polski_francuz 30.06.09, 19:44 trzeba sie kochac fizycznie by podniesc jakosc spermatozoidow: fr.reuters.com/article/oddlyEnoughNews/idFRPAE55T0PD20090630 Jak twierdzi dr. Greening z Sydney a za nim Reuters. PF Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
spitt Re: Raz na dzien 30.06.09, 19:47 Eureka !!! Frenchie , tyle to wiem bez Greening'a i Reuters'a ,... =================================================================== dr. Greening z Sydney a za nim Reuters. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Raz na dzien 30.06.09, 19:50 Na sowas? Moge tylko pogratulowac PF Odpowiedz Link Zgłoś
nutka.pl Re: Raz na dzien 30.06.09, 19:49 polski_francuz napisał: > trzeba sie kochac fizycznie by podniesc jakosc spermatozoidow: > wyreczam Hasza a i sobie ulze czyli...IQ=? odlozona w ...spermie? Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Raz na dzien 30.06.09, 19:52 No coz, posluze sie tu cytatem mojego kinezyterapeuty (glowna opieka zdrowatna gracza w tenisa): Zydowki sie kochaja chetnie PF Odpowiedz Link Zgłoś
cyborg.jr Re: Raz na dzien 30.06.09, 19:56 drugi twój flagowy temat , ty przebrzydły antysemito ... chciałbym cię mieć w Norymberdze na procesie durniu ... zawisł byś ... Odpowiedz Link Zgłoś
nutka.pl ...i starczy.....wypisuje sie z tej konkurencji... 30.06.09, 20:00 ...dobrowolnie i samoistnie forum.gazeta.pl/forum/w,13,97299578,97303469,Re_wojna_na_wytryski_intelektu_IQ_.html Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: ...i starczy.....wypisuje sie z tej konkurenc 30.06.09, 20:01 Pewnie u ciebie pada. Sorry about this (: PF Odpowiedz Link Zgłoś
cyborg.jr Re: Raz na dzien 30.06.09, 19:51 franc ty mmasz sexkompleksy ? idż na dworzec i weż dworcówę ... durniu ... gowna bedzie mi pisał na aquwie... zachowujesz się jak stare zgredy w chlewiku , rozmarzając się sex- seansami w których najpewniej nigdy nie brali udziału ... Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Cyborg 30.06.09, 19:56 wpisujesz sie na moj watek. Nie przeklinaj gowniarzu. Tu nie Izrael ani Rus ani Sztab Generalny za twych czasow. Albo spieprzaj z tego watku albo naucz sie pisac bez obelg. Pisz sobie chamstwa z twoim forumowym bratem marksistowskim. A spieprzaj z moich watkow. Capito stronzo? PF Odpowiedz Link Zgłoś
cyborg.jr Re: Cyborg 30.06.09, 20:02 gdzie tu obelgi , narcyzie sekwanski ... to ty spier'dalaj ... a marksistowski to sympatyczna figura , durniu ... piszę "durniu" bo to na wschodnich rubieżach najbardziej i najczęściej używana fraza , gadając o psychich... co , myślisz ?, że nie znam litwosów i innych ukrainów ? jedyni których lube to białorusy ... ale in genaral I love Russia Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Cyborg 30.06.09, 20:04 Masz byc correct, bo sprawdze i guziki i czy koje sa rowno poslane. A jak nie wysle pompki robic. Ciebie razem z marksistowskim. PF Odpowiedz Link Zgłoś
cyborg.jr Re: Cyborg 30.06.09, 20:11 marksistoweskiego oszczędż , ja zrobie za niego ... dla mnie to betka ..komandos , z polish air force and Navy (Marine) ... no na rybakach też szalałem ale tylko niecałe dwa lata ...qrwa franc , tam trzeba być naprawdę twardzielem .. stałem kiedyś przy burcie i rekiny goniły foki , jeden z nich dorwał dużą sztukę , sam był ponad 50 kg a ona chyba 40 ...rozszarpywał ją .. gdybyś słyszł jak ona piszczała ... jezu , po co ja to piszę... Odpowiedz Link Zgłoś
dajan.jr Re: Cyborg 30.06.09, 20:49 Israel Defense Forces, (skrót IDF) to miitarne oddziały w których służy ca 168.000 mężcyzn i kobiet… Dodatkowo stoi do dyspozycji 445.000 rezerwistów …. Siły zbrojne Israel’a są najsilniejszymi na ziemi … I love Israel and Dayan Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k Re: Cyborg 30.06.09, 22:18 tyleto napisała: > Ammerykanie to prawdziwe rekiny, najpierw gwalca a pozniej zabijaja. Dobrze, że nie odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś