ellenai Re: 3500 04.06.04, 21:58 elpik kurcze,ale fajnie! cale popoludnie na to czekalam a nie mialam jak sama to wypchac w gore!cmoooook Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 i mnie się SAMEJ nie udało, ale wspólnymi siłami 04.06.04, 22:03 jak widac pcha się i w górę hihihi :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: i mnie się SAMEJ nie udało, ale wspólnymi sił 04.06.04, 22:06 dokladnie, idzie fajnie,choc dzisiejszy dzien jest najmniej wydajnym postowo dniem od paru dni heheh trzeba czasem przerwe sobie zrobic i zlapac oddech! Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 fakt! 04.06.04, 22:09 Jednak nie narzekaj. Setka to nie setki dwie, ale i setka jest jak malowanie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 wiesz co? 04.06.04, 22:27 Musimy znależć coś takiego o czym będziemy myśleć nie tak samo a właśnie różnie, no bo to jest tak, że jak "tak samo" to nie ma potrzeby swoich racji wykładać i "forum dyskusyjne" robi się "niedyskusyjne" tylko "przytakliwe". Jak myślisz? Co by to mogło takiego być w czym my byśmy się zgodzić nie mogły tak bez nijakiej dyskusji? Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: wiesz co? 04.06.04, 22:40 moze by kogos poobgadywac hi hi hi ,ale zartowalem,bo na nas i tak suchej nitki nie zostawiaja.Nie zdradzac tematow watkow. Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: hm aleks niezla sugestia heheheh n/t 04.06.04, 22:55 hi hi hi widzisz jak to bywa,ale trudno swoje zdanie trzeba miec ,bo to jest forum,wiec dyskusja wskazana,zakladaj razem Elpikiem nowe watki,zebym mogl sobie poklikac. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai hmmmm:) i znowu ci przyznam racje! 04.06.04, 22:43 tylko musimy znalesc te roznicy w pogladach i opiniach na rozne tematy:) trzeba jeszcze wziasc poprawke na to ze ja hmmmmm,jestem "przytakliwa "jestem ,no ale oczywiscie nie caly czas! Odpowiedz Link Zgłoś