02.06.04, 23:27
w tym samym dniu kolejna setka!
Juuuuuuuhuuuuuuu!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • elp1 Aleks Ty herbatą, ja kompotem przepijajmy 02.06.04, 23:29
      klawiaturki polewajmy
      niech sie grzeją,
      niech się chłodzą
      gdy paluszki
      po nich chodzą
      tak jak nasze z Elenaii
      od kilku dni hihihi :))))))))
      • aleks44 Re: Aleks Ty herbatą, ja kompotem przepijajmy 02.06.04, 23:33
        najwazniejsze zeby nam w gardłach nie powysychało,wiec powinno sie od czasu do
        czasu cos wypic.Ale widze ze Ty znowu setka zaliczyłaś he he
        • elp1 z Twoim udziałem - nie ukrywam :) 02.06.04, 23:34

• aleks44 Re: z Twoim udziałem - nie ukrywam :) 02.06.04, 23:44
            sam bym tu nie siedzial ,wiec i z Twoim takze
            • elp1 a wiesz, że ja gdybym tu miała teraz sama klikać 02.06.04, 23:51
              to już bym dawno z forum zwiała?
              • aleks44 Re: a wiesz, że ja gdybym tu miała teraz sama kli 02.06.04, 23:55
                samemu to głupio,we dwoje razniej,bo tak juz jest ze czlowiek przyzwyczajony
                jest do przebywania z innym
                • elp1 mówią, że człowiek to takie "stadne stworzenie" 03.06.04, 00:04
                  i szczerze mówiąc ja sama w tym powiedzeniu dostrzegam że jest prawdziwe,
                  choć czasem bywa i tak, że chce się samemu ze sobą pobyć i własnych myśli
                  posłuchać.
                  • aleks44 Re: mówią, że człowiek to takie "stadne stworzeni 03.06.04, 00:12
                    tak napisalem ale odnosnie do forum ,bo jest to miejsce bardzo specyficzne.
                    Natomiast ja jestem ,tak mi sie zdaje typem samotnika,tez lubie sie wyłączyc
                    i przepasc w głuszy lasu lub bezdroży jeżdząc na rowerze gdzie przez kilka
                    godzin nie spotyka sie innego człowieka,wtedy wypoczywam,rozmyslam i wracam
                    zmeczony fizycznie ,a wypoczety psychicznie.
                    • elp1 dokładnie o tym samym myślałam pisząc 03.06.04, 00:36
                      wcześniejszy post w tym wątku. Owszem, bywa, że lubię także czasem spędzic czas
                      w miłym towarzystwie, ale bez szczególnych szaleństw, za którymi jakoś nigdy
                      specjalnie nie przepadałam.
                      • ellenai no prosze! 03.06.04, 01:42
                        niezle moi drodzi, 200 postow na jeden wieczor! no i przez dwa dni 500 postow
                        plus przemila atmosfera:)))))))fantastycznie!
                        • aleks44 Re: no prosze! 03.06.04, 16:22
                          co to znaczy mozliwosci ,plus doborowe towarzystwo
                          • ellenai Re: no prosze! 03.06.04, 16:30
                            dokladnie aleks, dokladnie!
                            • aleks44 Re: no prosze! 03.06.04, 16:58
                              juz wstalas ??to dobrze ,bo trzeba troszke poklikac
                              • ellenai wstalam ,tylko nie bardzo mam czas 03.06.04, 17:00
                                wrrrrrrrrr:(ale postaram sie klikac w miare mozliwosci!
    • elp1 Re: 3200 07.06.04, 11:49
      pamiętacie ten galopek?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka