnictwo.... przeciez widziales na wlasne oczy, jak sie wyklocalam w lodzkiej pizzerii o cale 8 zlotych, nie? chag sameach, serdenko... Odpowiedz Link Zgłoś
perla chodzi o to 13.04.09, 15:26 że między tobą a peefem jest teraz taka sytuacja, że tylko bluzgi wzajemne mogą być. To widzą wszyscy, łącznie z tobą. Widać lubisz to, te bluzgi znaczy się, skoro prowokojesz go właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 mylisz sie..... 13.04.09, 15:33 sa watki na ktorych pisze, do ktorych sie nie wtracam... ale smierdzi mi facet od chwili, jak napisal to jego slynne "idz pokiwaj sie pod sciana", twierdzac jeszcze do tego, ze on nie antysemita i nie wulgarny... a wulgarnoscia zieje na odleglosc w wielu postach.... i tam gdzie zieje, tam ja tez... to wszystko... nie znosze zaklamania, hipkryzji, manipulanctwa i tej jego rozdetosci niesamowitej... no i perliczkowaty.... ja naprawde duza dziewczynka... nie zmienisz mnie i ja sie tez zmienic nie dam... bardzo zadowolona z siebie jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: mylisz sie..... 13.04.09, 15:40 PF nie jest antysemitą, natomiast faktycznie ma zupełnie błędne spojrzenia na państwo Israel. On chyba rzeczywiście wierzy, że jest możliwy dialog z muslimami. Na dodatek akcję w Gazie uważa za terrorystyczną, co jest postawieniem sprawy do góry nogami i świadczy o niewiedzy na czym polega nie tylko tamta wojna, ale na czym w ogóle polega wojna. Niemniej, to nie powód aby zanim biegać i wyzywać. To nie przystoi dużej dziewczynce właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: mylisz sie..... 13.04.09, 15:47 Faktycznie MIALEM zupelnie bledna opinie o panstwie Izrael. Az do akcji w Gazie. Tej akcji i tej nienawisci tak predko ani ja ani swiat nie zapomni. A teraz z Bogiem PF Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Habibi cos dla Ciebie... 13.04.09, 15:49 www.youtube.com/watch?v=_rIHEhrb06g Odpowiedz Link Zgłoś
nordpol Re: mylisz sie..... 13.04.09, 15:53 co tu jest do zapomnienia ? Davidy wykonali zadanie militarne i cześć !i chwała im za to ! natomiast nie nigdy zapomnij o zbrodniarzach palestynskich hesbolach . I love Israel and Dayan Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 hahahahahahahaha...... 13.04.09, 16:11 znow jestem nieuczulona w bolu, rozdetek.. fakt jest, ze od paru tygodni na poludnie israela nie spadaja rakiety.... nie wiem, kiedy zaczna znow, ale juz bylo warte "spacyfikowac" gaze.... moron is a moron is a moron.... Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator-z-boku Re: mylisz sie..... 13.04.09, 16:04 perla napisał: > PF nie jest antysemitą, natomiast faktycznie ma zupełnie błędne spojrzenia na > państwo Israel. On chyba rzeczywiście wierzy, że jest możliwy dialog z > muslimami. Na dodatek akcję w Gazie uważa za terrorystyczną, co jest > postawieniem sprawy do góry nogami i świadczy o niewiedzy na czym polega nie > tylko tamta wojna, ale na czym w ogóle polega wojna. Czyli po prostu jest glupim idiota................? Dawno to zaobserwowalem............................ Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: mylisz sie..... 13.04.09, 16:07 pereliczkowaty..... on JEST antysemita... ty tez, ale ty przynajmniej na tyle uczciwy, zeby sie do tego przyznac... on nie.. ale mimo o jest... to jego "idz sie pokiwaj pod sciane" i jeszcze kiedys o arapie "on zyd, but nobody is perfect", to absolutnie antysemickie powiedzenia.... jak sie pisze do kogos szmaciaro, gnoju, szmato, bez tego, ze ktos go w ten sposob obrazil (zobacz wpis absztyfikanta wyzej, ktory zacytowal po prostu slowa rozdetka, i zadne z nich nie bylo wulgarne, ani obrazajace, moze wysmiewajace, ale napewno nie obrazajace i francuska, kulturalna odpowiedz), to jest sie chamem zwyklym... mozna miec takie lub inne spojrzenie na israel... ale jesli sie cos twierdzi, to trzeba miec tez troche odwagi, zeby ustosunkowac sie do argumentow kogos, kto zyje tu i przynajmniej odpowiedziec uczciwie na pytania... on tego nie nie umie... natomiast lata po calym forum i udziela porad, nagan, wychowuje, krytykuje, klamie i manipuluje.... ze nie wspomne juz o kompletnych bredniach, jakie czasem tu wypisuje, za ktore dostaje mu sie nawet nie ode mnie, tylko od polakow, i nawet to nie jest w stanie dac mu do myslenia, ze nie jest znow taki idealny i ze moze jednak tu i tam ma braki w wiedzy i nie jest kompetentny do osadzania niektorych spraw lub historii.. jest tak przekonany o swojej madrosci, tak zadufany w sobie, ze po prostu trudno w to czasem uwierzyc.... rozdetek wlasnie... duza dziewczynka jeszcze biegac moze... i ma granice, ktorych nie pozwala przekroczyc... a jak sie je ciagle przekracza, to trzeba sie liczyc, ze duza dziewczynka dowali... Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: mylisz sie..... 13.04.09, 21:43 dana33 napisała: > pereliczkowaty..... on JEST antysemita... ty tez, ale ty > przynajmniej na tyle uczciwy, zeby sie do tego przyznac... on nie.. > ale mimo o jest... właściwie rzecz biorąc nie jestem do końca przekonany czy atysemitą jestem. Mój antysemityzm odkryłaś ty. I tak o tym rozpisywałaś się, że faktycznie poczułem antysemitą się. I chciałem to udowodnić jakoś. Niemniej, to było w poprzednim życiu, jak w realu właściwie ciągle z Żydami byłem. Sęk w tym, że oni dla mnie bardzo dobrzy byli. I w ogóle, jako goja, ładnie traktowali. Właściwie mówiąc, nigdy tak w kwestiach praktycznych nie miałem takich przyjaciół, jak owi Żydzi. Dopiero ty uświadomiłaś mi, na jak błędnej drodze jestem, i powinienem nienawidzić to żydowskie plemie. No i nienawidzę. Ale w kwestiach globalnych, choćby istnienie państwa Israel, to kuźwa mój antysemityzm przegrywa ze zdrowym rozsądkiem. Ale jak dana33 postarasz się, to i może faktycznie antyisraelskim fanatykiem zostanę właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
januszcz Re: Aqanet to ściek 13.04.09, 15:41 wkkr napisał: ... a jednak tu przychodzisz. Lubisz... ścieki? J. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Aqanet to ściek 13.04.09, 16:15 kazdy z nas tu przychodzi januszczu... niektorzy czesciej, niektorzy rzadziej.... nikt sciekow nie lubi, ale co tu gadac: sa one czescia naszego zycia. od zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Aqanet to ściek 13.04.09, 16:12 staruszkow,ktorzy jak widac nie maja juz nic wiecej do roboty tylko pilnowanie swej komputerowej grzedy. teraz wszystko jasne dlaczego tak siedzicie na jednym miejscu E tam,Danka niespożyta jest jak wszyscy poczęci w latach 40 i odpoczynku nie potrzebuje off_nick: I ja Ciebie pozdrawiam,poczęta w drugiej połowie lat 40 pozarski: poczety w pierwszej polowie lat 40tych a nadredaktor ze stettin chyba w latach 50 poczetym byl,ale chyba malo dbal o siebie i dosc szybko sie zestarzal,jak na swoj wiek ma sie rozumiec. nu niestety rasa semicka tak juz ma,szczegolnie jak uzalezniona od netu jest i malo ruchu na swezym powietrzu ma trzymta sie dziadki i babcie Odpowiedz Link Zgłoś
cyniol Re: Aqanet to ściek 13.04.09, 16:37 vicky17 napisała: > staruszkow,ktorzy jak widac nie maja juz nic wiecej do roboty tylko pilnowanie > swej komputerowej grzedy. teraz wszystko jasne dlaczego tak siedzicie na jednym > miejscu Przyczyna jest calkiem prozaiczna Aquanet Re: AI: Izrael mordował dzieci Autor: absztyfikant☺ 24.02.09, 01:12 Dodaj do ulubionych Skasujcie Odpowiedz Na to forum to ja przychodze sie w y s r a c Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Aqanet to ściek 13.04.09, 16:50 cyniol napisał: > > > Przyczyna jest calkiem prozaiczna > > Aquanet > > Re: AI: Izrael mordował dzieci > Autor: absztyfikant☺ 24.02.09, 01:12 > Dodaj do ulubionych Skasujcie > Odpowiedz > Na to forum to ja przychodze sie w y s r a c > widac w redakcji nie ma miejsca na zuzyte pampersy nadredaktora faktycznie o tej jego i calego FE "kulturce" mac trwac,to nawet w giewu glosno. a ta banda ma jeszcze tupet komus dawac cos za przyklad..obysmy nigdy nie musieli tak zjechac na dno uzaleznienia i chamstwa,jak oni. to naprawde smutno ogladac a w rzeczywistosci to musza byc niezle pokraki. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu A na FoF, to kto pojdzie?! 13.04.09, 17:09 Tutaj latwo byc glosnym. Vicky, czemu nie bronisz wolnosci wypowiedzi?!! Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: qrna! dałem linka i co!? 13.04.09, 18:52 A co chciales? Popatrzylem na FoF i dalem komentarz. PF Odpowiedz Link Zgłoś
swiruska1 Re: Aqanet to ściek 14.04.09, 10:50 spuścić do niego Farfała z jego kumplami Odpowiedz Link Zgłoś