wiewioora25 21.09.05, 19:40 moj facet caluje sie bez jezyczka :P co zrobic by to zmienic?:P help :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dagmara Re: bez jezorka:P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 19:44 To tak tez mozna ? Juz zapomnialam ze sie tak da... Odpowiedz Link Zgłoś
wiewioora25 Re: bez jezorka:P 21.09.05, 19:51 no da sie kurde ale to nie to samo:P mozesz pomoc?:P Odpowiedz Link Zgłoś
dyskopata Re: bez jezorka:P 21.09.05, 20:07 ty mówisz poważnie że głupio powiedz po prostu że chcesz żeby cię pocałował z języczkiem przecież to twój chłopak a nie ksiądz Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: bez jezorka:P 21.09.05, 20:20 nie, nie glupio... jak ludzie sa ze soba to powinni szczerze rozmawiac :) albo ty zacznij calowac go z jezyczkiem, moze "pochwyci temat" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. Re: bez jezorka:P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 20:10 To moze sprobuj pierwsza wysc z inicjatywa? Zrob pierwszy krok-po prostu Ty wsadz mu delikatnie jezyk do ust... A po tym jak zareaguje bedziesz wiedziala czy mu sie podobalo. Jesli tak, to sadze ze i on zacznie to praktykowac. A jezeli nie za bardzo, to moze znaczy ze nie jest zwolennikiem takiej techniki i bedziesz musiala sie z tym pogodzic... Zycze powodzenia i pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
wiewioora25 Re: bez jezorka:P 21.09.05, 20:13 probowalam i nic;p tzn nie pchalam na hama :P no nic dzieki jakos to bedzie:* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka22 Re: bez jezorka:P IP: *.pleco.pl / *.pleco.pl 21.09.05, 20:36 Może spróbuj delikatnie dać mu do zrozumienia jakie są Twoje potrzeby, maskując swoją wypowiedź czułym żarcikiem, np. zamierzając go pocałować powiedz "teraz mam ochotę poczuć twój języczek", czy coś takiego. Ja też kiedyś miałam chłopaka, który całował się bez języka, ale miałam wtedy jakieś 15 czy 16 lat, on był rok starszy ode mnie i już wtedy mi to przeszkadzało, ale jako że nie miałam wcześniej doświadczenia w tej materii, więc przejęcie inicjatywy nie wchodziło w grę. Ale on chyba też po prostu wtedy jeszcze nie umiał, bo parę lat później widziałam go jak się zalizywał z jakąś panną :P Ale przyjmując, że Twój facet jest mniej więcje w Twoim wieku, to raczej wersja z nieumiejętnością nie wchodzi w grę. Może jest bardzo czuły i tak po prostu lubi, hm, próbuj. Powodzenia. A w drugą stronę, mój "najnowszy" były z kolei całował za głęboko, co też mi się bardzo nie podobało, o mało bym się zadławiła jego językiem, fuj! Nsszczęście tacy w sam raz też byli :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: bez jezorka:P IP: 195.69.82.* 21.09.05, 22:31 > moj facet caluje sie bez jezyczka :P co zrobic by to zmienic?:P help :D Wiekszosc 12-latkow tego nie potrafi. Odpowiedz Link Zgłoś
waldek1610 wsadz mu jezyk gleboko do ust to zmieni styl ; ) 22.09.05, 10:33 albo zabiez go na jakis romantyczny film, cos z kina europejskiego najlepiej Francuski, typu; "Emanulle" to facet sie zrozumie o co chodzi.... Odpowiedz Link Zgłoś