Dodaj do ulubionych

Czy my nie mozemy zaspamowac watkow spamerowi..

09.05.09, 21:57
..haszyscie?! No ludzie, caly Aquanet zasral!
Obserwuj wątek
    • dana33 Re: Czy my nie mozemy zaspamowac watkow spamerowi 09.05.09, 22:12
      probowalam, ale po nim wszystko, jak woda po kaczce... smile
      • marouder.eu Jak sie wezme, a jak sie zbiore w sobie.. 09.05.09, 22:21
        ...to bede mu tasmowo wpisywal watkow hasla z wikipedii oraz slownika wyrazow
        obcych!
        • dana33 Re: Jak sie wezme, a jak sie zbiore w sobie.. 09.05.09, 22:25
          ja pisalam po 15-20 linijek
          ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
          ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
          i tez nic nie pomoglo....
          olewac faceta i juz.... wogole nie otwieram jego watkow... smile
          zakochany w sobie narycyzik.... smile
          • marouder.eu Ale jak tak mozna w wieku lat 64.. 09.05.09, 22:30
            ...w sytuacji, gdy nawet ksiadz Hasza nie lubil przy chrzcie, co Hasz sam kiedys
            wyznal...Cyborg mowi, ze Hasz kreatywny..co zacz ta kreatywnosc, skoro, co osoba
            wyzna mi, ze kreatywna, to ja w miejsce tworczego podejscia widze swira?
          • cyborg.jr Re: Jak sie wezme, a jak sie zbiore w sobie.. 09.05.09, 22:30
            dana , azaliż w tobie nic z artyzmu ...?
            wyobraż sobie , że szybujesz w przestrzeni i nagle w słuchawkach
            obce głosy słyszysz .. to nie rozmowa , to śpiew gwiazd ..
            podejrzewam , że na jednej z nich siedzi hasz ...
            ale trzeba mieć klucz do szyfru ...a polski szyfrant zniknął ...
            • dana33 Re: Jak sie wezme, a jak sie zbiore w sobie.. 09.05.09, 22:39
              co znaczy nie mam artyzmu?????
              ty wiesz ile trzeba go, zeby podac na stol artystyczny czulent?????
              a salatka kartoflana, coby wygladala jak conajmniej kawior???? smile
    • absztyfikant Re: Czy my nie mozemy zaspamowac watkow spamerowi 09.05.09, 22:13

Wygasilem wszystkie jego nicki. To bylo juz nie do zniesienia.
    • cyborg.jr Re: Czy my nie mozemy zaspamowac watkow spamerowi 09.05.09, 22:19
      dajcie chłopu spokój , on na mnie działa jak postać z Siegrieda
      Freuda , albo Salvatore Dali , taki picassso..
      no jest po prostu wedle pewnych środowisk , które min wy
      reprezentujecie pier'dolniety ale pozytywnie , czyli twórczo ...
      uczenie nazyza się to kreatywana postac ...
      • pozarski Re: Czy my nie mozemy zaspamowac watkow spamerowi 09.05.09, 22:37
        Ja Hasza lubie, bo Hasz lubi to,co ja lubie: Chalwe!!!!wink
        • off_nick Re: Czy my nie mozemy zaspamowac watkow spamerowi 09.05.09, 22:39
          pozarski napisał:

> Ja Hasza lubie, bo Hasz lubi to,co ja lubie: Chalwe!!!!wink

No i tak się lubimy nawzajemnie z powodu chałwy i Ciechanawink
          • pozarski Re: Czy my nie mozemy zaspamowac watkow spamerowi 09.05.09, 22:42
            Prawda? Lubienie sie wymaga konkretu,nie jakiejs tam meta,no,wiesz,
            Offnikowa, nie chce mi przejsc przez klawiature.wink)
        • marouder.eu Qrna!! Przyjdzie czlowiekowi chalwe znielubic! 09.05.09, 22:45
          A tego Ciechana w Krakowie nie wykrylem. To jakies niszowe piwo jestuncertain
          • pozarski Re: Qrna!! Przyjdzie czlowiekowi chalwe znielubic 09.05.09, 22:47
            No wiesz? Chalwy sie nie da znielubic; to po prostu niemozliwe. Mozna
            znielubic chalwe Wedla,bo cus im sie tam popsulo; za 22 lipca byla
            duzo lepsza! Co do Ciechana,pono w samym Ciechanowie go brak (wiem z
            dobrego zrodla, ktore i tobie jest znajome),ale mam go w sklepiku na
            ulicy.wink
            • cyborg.jr Re: Qrna!! Przyjdzie czlowiekowi chalwe znielubic 09.05.09, 22:52
              ostatnio chałwę brałm na bałkanach i istanbule ...
              szit ... scheiss ...
              • pozarski Re: Qrna!! Przyjdzie czlowiekowi chalwe znielubic 09.05.09, 22:54
                Wiesz abi,to dziwne bardzo,ale polska chalwa ze wszystkich,ktore
                jadlem, jest najlepsza!
                • dana33 Re: Qrna!! Przyjdzie czlowiekowi chalwe znielubic 09.05.09, 23:00
                  nu, nie jadles israelskiej i arabskiej.... arabowie robia genialna
                  chalwe... smile
                  • pozarski Re: Qrna!! Przyjdzie czlowiekowi chalwe znielubic 09.05.09, 23:02
                    nu,dana,wyobraz sobie,ze jadlem i izraelska i arabska (w izraelu).wink
                    • dana33 Re: Qrna!! Przyjdzie czlowiekowi chalwe znielubic 09.05.09, 23:06
                      nu, ja kupilam kiedys tutaj polska i byla nie do jedzenia... smile
                      cusik nie w tych samych miejscach kupujemy.... smile
                      • pozarski Re: Qrna!! Przyjdzie czlowiekowi chalwe znielubic 09.05.09, 23:11
                        Bo ty kupilas importowana,pewnie wedlowska,a ta jest ponizej krytyki
                        i w Polsce. Izraelska i arabska jest tez w Pradze; w Warszawie nie
                        badam sprawy,bo ta,ktora kupuje w sklepie na wage jest sam cymes.wink
                        • andrzejg Re: Qrna!! Przyjdzie czlowiekowi chalwe znielubic 10.05.09, 00:11
                          Może kupujecie to samo, tylko smaki macie nieco inne

A.
                          • pozarski Re: Qrna!! Przyjdzie czlowiekowi chalwe znielubic 10.05.09, 01:06
                            andrzejg napisał:

> Może kupujecie to samo, tylko smaki macie nieco inne
                            >
                            > A.
                            >
                            WYKLUCZONE!!!wink
                    • ariadna-enta Re: Qrna!! Przyjdzie czlowiekowi chalwe znielubic 10.05.09, 00:07
                      chałwa nie jest zła
                      a hasz nieszkodliwy w grucie rzeczy
                      mam do niego pewną słabość.)
                  • jaceq Re: Qrna!! Przyjdzie czlowiekowi chalwe znielubic 10.05.09, 00:14
                    dana33 napisała:

> ... arabowie robia genialna chalwe... smile

Nazywa się: semtex.
                    • andrzejg Re: Qrna!! Przyjdzie czlowiekowi chalwe znielubic 10.05.09, 00:21
                      jaceq napisał:

> dana33 napisała:
                      >
                      > > ... arabowie robia genialna chalwe... smile
                      >
                      >
                      > Nazywa się: semtex.
                      >
                      >

serio?

kojarzy się z synteks

A.
                      • jaceq Re: Qrna!! Przyjdzie czlowiekowi chalwe znielubic 10.05.09, 00:24
                        Daruj, Andrzeju, nie wiem, co to synteks, ale wiem jak kojarzy się semtex: z
                        Czechami.
                        • andrzejg Re: Qrna!! Przyjdzie czlowiekowi chalwe znielubic 10.05.09, 00:27
                          skojarzenie tylko na zasadzie brzmienia wyrazu

Czechy...to oni sprzedaja semtex arabom ?

A.
                          • jaceq Re: Qrna!! Przyjdzie czlowiekowi chalwe znielubic 10.05.09, 00:33
                            > Czechy...to oni sprzedaja semtex arabom ?

Kiedyś sprzedawali spore ilości.
                            Obecnie - przypuszczam - nie muszą. To tak, jakbyśmy importowali bimber z Rosji,
                            a sami nie potrafili go wyprodukować. Na pewne rzeczy nie ma licencji, ale na
                            semtex pewnie jest. Być może Arabowie lepią tę chałwę pod własną marką handlową:
                            ڜښٶڞڀڰۊۅۊڽڥڕپپ
                            • andrzejg Re: Qrna!! Przyjdzie czlowiekowi chalwe znielubic 10.05.09, 00:39
                              mam pewnie cos z araba
                              po chałwie mnie też rozsadza

A.
                    • pozarski Re: Qrna!! Przyjdzie czlowiekowi chalwe znielubic 10.05.09, 01:07
                      jaceq napisał:

> dana33 napisała:
                      >
                      > > ... arabowie robia genialna chalwe... smile
                      >
                      >
                      > Nazywa się: semtex.
                      >
                      >
                      Nie,te chalwe produkuja Czesi.wink
          • off_nick Re: Qrna!! Przyjdzie czlowiekowi chalwe znielubic 09.05.09, 22:48
            marouder.eu napisał:

> A tego Ciechana w Krakowie nie wykrylem. To jakies niszowe piwo jestuncertain

Bardzo niszowe...w samym Ciechanowie do kupienia tylko w Biedronce albo Żabce no i w pubie Ciechan.
            • jaceq Re: Qrna!! Przyjdzie czlowiekowi chalwe znielubic 10.05.09, 00:19
              off_nick napisała:

> Bardzo niszowe...w samym Ciechanowie do kupienia tylko w Biedronce albo Żabce
              no i w pubie Ciechan.

Baardzo dziwne. W biedronce? A po ile w tej biedronce? Bo niedawno bywało po 2 z
              czymś, a teraz, tam, gdzie je kupuję, to po 4 sześćdziesiąt. Drożej niż "żywe".
              A ja go potrzebuję cirka 40 butelek tygodniowo.
              • off_nick Re: Qrna!! Przyjdzie czlowiekowi chalwe znielubic 10.05.09, 00:22
                jaceq napisał:
                > Baardzo dziwne. W biedronce? A po ile w tej biedronce? Bo niedawno bywało po 2
                > z
                > czymś, a teraz, tam, gdzie je kupuję, to po 4 sześćdziesiąt. Drożej niż "żywe".
                > A ja go potrzebuję cirka 40 butelek tygodniowo.

Ciechan mocny po 3,40 a inne gatunki to nie wiem.
                • jaceq Re: Qrna!! Przyjdzie czlowiekowi chalwe znielubic 10.05.09, 00:26
                  > Ciechan mocny po 3,40 a inne gatunki to nie wiem.

Moja Droga, mnie interesują piwa, a nie "mocne". "Mocne" to zacier a nie piwo.
                  Każde. Ale i tak nieźle, znacz'że podrożało.

Ukłoniki
          • dana33 Re: Qrna!! Przyjdzie czlowiekowi chalwe znielubic 09.05.09, 22:50
            chalwy nie lubisz, marudzinski???????
            przeciez to pycha z samego centrum pychowic..... ja prawie codziennie
            ciuteczko.... rozne takie.... najlepsza to z kawa... smile
            • marksistowski Hasz to erudyta , ktory deklasuje motłoch aquanetu 09.05.09, 22:56
              tak.tak.
              • marouder.eu Mniej wiecej taki sam, jak i ty:) 09.05.09, 22:57
                Tak. tak.
                • marouder.eu Gdzie post marksistowskiego Jozka? 09.05.09, 22:59
                  Wyzej moja odpowiedz na teze, ze hasz to erudytasmile
                  • jaceq Re: Gdzie post marksistowskiego Jozka? 10.05.09, 00:29
                    marouder.eu napisał:

> Gdzie post marksistowskiego Jozka?

> Wyzej moja odpowiedz na teze, ze hasz to erudytasmile

Świadkiem jestem, że był, potem znowu wcięło, a następnie znowu był. Siwucha
                    ostrzy nożyczki? Maluczko, a nie ujrzycie mnie, i znów maluczko i znowu mnie
                    ujrzycie
                    , jak mawiał Szwejk taki jeden.
            • cyborg.jr Re: Qrna!! Przyjdzie czlowiekowi chalwe znielubic 09.05.09, 22:56
              chałwa z kawą ? chyba , że twój pies wabi się Kawa ...
              pocałuj go w nos ode mnie ...
              to nie angedota , do chlewika przychodzi cyklicznie facet (aparycja
              artysty) i kiedyś przyszedł z psem ..b.fajna morda.. zaptyłem jakie
              jegi ymę , odpowiedział kawa..
              teraz ile razy przychodzi proszę by kawę w nos pocałwał ...
            • marouder.eu Jeszcze lubie!! Ale jak sie okazalo, ze haszysta.. 09.05.09, 22:56
              ..takze ja lubi oraz polecane wyzej piwo, to czlowiek nie wie, czy nie przejsc
              na diete eskimoska!
              • marksistowski maruder-ewa, hermafrodyto sfrustrowany.... 09.05.09, 23:06
                ....wbij se własnego fiutka we własną pipke. To cie zawsze
                relaksowało.
                • marouder.eu O! Glupek. Jakby mie sie poebalo, zwijcie.. 09.05.09, 23:12
                  ..mnie Ziutkiem Marksistowskim!
                  • taziuta Re: O! Glupek. Jakby mie sie poebalo, zwijcie.. 10.05.09, 00:04
                    marouder.eu napisał:

> ..mnie Ziutkiem Marksistowskim!

Ziutkiem?! Ktoś tu niby miał odpuścić, ale natura silniejsza? wink
                    • jaceq Re: O! Glupek. Jakby mie sie poebalo, zwijcie.. 10.05.09, 00:22
                      taziuta napisała:

> Ziutkiem?! Ktoś tu niby miał odpuścić, ale natura silniejsza? wink

Byś może planował napisać: Fjutkiem, ale się przejęzyczył.
              • absztyfikant Re: Jeszcze lubie!! Ale jak sie okazalo, ze haszy 09.05.09, 23:07
                Nie cierpie chalwy... tongue_out

• dana33 Re: Jeszcze lubie!! Ale jak sie okazalo, ze haszy 09.05.09, 23:09
                  cala strata po twojej stronie, absztyfikant... smile
                  • marouder.eu No i po mojej, bo jak Hasz bedzie nadal zarl chalw 09.05.09, 23:16
                    ..to z niej zrezygnuje! Haszu pisz a nie zryj!
                    • pozarski Re: No i po mojej, bo jak Hasz bedzie nadal zarl 09.05.09, 23:19
                      Marouderze,daj pan spokoj! Haszo na pewno przestal pic i palic,a to 3
                      p...W naszym wieku (moim i jego) chalwa to jest wlasnie to.wink
                      • marouder.eu Taa.. a niby cukru w kostkach.. 09.05.09, 23:25
                        ..nie moze jesc, nie? A ja wlasnie nie lubie cukru w kostkach!

pozarski napisał:

> Marouderze,daj pan spokoj! Haszo na pewno przestal pic i palic,a to 3
                        > p...W naszym wieku (moim i jego) chalwa to jest wlasnie to.wink
                        • absztyfikant Haszysz 09.05.09, 23:26
                          To duzo lepsze od alko. Ciekawe czy hasz zna ten cudowny specyfikwink
                          • marouder.eu Watpie, bo przylazilby by tu uhahany:)) 09.05.09, 23:30
                            A tak, przylazi jak po dawnej wodce Vistuli*uncertain

* wodka Vistula- najgorszy specyfik Stanu wojennego!
                            • off_nick Re: Watpie, bo przylazilby by tu uhahany:)) 09.05.09, 23:36
                              marouder.eu napisał:

> A tak, przylazi jak po dawnej wodce Vistuli*uncertain
                              >
                              > * wodka Vistula- najgorszy specyfik Stanu wojennego!

I jeszcze Baltic:

https://img149.imageshack.us/img149/8648/image006af8.jpg
                        • pozarski Re: Taa.. a niby cukru w kostkach.. 09.05.09, 23:50
                          Pan masz przecie fantazje. Wyobraz sobie,ze jego chalwa,to wlasnie
                          twoje kostki cukry i sprawa zalatwiona!wink
                          • marouder.eu Trudno, chcialem energie spoleczna ulokowac.. 09.05.09, 23:58
                            ..w slusznym dziele przeciewdzialania panoszacemu sie tu jednoosobowo
                            haszyzmowi, ale skoro tu taka atomos-fera, jak wymawiala moja nauczycielka od
                            polskiego..
                    • marksistowski haszo to erudyta a wy prostacki motłoch aquanetu 09.05.09, 23:19
                      tak.tak.
                      • absztyfikant bierz sie za robienie kolejnego dziecka lepiej 09.05.09, 23:23
                        tak.tak. atolu
                      • awuk Re: haszo to erudyta a wy prostacki motłoch aquan 09.05.09, 23:40
                        On taki erudyta jak ty inteligent.
          • jaceq Re: Qrna!! Przyjdzie czlowiekowi chalwe znielubic 10.05.09, 00:16
            marouder.eu napisał:

> A tego Ciechana w Krakowie nie wykrylem. To jakies niszowe piwo jestuncertain

W Krakowie...
            1. 300 piw.
            2. Alkohole do 21-tej.

Pewnie jest i w innych miejscach.
    • g-48 Re: Czy my nie mozemy zaspamowac watkow spamerowi 10.05.09, 01:32
      Ty eunuchu jestes kapusiem klasy 1a na forum moderacji i dziwi mnie
      jedno ze nie wstydzisz sie swoj durny pysk wtykac tu na tym forum?
      automatycznie, to ja wyklikuje ciebie, gie48....
      Automatyczna Dana33 Dla mnie twoj strach to zaszczyt!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka