zupelnie.tu.nowa.1948 02.12.03, 12:43 Napisz nam to co pisałes do mnie na privie jak to "bylismy po tej samej stronie". Tadeusz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zupelnie.tu.nowa.1948 Co jest Limak? Zapomniałeś jezyka w dupie? 02.12.03, 13:07 Dlaczego nie napiszesz jak flirtowaleś z Tadziem pisaleś mu, że też ganiałeś żydów z pałą a potem na niego doniosłeś tak że już go tu nie ma. No Kamil. Więcej śmiałości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polishAM Re: Co jest Limak? Zapomniałeś jezyka w dupie? IP: *.nas17.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 02.12.03, 13:21 To bym nie przypuszczał. On raczej lata z tą swoją pałą, czy fujarką po parkach w nocy. Ale, hej, you never know. Limak nie krępuj się, wywalaj na ławę co tam masz ciekawego. Nie doczekałem się tego zdjęcia Miriam, ale może coś tam ciekawego wyciągniesz z rękawa. Na marginesie, czy ktoś może autorytatywnie ocenić wygląd Miriam w skali jeden do dziesięciu. Bez uprzedzeń i żartów. Odpowiedz Link Zgłoś
xeni Re: Co jest Limak? Zapomniałeś jezyka w dupie? 02.12.03, 13:24 Gość portalu: polishAM napisał(a): > To bym nie przypuszczał. On raczej lata z tą swoją pałą, czy fujarką po parkach > > w nocy. Ale, hej, you never know. Limak nie krępuj się, wywalaj na ławę co tam > masz ciekawego. Nie doczekałem się tego zdjęcia Miriam, ale może coś tam > ciekawego wyciągniesz z rękawa. Na marginesie, czy ktoś może autorytatywnie > ocenić wygląd Miriam w skali jeden do dziesięciu. Bez uprzedzeń i żartów. polisIDIOTA )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polishAM Re: Co jest Limak? Zapomniałeś jezyka w dupie? IP: *.nas17.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 02.12.03, 13:28 No nie podskakuj, bo mi zamrażalnik zdeformujesz. Rozluźnij się, odpręż i zacznij nadawać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chala szynka , juz ci trucka rozladowali, robolu? IP: *.rdu.bellsouth.net 02.12.03, 13:31 do roboty dla dobra Zydow, jak =dobry polski antysemita! Odpowiedz Link Zgłoś
ktos_kogo_nie_powinno_tu_byc Oceny nie będzie 02.12.03, 13:27 Gość portalu: polishAM napisał(a): > Na marginesie, czy ktoś może autorytatywnie > ocenić wygląd Miriam w skali jeden do dziesięciu. Bez uprzedzeń i żartów. Chyba nie wypada. Odpowiedz Link Zgłoś
wyszukiwarka stopklatka 02.12.03, 13:37 www.stopklatka.pl/filmowcy/osoba.asp?oi=24831 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polishAM Re: stopklatka IP: *.nas17.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 02.12.03, 13:58 Zaraz to ona, studiowała na Harlemie (prawie Harlemie) na początku lat 90-tych. Ale jaja. Czy ktoś to może potwierdzić? Odpowiedz Link Zgłoś
ajmbek Re: stopklatka 02.12.03, 18:02 wyszukiwarka napisał: > www.stopklatka.pl/filmowcy/osoba.asp?oi=24831 No nareszcie ta starsza pani jest, tu na tym zdjęciu przynajmniej widać , że miała jakieś 40lat temu urodę. Na tym poprzednim, to była bardzo tłusta. To ta co pisała donosy i faksy na forumowiczów? Zresztą widać to po fałszywej twarzy. Że też baba , na stanowisku, która nazywa się Burzyńska -Keller, bawi się jak durne dziecko na forum! A jeszcze ten kochanek perła!! A co mąż przychodzi na nocną zmianę? ajm Odpowiedz Link Zgłoś
xeni ja cię durniu poznałe od razu, ale... 02.12.03, 13:12 wolę naśmiewać sie z tarnogórskiej kozy, ty jesteś mniej niż zero , więc zainteresowanie tobą mniejsze )) Pogadaj sobie i pisuardesą gini Julian Odpowiedz Link Zgłoś
pan.skan Hihi! Kozy też wyznają syjonizm?______n/t 02.12.03, 13:13 zupelnie.tu.nowa.1948 napisała: > Napisz nam to co pisałes do mnie na privie jak to "bylismy po tej samej > stronie". > > Tadeusz Odpowiedz Link Zgłoś
tuy A ty co robiłeś Koziuniu w 1908? 02.12.03, 13:18 Szosy na Gliwice jeszcze nie było!!!!!! zupelnie.tu.nowa.1948 napisała: > Napisz nam to co pisałes do mnie na privie jak to "bylismy po tej samej > stronie". > > Tadeusz Odpowiedz Link Zgłoś