Dodaj do ulubionych

lepper w komisji ? a jakim prawem

IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 09.12.03, 23:08
cholera sld juz zupelnie sie porabalo po tych wszystkich aferach
wypieprzaja begerowke z komisji bo nie bedzie miala imunitetu i ma przeciwko
sobie sprawe a chca poprzec leppera na ktorym juz jest pare wyrokow i tez nie
ma immunitetu
kur.a czy te ludki nie mysla ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Janko Muzykant Re: lepper w komisji ? a jakim prawem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.03, 23:14
      Już czas zakończyć obrady Szanownej Komisji.
      • Gość: Zyga Re:Ja chcę nową komisję IP: *.aster.pl / *.acn.pl 10.12.03, 00:56
        Należy powołac nową sejmową komisję śledczą dla wyjaśnienia sprawy, "kto stoi
        za zamianą literki w zatwierdzonej ustawie podatkowej" .
        Komisja winna ustalić czy zainteresowane zamianą literki podmioty nie wręczyły
        komuś (ewentualnie komu) łapówki w wysokości (tu kwota do ustalenia przez
        dziennikarzy). Do komisji należy powołac wszystkie indywidua sejmowe jak
        pos.pos Giertych, Wrzodak,Lepper, Pęk, Bliźniacy, Begier, Rokita, Ziobro, Pol
        oraz kilku innych ale wyrazistych postaci. Do komisji należy powołać również 2
        posłów z SLD. Wśród tych ostatnich może byc specjalistka od kolorowych
        skarpetek oraz JESZCZE POSEŁ SLD Łapiński. Do komisji można również dokooptować
        emerytowanych posłów jak np. były pos. Słomka z KamPiNosu czy Korwin-Mikke z
        Unii Polityki Nierealnej. Obrady komisji powinny być transmitowane przez TVP2
        na koszt podatnika. Rozrywka kabaretowa zapewniona.
        A ja lubę kabaret. Tylko życie go przerosło. Jedyne nad czym należy się
        zastanowić to godziny nadawania. Program kabaretowy może być skondensowany
        jedynie do ciekawszych wystąpień (np. mowa o kurwikach, zerach, kolorowych
        skarpetkach itp) i nadawany w godzinach wieczornych.
        Pozdr
        • Gość: Zyga Ja już nie chcę nowej komisji IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.12.03, 02:29
          Gość portalu: Zyga napisał(a):

> Należy powołac nową sejmową komisję śledczą dla wyjaśnienia sprawy, "kto
          stoi
          > za zamianą literki w zatwierdzonej ustawie podatkowej" .
          > Komisja winna ustalić czy zainteresowane zamianą literki podmioty nie
          wręczyły
          > komuś (ewentualnie komu) łapówki w wysokości (tu kwota do ustalenia przez
          > dziennikarzy). Do komisji należy powołac wszystkie indywidua sejmowe jak
          > pos.pos Giertych, Wrzodak,Lepper, Pęk, Bliźniacy, Begier, Rokita, Ziobro,
          Pol
          > oraz kilku innych ale wyrazistych postaci. Do komisji należy powołać również
          2
          > posłów z SLD. Wśród tych ostatnich może byc specjalistka od kolorowych
          > skarpetek oraz JESZCZE POSEŁ SLD Łapiński. Do komisji można również
          dokooptować
          >
          > emerytowanych posłów jak np. były pos. Słomka z KamPiNosu czy Korwin-Mikke z
          > Unii Polityki Nierealnej. Obrady komisji powinny być transmitowane przez
          TVP2
          > na koszt podatnika. Rozrywka kabaretowa zapewniona.
          > A ja lubę kabaret. Tylko życie go przerosło. Jedyne nad czym należy się
          > zastanowić to godziny nadawania. Program kabaretowy może być skondensowany
          > jedynie do ciekawszych wystąpień (np. mowa o kurwikach, zerach, kolorowych
          > skarpetkach itp) i nadawany w godzinach wieczornych.
          > Pozdr

Wszystko mi sie popi.rdoliło . Wycofuję te głupoty !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka