Dodaj do ulubionych

metoda WAND - Dentysta Nowy Sącz

08.10.10, 10:31
Szukam dentysty w NS (dobrego) który stosuje metodę WAND.
Może ma ktoś doświadczenia w konkretnej przychodziu konkretnego dentysty?
Ktoś zna poniższych dentystów (podono stosują tą metodę):
-Dentalcare - Halina Stanuszek
-Ortodent - Teresa Gutowska-Witek
-Prywatny Gabinet Stomatologiczny - Krystyna Surma-Kalarus

Bd BARDZO wdzieczna za jakiekolwiek info!:)
Obserwuj wątek
    • myaja Re: metoda WAND - Dentysta Nowy Sącz 08.10.10, 10:32
      dla ciekawaych str int z metodą WAND:
      www.wand.pl/
    • elp1 Re: metoda WAND - Dentysta Nowy Sącz 21.10.10, 15:05
      czy nie krótsza droga dla pytania i odpowiedzi wprost do gabinetów wskazanych lekarzy, a nie poprzez internetowe furum?
      • myaja Re: metoda WAND - Dentysta Nowy Sącz 19.11.10, 19:52
        taaaaaaaaaa... na pewno mi każdy lekarz powie mi SZCZERZE dlaczego on jest najlepszy i dlaczego to u niego warto leczyć zęby...
        • dunajec1 Re: metoda WAND - Dentysta Nowy Sącz 20.11.10, 01:49
          Ja tez jestem dobrym dentysta
          "...moj ojciec jest dentysta ,dentysta jestem ja,
          moj ojciec wstawia zeby, a wybijam ja..."

Polecam sie.
      • felinecaline Re: metoda WAND - Dentysta Nowy Sącz 25.11.10, 15:00
        Jestem przyzwyczajona do wysokiego poziomu "uslug dentystycznych", ale zmuszona sytuacja trafiwszy do gabinetu Pani Dr Stanuszek bylam calkowicie podbita i oczarowana: absolutna bezbolesnosc calego postepowania i uroczy sposob bycia stomatologa sprawily, ze czas spedzony w Jej gabinecie nie byl czasem straconym w czasie wakacji.
        Weszlam, by uratowac zlamany zab, wyszlam z ostatniego seansu po wyleczeniu 2 innych.
      • franosek.trombita Re: metoda WAND - Dentysta Nowy Sącz 26.11.10, 13:28
        oczywiscie, ze najprosciej. Ale to taka sprytna reklama na forum ma byc. Pozniej pojawi sie przypadkowy zadowolony pacjent albo dwoch i tyle. Raczej takie posty traktuje jak spam.
        • felinecaline Re: metoda WAND - Dentysta Nowy Sącz 26.11.10, 23:12
          To sobie traktuj.
          Ty masz podejrzenia a ja trzy wyleczone komfortowo zeby.
          Mozna tez pojsc do kowala.

• myaja Re: metoda WAND - Dentysta Nowy Sącz 06.12.10, 11:03
            a ja powiem szczerze, że bd wdzięczna z KAŻDEJ opinii :)
            osobiście jestem OKRUTNĄ panikara jeśli chodzi o zęby... a narkozie się nie poddam żeby je leczyć... niedawno się przeniosłam do NS i szukam dentysty... znalazłam metodę WAND również w NS i mam nadz, że uda mi się zdobyć choć kilka opinii na temat dentystów tu leczących... BD wdzięczna za posty:)
    • myaja Re: metoda WAND - Dentysta Nowy Sącz 13.12.10, 19:40
      więc dziś nadeszła ta chwila w której poszłam do dentysty...
      wybrałam DentalCare i P. Halinę S. ... co tu dużo mówić:) całość przeszła moje oczekiwania! Profesjonaliści w każdym calu, z uśmiechem na twarzy robią coś kochają, świetne podejście do pacjenta w KAŻDYM wieku (ja byłam w poczekalni z dziadkiem na oko ok. pod 70tę i dziećmi ok. 4/5lat:) ) . Świetny sprzęt, rewelacyjny wystrój gabinetów:), wchodząc zaskakuje czystość i schludność i co ważne... BRAK tego śmierdzącego zapachu! :) wiertła chodzą cicho więc człowiek nie dostaje wylewu już w poczekalni:D a sama metoda The Wand - CUD MIÓD I ORZESZKI! :) czegoś lepszego chyba nigdy nie wynaleźli!:D naprawdę TOTALNIE bezboleśnie!:) POLECAM:)
      • franosek.trombita Re: metoda WAND - Dentysta Nowy Sącz 19.12.10, 15:49
        No i proszę ! udało się jednak - nikt opini nie wysłał to sama przypadkowa internautka sobie odpowiedziała. Oczywiście obiektywnie i bezstronnie, prawdziwa pacjentka. Kochani( w tym wypadku dentyści )- zanmy już od dawna ten rodzaj reklamy- nie traktujcie nas jak idiotów, proszę. Nie neguję zalet wand'u ale nie lubię podszywania i tanich sztuczek. I jeszzcze te peany-
        "profesjonaliści w każdym calu, z uśmiechem na twarzy robią coś ko
        > chają, świetne podejście do pacjenta w KAŻDYM wieku (ja byłam w poczekalni z dz
        > iadkiem na oko ok. pod 70tę i dziećmi ok. 4/5lat:) ) . Świetny sprzęt, rewelacy
        > jny wystrój gabinetów:), wchodząc zaskakuje czystość i schludność "
        ...
        darujcie ale nie trawię tego rodzaju marketingu.
        • felinecaline Re: metoda WAND - Dentysta Nowy Sącz 22.12.10, 18:38
          Bardzo przepraszam, Franosku, aale ja nie czuje sie i nie jestem NIKIM.
          Juz dawno wydalam swoja opinie i byla to autentycznie moja osobista opinia oparta o rownie osobiste doswiadczenia. Nowy Sacz znam jedynie z roznych okolicznosci wakacyjnych, tak sie zlozylo, ze jedna z nich zaprowadzila mnie (tez zreszta za porada osoby doswiadczonej) do tego wlasnie gabinetu .
          <moglby to byc ktorykolwiek inny i w tamtym momencie byloby mi to absolutnie obojetne.
          Mniej podejrzliwosci, wiecej zyczliwosci w stosunku do otoczenia zycze w Nowym Roku.
          A Sadecczanom jak najmniej bolesnych doswiadczen w gabinetach stomatologicznych, niezaleznie do ktorego trafia.

• franosek.trombita Re: metoda WAND - Dentysta Nowy Sącz 27.12.10, 17:42
            tak. A jo jest swienty Mikołaj. Ale pozdrawiam
            mimo wszystko:)
            niech żyje marketing internetowy:)
            • felinecaline Re: metoda WAND - Dentysta Nowy Sącz 27.12.10, 19:59
              Oj, Franosku, trabisz moze i glosno, ale melodia calkiem nie koledowa sie rozlega a jadowita jakas.
              Wiecej zyczliwosci i zaufania do bliznich w Nowym Roku Ci zycze.
              A wszystkim NSadeczanom rowniez WIELU dobrych dentystow, zebyscie nie tracili czasu kiedy obolali zbiegniecie sie do jednej poczekalni ;P
            • felinecaline Re: metoda WAND - Dentysta Nowy Sącz 27.12.10, 20:00
              I jeszcze jedno: pozdrowien od kogos, kto mi zarzuca klamstwo po prostu sobie nie zycze.
              • franosek.trombita Re: 28.12.10, 01:46
                Barz dobrze! wiencyj sie nie odzywom, wontku nie bede wom podciagal.
                Za wiele wium o internecie, że to jedna wielka blaga, cobyście mi bez rozum przesli, hej.
                Na kilometer cuje nieprowde, bezkurcyje!
                • felinecaline Re: 28.12.10, 14:05
                  Zol ci cheba ze fto jinny dutkow se zarobi? A jak ludziska pytajom o kameramanow, pzedskola aibo juz nie wiedziecco to ci niy przeskodzo?
                  To se pocekomy aze ciebie zebiska lozbolom.
    • bemotivated Re: metoda WAND - Dentysta Nowy Sącz 27.12.10, 22:50
      Witam serdecznie,
      od ponad 10 lat leczę zęby u dr Stanuszek i rzeczywiscie ostatnio znieczulenie wygladało inaczej niż zwykle, tzn zamiast zastrzyku w dziąsło, pani przyłożyła mi jakiś kabelek do dziąseł i cos tam odliczalo po angielsku, a różnica??? może mniejsze zdrętwienie po zabiegu i oczywiscie CENA znieczulenia chyba 2krotnie wyższa!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka