marouder.eu 09.05.09, 21:57 ..haszyscie?! No ludzie, caly Aquanet zasral! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dana33 Re: Czy my nie mozemy zaspamowac watkow spamerowi 09.05.09, 22:12 probowalam, ale po nim wszystko, jak woda po kaczce... Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Jak sie wezme, a jak sie zbiore w sobie.. 09.05.09, 22:21 ...to bede mu tasmowo wpisywal watkow hasla z wikipedii oraz slownika wyrazow obcych! Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Jak sie wezme, a jak sie zbiore w sobie.. 09.05.09, 22:25 ja pisalam po 15-20 linijek ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo i tez nic nie pomoglo.... olewac faceta i juz.... wogole nie otwieram jego watkow... zakochany w sobie narycyzik.... Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Ale jak tak mozna w wieku lat 64.. 09.05.09, 22:30 ...w sytuacji, gdy nawet ksiadz Hasza nie lubil przy chrzcie, co Hasz sam kiedys wyznal...Cyborg mowi, ze Hasz kreatywny..co zacz ta kreatywnosc, skoro, co osoba wyzna mi, ze kreatywna, to ja w miejsce tworczego podejscia widze swira? Odpowiedz Link Zgłoś
cyborg.jr Re: Jak sie wezme, a jak sie zbiore w sobie.. 09.05.09, 22:30 dana , azaliż w tobie nic z artyzmu ...? wyobraż sobie , że szybujesz w przestrzeni i nagle w słuchawkach obce głosy słyszysz .. to nie rozmowa , to śpiew gwiazd .. podejrzewam , że na jednej z nich siedzi hasz ... ale trzeba mieć klucz do szyfru ...a polski szyfrant zniknął ... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Jak sie wezme, a jak sie zbiore w sobie.. 09.05.09, 22:39 co znaczy nie mam artyzmu????? ty wiesz ile trzeba go, zeby podac na stol artystyczny czulent????? a salatka kartoflana, coby wygladala jak conajmniej kawior???? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Czy my nie mozemy zaspamowac watkow spamerowi 09.05.09, 22:13 Wygasilem wszystkie jego nicki. To bylo juz nie do zniesienia. Odpowiedz Link Zgłoś
cyborg.jr Re: Czy my nie mozemy zaspamowac watkow spamerowi 09.05.09, 22:19 dajcie chłopu spokój , on na mnie działa jak postać z Siegrieda Freuda , albo Salvatore Dali , taki picassso.. no jest po prostu wedle pewnych środowisk , które min wy reprezentujecie pier'dolniety ale pozytywnie , czyli twórczo ... uczenie nazyza się to kreatywana postac ... Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Czy my nie mozemy zaspamowac watkow spamerowi 09.05.09, 22:37 Ja Hasza lubie, bo Hasz lubi to,co ja lubie: Chalwe!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: Czy my nie mozemy zaspamowac watkow spamerowi 09.05.09, 22:39 pozarski napisał: > Ja Hasza lubie, bo Hasz lubi to,co ja lubie: Chalwe!!!! No i tak się lubimy nawzajemnie z powodu chałwy i Ciechana Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Czy my nie mozemy zaspamowac watkow spamerowi 09.05.09, 22:42 Prawda? Lubienie sie wymaga konkretu,nie jakiejs tam meta,no,wiesz, Offnikowa, nie chce mi przejsc przez klawiature.) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Qrna!! Przyjdzie czlowiekowi chalwe znielubic! 09.05.09, 22:45 A tego Ciechana w Krakowie nie wykrylem. To jakies niszowe piwo jest Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Qrna!! Przyjdzie czlowiekowi chalwe znielubic 09.05.09, 22:47 No wiesz? Chalwy sie nie da znielubic; to po prostu niemozliwe. Mozna znielubic chalwe Wedla,bo cus im sie tam popsulo; za 22 lipca byla duzo lepsza! Co do Ciechana,pono w samym Ciechanowie go brak (wiem z dobrego zrodla, ktore i tobie jest znajome),ale mam go w sklepiku na ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś
cyborg.jr Re: Qrna!! Przyjdzie czlowiekowi chalwe znielubic 09.05.09, 22:52 ostatnio chałwę brałm na bałkanach i istanbule ... szit ... scheiss ... Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Qrna!! Przyjdzie czlowiekowi chalwe znielubic 09.05.09, 22:54 Wiesz abi,to dziwne bardzo,ale polska chalwa ze wszystkich,ktore jadlem, jest najlepsza! Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Qrna!! Przyjdzie czlowiekowi chalwe znielubic 09.05.09, 23:00 nu, nie jadles israelskiej i arabskiej.... arabowie robia genialna chalwe... Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Qrna!! Przyjdzie czlowiekowi chalwe znielubic 09.05.09, 23:02 nu,dana,wyobraz sobie,ze jadlem i izraelska i arabska (w izraelu). Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Qrna!! Przyjdzie czlowiekowi chalwe znielubic 09.05.09, 23:06 nu, ja kupilam kiedys tutaj polska i byla nie do jedzenia... cusik nie w tych samych miejscach kupujemy.... Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Qrna!! Przyjdzie czlowiekowi chalwe znielubic 09.05.09, 23:11 Bo ty kupilas importowana,pewnie wedlowska,a ta jest ponizej krytyki i w Polsce. Izraelska i arabska jest tez w Pradze; w Warszawie nie badam sprawy,bo ta,ktora kupuje w sklepie na wage jest sam cymes. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: Qrna!! Przyjdzie czlowiekowi chalwe znielubic 10.05.09, 00:11 Może kupujecie to samo, tylko smaki macie nieco inne A. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Qrna!! Przyjdzie czlowiekowi chalwe znielubic 10.05.09, 01:06 andrzejg napisał: > Może kupujecie to samo, tylko smaki macie nieco inne > > A. > WYKLUCZONE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Qrna!! Przyjdzie czlowiekowi chalwe znielubic 10.05.09, 00:07 chałwa nie jest zła a hasz nieszkodliwy w grucie rzeczy mam do niego pewną słabość.) Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Qrna!! Przyjdzie czlowiekowi chalwe znielubic 10.05.09, 00:14 dana33 napisała: > ... arabowie robia genialna chalwe... Nazywa się: semtex. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: Qrna!! Przyjdzie czlowiekowi chalwe znielubic 10.05.09, 00:21 jaceq napisał: > dana33 napisała: > > > ... arabowie robia genialna chalwe... > > > Nazywa się: semtex. > > serio? kojarzy się z synteks A. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Qrna!! Przyjdzie czlowiekowi chalwe znielubic 10.05.09, 00:24 Daruj, Andrzeju, nie wiem, co to synteks, ale wiem jak kojarzy się semtex: z Czechami. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: Qrna!! Przyjdzie czlowiekowi chalwe znielubic 10.05.09, 00:27 skojarzenie tylko na zasadzie brzmienia wyrazu Czechy...to oni sprzedaja semtex arabom ? A. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Qrna!! Przyjdzie czlowiekowi chalwe znielubic 10.05.09, 00:33 > Czechy...to oni sprzedaja semtex arabom ? Kiedyś sprzedawali spore ilości. Obecnie - przypuszczam - nie muszą. To tak, jakbyśmy importowali bimber z Rosji, a sami nie potrafili go wyprodukować. Na pewne rzeczy nie ma licencji, ale na semtex pewnie jest. Być może Arabowie lepią tę chałwę pod własną marką handlową: ڜښٶڞڀڰۊۅۊڽڥڕپپ Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: Qrna!! Przyjdzie czlowiekowi chalwe znielubic 10.05.09, 00:39 mam pewnie cos z araba po chałwie mnie też rozsadza A. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Qrna!! Przyjdzie czlowiekowi chalwe znielubic 10.05.09, 01:07 jaceq napisał: > dana33 napisała: > > > ... arabowie robia genialna chalwe... > > > Nazywa się: semtex. > > Nie,te chalwe produkuja Czesi. Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: Qrna!! Przyjdzie czlowiekowi chalwe znielubic 09.05.09, 22:48 marouder.eu napisał: > A tego Ciechana w Krakowie nie wykrylem. To jakies niszowe piwo jest Bardzo niszowe...w samym Ciechanowie do kupienia tylko w Biedronce albo Żabce no i w pubie Ciechan. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Qrna!! Przyjdzie czlowiekowi chalwe znielubic 10.05.09, 00:19 off_nick napisała: > Bardzo niszowe...w samym Ciechanowie do kupienia tylko w Biedronce albo Żabce no i w pubie Ciechan. Baardzo dziwne. W biedronce? A po ile w tej biedronce? Bo niedawno bywało po 2 z czymś, a teraz, tam, gdzie je kupuję, to po 4 sześćdziesiąt. Drożej niż "żywe". A ja go potrzebuję cirka 40 butelek tygodniowo. Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: Qrna!! Przyjdzie czlowiekowi chalwe znielubic 10.05.09, 00:22 jaceq napisał: > Baardzo dziwne. W biedronce? A po ile w tej biedronce? Bo niedawno bywało po 2 > z > czymś, a teraz, tam, gdzie je kupuję, to po 4 sześćdziesiąt. Drożej niż "żywe". > A ja go potrzebuję cirka 40 butelek tygodniowo. Ciechan mocny po 3,40 a inne gatunki to nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Qrna!! Przyjdzie czlowiekowi chalwe znielubic 10.05.09, 00:26 > Ciechan mocny po 3,40 a inne gatunki to nie wiem. Moja Droga, mnie interesują piwa, a nie "mocne". "Mocne" to zacier a nie piwo. Każde. Ale i tak nieźle, znacz'że podrożało. Ukłoniki Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Qrna!! Przyjdzie czlowiekowi chalwe znielubic 09.05.09, 22:50 chalwy nie lubisz, marudzinski??????? przeciez to pycha z samego centrum pychowic..... ja prawie codziennie ciuteczko.... rozne takie.... najlepsza to z kawa... Odpowiedz Link Zgłoś
marksistowski Hasz to erudyta , ktory deklasuje motłoch aquanetu 09.05.09, 22:56 tak.tak. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Gdzie post marksistowskiego Jozka? 09.05.09, 22:59 Wyzej moja odpowiedz na teze, ze hasz to erudyta Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Gdzie post marksistowskiego Jozka? 10.05.09, 00:29 marouder.eu napisał: > Gdzie post marksistowskiego Jozka? > Wyzej moja odpowiedz na teze, ze hasz to erudyta Świadkiem jestem, że był, potem znowu wcięło, a następnie znowu był. Siwucha ostrzy nożyczki? Maluczko, a nie ujrzycie mnie, i znów maluczko i znowu mnie ujrzycie, jak mawiał Szwejk taki jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
cyborg.jr Re: Qrna!! Przyjdzie czlowiekowi chalwe znielubic 09.05.09, 22:56 chałwa z kawą ? chyba , że twój pies wabi się Kawa ... pocałuj go w nos ode mnie ... to nie angedota , do chlewika przychodzi cyklicznie facet (aparycja artysty) i kiedyś przyszedł z psem ..b.fajna morda.. zaptyłem jakie jegi ymę , odpowiedział kawa.. teraz ile razy przychodzi proszę by kawę w nos pocałwał ... Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Jeszcze lubie!! Ale jak sie okazalo, ze haszysta.. 09.05.09, 22:56 ..takze ja lubi oraz polecane wyzej piwo, to czlowiek nie wie, czy nie przejsc na diete eskimoska! Odpowiedz Link Zgłoś
marksistowski maruder-ewa, hermafrodyto sfrustrowany.... 09.05.09, 23:06 ....wbij se własnego fiutka we własną pipke. To cie zawsze relaksowało. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu O! Glupek. Jakby mie sie poebalo, zwijcie.. 09.05.09, 23:12 ..mnie Ziutkiem Marksistowskim! Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: O! Glupek. Jakby mie sie poebalo, zwijcie.. 10.05.09, 00:04 marouder.eu napisał: > ..mnie Ziutkiem Marksistowskim! Ziutkiem?! Ktoś tu niby miał odpuścić, ale natura silniejsza? Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: O! Glupek. Jakby mie sie poebalo, zwijcie.. 10.05.09, 00:22 taziuta napisała: > Ziutkiem?! Ktoś tu niby miał odpuścić, ale natura silniejsza? Byś może planował napisać: Fjutkiem, ale się przejęzyczył. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Jeszcze lubie!! Ale jak sie okazalo, ze haszy 09.05.09, 23:07 Nie cierpie chalwy... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Jeszcze lubie!! Ale jak sie okazalo, ze haszy 09.05.09, 23:09 cala strata po twojej stronie, absztyfikant... Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu No i po mojej, bo jak Hasz bedzie nadal zarl chalw 09.05.09, 23:16 ..to z niej zrezygnuje! Haszu pisz a nie zryj! Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: No i po mojej, bo jak Hasz bedzie nadal zarl 09.05.09, 23:19 Marouderze,daj pan spokoj! Haszo na pewno przestal pic i palic,a to 3 p...W naszym wieku (moim i jego) chalwa to jest wlasnie to. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Taa.. a niby cukru w kostkach.. 09.05.09, 23:25 ..nie moze jesc, nie? A ja wlasnie nie lubie cukru w kostkach! pozarski napisał: > Marouderze,daj pan spokoj! Haszo na pewno przestal pic i palic,a to 3 > p...W naszym wieku (moim i jego) chalwa to jest wlasnie to. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Haszysz 09.05.09, 23:26 To duzo lepsze od alko. Ciekawe czy hasz zna ten cudowny specyfik Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Watpie, bo przylazilby by tu uhahany:)) 09.05.09, 23:30 A tak, przylazi jak po dawnej wodce Vistuli* * wodka Vistula- najgorszy specyfik Stanu wojennego! Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: Watpie, bo przylazilby by tu uhahany:)) 09.05.09, 23:36 marouder.eu napisał: > A tak, przylazi jak po dawnej wodce Vistuli* > > * wodka Vistula- najgorszy specyfik Stanu wojennego! I jeszcze Baltic: Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Taa.. a niby cukru w kostkach.. 09.05.09, 23:50 Pan masz przecie fantazje. Wyobraz sobie,ze jego chalwa,to wlasnie twoje kostki cukry i sprawa zalatwiona! Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Trudno, chcialem energie spoleczna ulokowac.. 09.05.09, 23:58 ..w slusznym dziele przeciewdzialania panoszacemu sie tu jednoosobowo haszyzmowi, ale skoro tu taka atomos-fera, jak wymawiala moja nauczycielka od polskiego.. Odpowiedz Link Zgłoś
marksistowski haszo to erudyta a wy prostacki motłoch aquanetu 09.05.09, 23:19 tak.tak. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant bierz sie za robienie kolejnego dziecka lepiej 09.05.09, 23:23 tak.tak. atolu Odpowiedz Link Zgłoś
awuk Re: haszo to erudyta a wy prostacki motłoch aquan 09.05.09, 23:40 On taki erudyta jak ty inteligent. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Qrna!! Przyjdzie czlowiekowi chalwe znielubic 10.05.09, 00:16 marouder.eu napisał: > A tego Ciechana w Krakowie nie wykrylem. To jakies niszowe piwo jest W Krakowie... 1. 300 piw. 2. Alkohole do 21-tej. Pewnie jest i w innych miejscach. Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Czy my nie mozemy zaspamowac watkow spamerowi 10.05.09, 01:32 Ty eunuchu jestes kapusiem klasy 1a na forum moderacji i dziwi mnie jedno ze nie wstydzisz sie swoj durny pysk wtykac tu na tym forum? automatycznie, to ja wyklikuje ciebie, gie48.... Automatyczna Dana33 Dla mnie twoj strach to zaszczyt! Odpowiedz Link Zgłoś