aleks44 13.06.04, 10:20 serwisy.gazeta.pl/turystyka/1,50348,2126792.html Moze by pojechać ,pochodzic,pozwiedzac ,w prawdzie pogoda nie zacheca zbytnio do tego,ale Stary Sacz jest bardzo pięknym miasteczkiem,wiec na pewno warto. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ellenai Re: Stary Sącz.... 13.06.04, 20:19 chetnie wybralabym sie tam,ale za daleko jestem,ty aleks pojedz i pozwiedzaj,ja tak naprawde nigdy w starym saczu nie bylam! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Stary Sącz.... 13.06.04, 20:47 to bardzo piekne i zabytkowe miasteczko,bylem tam kilka razy,ale nigdy nie zwiedzalem go.Moze sie kiedys wybiore,to zrobie kilka fotek i zdam Ci relacje. Moze spotkam sie z Elpikiem,to razem pozwiedzamy. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Stary Sącz.... 13.06.04, 20:48 wlasnie elpik zna tamte rejony wiec bylaby super przewodnikiem!wybierz sie koniecznie Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Stary Sącz.... 13.06.04, 21:42 no musze sie zastanowic,wezme zone i moze spotkam Elpika he he he Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Stary Sącz.... 13.06.04, 21:47 no jasne ze tak zrob!zona niedlugo w domu bedzie to sobie poplanujecie fajnie,odwiedzcie moja mame! heheh Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Stary Sącz.... 13.06.04, 22:48 zobaczymy jak czas pozwoli to napewno,ale musimy sie sprezyc bo mamy pare spraw do zalatwienia i troche jazdy,ale na pewno odwiedzimy. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Stary Sącz.... 13.06.04, 22:51 no wlasnie tydzien to nie jest az tak duzo na odwiedziny Odpowiedz Link Zgłoś
adam.67 Re: Stary Sącz.... 14.06.04, 08:09 > no musze sie zastanowic,wezme zone i moze spotkam Elpika he he he Byle tylko nie skończyło się tak, jak z moją żoną - bylismy po raz pierwszy w Starym Sączu, potem (za rok) po raz drugi, i teraz gdy pytałemją, czy jej się podobała miejscowość, to powiedziała, że nie bardzo, że jakoś tak smętnie... i płasko... a pokazałem jej parę miejsc, jest parę ciekawych zaułków, uliczek... i nic. Widać gustuje w innych miejscach. No ale żona żonie nierówna, jeśli Twoja dostrzeże urok miasteczka, to będzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Stary Sącz.... 14.06.04, 15:22 Witaj Masz racje ,ze zona zonie nie rowna,ale o ile Ją znam ,to zawsze jest zadowolona z wycieczek,tym bardziej ,ze pracuje od switu do zmroku wiec potrafi docenic to co nas otacza.W Starym Saczu była ze mną i podobało Jej sie wiec jak pojedziemy znowu to pewnie tez sie Jej spodoba. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Stary Sącz.... 14.06.04, 16:47 to dobrze aleks ze twoja zona lubi to co ty,bo adam slusznie zauwazyl ze nie zawsze tak musi byc cmok Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Stary Sącz.... 14.06.04, 22:34 tak,mam bardzo duzo slaidow,wlasnie z okresu takiego gdzie ciagle gdzies sie wloczylismy,zawsze gdzies nas nioslo.Ale teraz wolimy spokoj i cisze bo wszedzie tylko zgielk.To nie to co kilka lat temu Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Stary Sącz.... 14.06.04, 22:38 ano czlowiek sie zmienia z czasem! jego upodobania tez cmok Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Stary Sącz.... 14.06.04, 22:54 dokladnie,tak czlowiek inaczej spostrzega to ,co go otacza teraz i dawniej Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Stary Sącz.... 14.06.04, 22:57 madrzeje zwykle z wiekiem i to jest super! eheh Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Stary Sącz.... 14.06.04, 23:15 he he he he tak Masz racje, ale czy aby naprawde madrzeje ???? znam kilka przypadkow zachowan wrecz odwrotnego do przewidywanych i w tedy konsternacja nie wiadomo jak sie zachowac,bo czlowiek jest na to nie przygotowany Odpowiedz Link Zgłoś
adam.67 no i na tym polega cały urok 15.06.04, 11:48 tego raju zwanego małżeństwem ;-) hi hi hi jakby wszyscy się ze wszystkimi zgadzali i żyli sobie w zgodzie i harmonii, to byłoby chyba nudno??? A tak to mamy punkty zaczepienia, moja żona mówi, że to "punkty zapalne", casus belli jak mawiali starożytni Rosjanie ;-) Moja Kobiełka bywa czasami marudą i malkontentką, ale to sama tłumaczy, że ma to po mnie hi hi hi chociaż wcale nie jestem aż takim zrzędą. Żeby nie było tak jak na wojnie, to musze przyznać, że mamy (a raczej: miewamy) wspólne mijesca i obiekty które nas urzekają - tak jest np. z Piwniczną i Muszyną. Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: no i na tym polega cały urok 15.06.04, 15:43 Najlepsze sa wspomnienia,to prawda,sam lubie powspominac,calkiem dobrze mi to wychodzi,jezeli chodzi o Muszyne to kilka razy tam bylem,w Piwnicznej tez ale raczej przejazdem jak jechalem na Slowacje.Bardzo ladne miejscowosci i przede wszystkim mniej zatloczone w porownaniu do Krynicy. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai no tak ani mnie nie strasz adam 15.06.04, 18:00 punktami zapalnymi w malzenstwie heheheh bo ja juz za miesiac "wkraczam na nowa droge zycia" heheheh Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: On Cie nie straszy tylko zachęca ehehehe :-) 15.06.04, 18:26 oki kochana,bom ja zielona, hehehhehe w tym temacie heheh Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 nie bój nic dziopino 15.06.04, 18:33 tu są weterani w tej dziedzinie to jakby co, na pomoc zawsze liczyc możesz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: nie bój nic dziopino 15.06.04, 18:42 elpik dzieki,bede to miec na uwadze i w razie czego to ja myk do was po porade! ok? Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: OKi :-) 15.06.04, 19:09 Elpiku udzielasz lekcji??? to moze ja sie zapisze na jakies porady??? zawsze mozna cos nowego do związku wniesc he he Odpowiedz Link Zgłoś