malopolanin 04.03.02, 12:49 Szkoda tylko, że coraz więcej pojawia się tam jałowych postów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jazoon Re: Ale Rzeszów dostał speed'a IP: *.pp.rzeszow.pl 04.03.02, 15:04 Wyjaśnię ci parę spraw chłopczyku. Rzeszów jest miastem kilkakrotnie większym od Jasła.Fakt ten niesie za sobą to,że jego potencjał w każdej dziedzinie jest proporcjonalnie większy. Teraz uważaj. Gdyby rzeszowskim forumowiczom w takim samym stopniu zależało na ilosci postów jak waszym to ich ilość byłaby kilkakrotnie większa i to jest zupełnie naturalne. W Rzeszowie istnieje wiele wiecej możliwości spedzania wolnego czasu a śleczenie przed ekranem komputera jest tylko jedną z wielu . Nie podniecaj się specjalnie tą waszą jednostronną rywalizacją bo jeszcze ci żylka pęknie i ilość postów na waszym forum spadnie o 25%. Przemyśl to chłopcze i troszkę spoważniej. Odpowiedz Link Zgłoś
malopolanin Re: Ale Rzeszów dostał speed'a 04.03.02, 16:13 Właśnie jazoon - słowa skierowane do Ciebie sam zredagowałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazoon Re: Ale Rzeszów dostał speed'a IP: *.pp.rzeszow.pl 04.03.02, 16:23 malopolanin napisał(a): > Właśnie jazoon - słowa skierowane do Ciebie sam zredagowałeś. Sorki za formę dopiero teraz zwróciłem uwagę na twój nik. Treść pozostawiam bez zmian. Jeśli byłbyś uprzejmy o których słowach myślisz? Odpowiedz Link Zgłoś
malopolanin Re: Ale Rzeszów dostał speed'a 04.03.02, 16:31 NO tak od razu lepiej. Chodziło mi właśnie o formę, w której się do mnie zwróciłeś. Chodzi mi o to, że ostatnio na forum Rzeszów pojawiło się sporo prymitywnych, tak niestety, wątków. Pewnie, że dużo jest wątków rzeczowych, ale obawiam się, że pojawił się u Was jakiś prowokator i niektórzy forumowicze dali się nabraqć. To wszystko. A tak z innej beczki: znalazłeś tego wytwórcę drewnianych herbów ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazoon Re: Ale Rzeszów dostał speed'a IP: *.pp.rzeszow.pl 04.03.02, 16:46 Dzięki za pamięć. W trakcie poszukiwań okazało się, że ma to być nie herb a rzeźba orła z rozłożonymi skrzydłami. Jak byłeś w Zakopcu to napewno takie widziałeś. Pewien polonus zapragnął sobie taką postawić na ołtarzyku swego patriotyzmu. Znalazłem na miejscu w Cepeli. Odpowiedz Link Zgłoś