robertfl 25.05.04, 18:51 Zazdroszcze wam ze w saczu jestescie , chetnie bym sie przeszedl jagielonska a potem na piwo pod kasztana siadl :) super Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ellenai Re: Ale wam dobrze 26.05.04, 06:08 robert no to jest nas dwoje zazdroszczacych!tez jestem daleko od sacza:(tak to czasem ludzi wywiewa,a ciebie gdzie wywialo?pozdrawiam i witaj na forum:) rozgosc sie i pisz:)zapraszam:) Odpowiedz Link Zgłoś
robertfl Re: Ale wam dobrze 26.05.04, 16:38 USA, florida , tak ze troche daleko ale moze zawitam w lecie Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai ha ,tak myslalam ze to fl,to o floryde chodzi! 26.05.04, 17:29 a to fajnie,ze tu jestes!na dlugo?na zawsze?jak ci sie podoba?a jak do sacza sie wybierzesz to go pozdrow ode mnie,ja sie do kraju na razie nie wybieram :) Odpowiedz Link Zgłoś
robertfl Re: ha ,tak myslalam ze to fl,to o floryde chodzi 26.05.04, 19:02 dlugo juz dlugo,a czy podoba sie nie ogolnie usa to tylko wielka fasada , preferuje europe, a ty gdzie dokladnie Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ha ,tak myslalam ze to fl,to o floryde chodzi 26.05.04, 19:07 ja mieszkam,dwie godziny drogi od denver w strone nebraski:)))))mnie sie podoba,jest ok,staram sie aklimatyzowac tam gdzie jestem.Oczywiscie,czesc mnie zostanie zawsze na sadecczyznie ale trzeba sie cieszyc tym co sie ma teraz:) Moze uda sie tobie wrocic do Europy jezeli bedziesz tego chcial.Najgorzej wlasnie to zyc w zawieszeniu miedzy dwoma krajami:):))))a ty dokladnie z Nowego Sacza pochodzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
robertfl Re: ha ,tak myslalam ze to fl,to o floryde chodzi 26.05.04, 19:13 tak dokladnie z sacza i wracam do europy na przyszly rok :) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ha ,tak myslalam ze to fl,to o floryde chodzi 26.05.04, 19:18 o rany,to super,i juz calkiem na stale wracasz?czesto bywasz w kraju?i jak ci sie podoba, ja strasznie jestem ciekawa twoich uwag:)jejku pisz na forum wiecej,bo napewno masz wiele do powiedzienia:)ja z samego sacza nie jestem,ale "od wysowej",nie wiem czy wiesz mniej wiecej gdzie to jest:) autobus bezposredni zawsze byl z sacza do wysowej:) hej! Odpowiedz Link Zgłoś
robertfl Re: ha ,tak myslalam ze to fl,to o floryde chodzi 26.05.04, 19:21 moze lepiej to przeniesiemy na email napisz na pkrol1@yahoo.com zaraz ci odpowiem Odpowiedz Link Zgłoś
adam.67 Re: Ale wam dobrze 26.05.04, 11:34 O tak, żeby tylko było na tyle ciepło, żeby nie zmarznąć i piwa nie zagrzać ;-) ogólne pozdrooffka z krakowa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
alpetrus Re: Ale wam dobrze 26.05.04, 15:05 Yo, Cracow!!! Zastanawiam sie, czy pisze tu na forum ktos, kto mieszka na stale w Saczu :-D Kolorado, Krakow, Jaslo, Gorlice, Warszawa. Dam znac jeszcze kumplowi, zeby sie wpisal z NYC. Nie jest co prawda z Sacza, ale to najmniej wazne :-) Papa. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Ale wam dobrze 26.05.04, 16:09 alpetrus bo to chyba ci co wyjechali szukaja namiastki kontaktu z tym co zostawili za soba,stad na regionalnych bywaja ludziska ktorzy powyjezdzali:) hehe,a kolege to koniecznie namow na wpis! niech w ogole wiecej pisze,moze sie forum bardziej rozkreci:)cmok Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 prawda, że dobrze :-) 28.05.04, 01:13 alpetrus napisał: > Yo, Cracow!!! Zastanawiam sie, czy pisze tu na forum ktos, kto mieszka na stale w Saczu :-D Kolorado, Krakow, Jaslo, Gorlice, Warszawa. Dam znac jeszcze > kumplowi, zeby sie wpisal z NYC. Nie jest co prawda z Sacza, ale to najmniej > wazne :-) > Papa. TAK! Ja piszę z Sącza, jestem tu od mojego zawsze i - nie licząc wycieczek i krótszych czy dłuższych - że tak powiem - absencji - jestem tu cały czas i dobrze mi z tym. Pozdrawiam z Sącza :) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: prawda, że dobrze :-) 28.05.04, 01:21 ja bywalem kilka razy na Rejtana,chyba tak sie nazywala,było tam takie osiedle Barskie ?????? a dziewczyna miala na imie Magda Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: prawda, że dobrze :-) 28.05.04, 03:13 no widzisz aleks,nie ma jak sadeckie dziewczyny,prawda?:) No wlasnie nasza kochana Elp,jest mieszkajaca w saczu!:)ciesze sie ze jest z nami i zaglada do nas od czasu do czasu:)pozdrowka elp:) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: prawda, że dobrze :-) 28.05.04, 09:41 Elp to dziewczyna ???? no tak to bywa,jak sie czyta niedokladnie odmienilem sobie Ten Elp,a to powinno byc Ta ,teraz juz bede wiedziel. Dziewczyny sa tam super, Magda to blondyna taka byla nascie lat temu, jak chodzila do studium policealnego do Gorlic. Pozdrawiam Sadeczanki,Sadeczanow tez. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: prawda, że dobrze :-) 28.05.04, 16:06 tak,elp to dziewczyna:) Nie ma to jak mile wspomnienia! Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 hihihi tak tatuśkowi i mamuśce wyszło 28.05.04, 23:46 żem nie chodok :-) Ale wiecie co? Przypomniała mi się taka sądecka przyśpiewka: W Starem Soncu w mieście siedziołem w hareszcie za jakom przycynom za ładnom dziewczynom Hej! ho! kuraś pajtaś! No, to tak - jak by co - ku przestrodze :) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: hihihi tak tatuśkowi i mamuśce wyszło 29.05.04, 01:17 elp,pieknie napisalas, i jeszcze podparlas to taka przyspiewka!!!!!!!!kocham to!:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: hihihi tak tatuśkowi i mamuśce wyszło 29.05.04, 16:49 to ładnie im wyszło hi hi a co tego aresztu ,to lepiej go z daleka omijac !!!!! to tak za byle co zamykają ???? Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: hihihi tak tatuśkowi i mamuśce wyszło 29.05.04, 21:27 hehe aleks ,nie zamykaja zwykle bez powodu!chociaz w zasadzie wiekszosc skazanych to twierdzi ze siedzi za niewinnosc heheh Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: hihihi tak tatuśkowi i mamuśce wyszło 29.05.04, 21:51 to na pewno wina obowiazujacego u nas prawa karnego Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 Re: hihihi tak tatuśkowi i mamuśce wyszło 29.05.04, 22:02 aleks44 napisał: > to ładnie im wyszło hi hi nie wiem czy ładnie, ale wiem, że dziopa jestem ;) > a co tego aresztu ,to lepiej go z daleka omijac !!!!! hihihi :) > to tak za byle co zamykają ???? Jak za BYLE CO? "za ładnom dziewczynom" to za byle co? Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: hihihi tak tatuśkowi i mamuśce wyszło 29.05.04, 22:21 uwielbiam okreslenie dziopa,nieodmiennie kojarzy mi sie z domem rodzinnym,bo tylko w taki sposob do mnie sie brat zwracal! i faktycznie elp,to NIE jest byle co!:)cmok Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: hihihi tak tatuśkowi i mamuśce wyszło 29.05.04, 23:05 mam kolege ktory jest z Kleczan tam byl jakis duzy kamieniolom i on tez uzywal takich zwrotow dziopy, chodoki itd. Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 Sądeckie chodoki 29.05.04, 23:36 Sądeckie chodoki kozcie sobie zagrać Ino se nie dejcie cupryny potargać Bo wasa cupryna nie lada nie lada coby ją targała byle jako dziada hihihi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 z głowy! 30.05.04, 23:01 a w głowie się wzięło z zasłyszenia. Ech, ta moja głowa to jak składzik witajciewszystkorazemcopotrzainiepotrza :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: z głowy! 30.05.04, 23:03 twoja glowa to intersujacy skladzik roznych bardzo ciekawych mysli!oj bardzo mnie ona frapuje! Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 Dziękuję :-) 30.05.04, 23:08 Miło mi bardzo, choc przyznam Ci się, że - gdyby to tylko było mozliwe - conajmniej połowe wyrzuciłabym bez najmniejszego żalu a z radością wielką. Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Dziękuję :-) 30.05.04, 23:15 mowisz o pamieci,daj porzadkuj dysk i bedzie ok. hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Dziękuję :-) 30.05.04, 23:17 ufffffffffff,zeby to takie proste bylo z tym porzadkowaniem pamieci ehheh Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Dziękuję :-) 30.05.04, 23:21 masz racje ,tyle ze to co czlowiek chcialby zapomniec pozostaje w pamieci na dlugo ,najczesciej sa to przykre dla nas wspomnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai mnie zastanawia 30.05.04, 23:25 wlasnie,zawsze zastanawia mnie,czemu czlowiek ma tendencje do rozpamietywania tego co go boli,straszliwie to destrkukcyjne jest! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: mnie zastanawia 30.05.04, 23:35 tak to prawda ,bo to zalezy jak bardzo boli tak gleboko tkwi w naszej swiadomosci i przywraca wspomnienia,to faktycznie destrukcyjne,ale z czasem mija,ale bardzo bardzo powoli. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: mnie zastanawia 30.05.04, 23:37 zawsze potrzeba czasu zeby z czegos sie uleczyc z czyms sie pogodzic:)tak to juz jest:) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: hihihi tak tatuśkowi i mamuśce wyszło 30.05.04, 00:52 o,a kleczany to w strone gorlic, widac te chodoki i dziopy sie rozprzestrzenily! moj ojcec byl wlasciwie"od sacza"wiec stad u nas te dziopy w domu sie wziely:) Odpowiedz Link Zgłoś