cynik5 03.08.04, 12:47 > s_z_a_k napisał: > > > Jakieś informacje .. > ...np jakie?... ...np.czy ucierpiał dom uciech :)))Czy strażacy mieli "ucieche"a może panienki ratowała straż miejska :))) LUDZIE NAPISZCIE GDZIE JEST TEN DOMEK!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ellenai cynik:)))))))))) 03.08.04, 17:33 az TAKA masz potrzebe???????????cmoki:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cynik5 Re: cynik:)))))))))) 03.08.04, 19:46 ellenai napisała: > az TAKA masz potrzebe???????????cmoki:)))))))) Dzien i noc dziewczyno Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai rany! 04.08.04, 17:07 cynik!musisz sobie znalesc towarzyszke do tych uciech!cmok!albo towarzyszki cmok:)))))))))cmok Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: cynik:))))))))))............ mam pytanko 04.08.04, 19:49 Czy jest jakowaś wyższość w seksie płatnym nad darmowym czy może.... nie ma na tym świecie istoty, która zechciałaby figlować z Tobą gratis ? Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: cynik:)))))))))).......... 05.08.04, 01:26 ales dostal "kopa" w tzw. meskosc...Nikt z Toba faktycznie nie figluje z...chocby litosci? :( Odpowiedz Link Zgłoś
milennik11 Re: cynik:)))))))))).......... 05.08.04, 20:34 (pozwole sobie)...hm... Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai cynik chyba znalazl ten dom 05.08.04, 20:51 i zajety w nim jest,bo sie na forum nie pokazuje!cmok Odpowiedz Link Zgłoś
cynik5 Re: cynik chyba znalazl ten dom 05.08.04, 23:23 nie mam najmniejszego zamiaru placic za ..... mam zamiar zarobic pozdrawiam Was bracia i siostry znad jasiolki. Ps Czy altanka w Parku jeszcze stoi? Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai ooooooooooo prosze 06.08.04, 00:03 to z ciebie biznesmen na calego,ty chcesz zarabiac a nie placic w tym interesie,no to za bardzo schematycznie i stereotypowo cie potraktowalismy,! cmok a o altance to nie wiem,bo nigdy w jasle nie bylam!0kowita napewno wyjasni sprawe altanki!cmok Odpowiedz Link Zgłoś
cynik5 Re: ooooooooooo prosze 06.08.04, 02:08 ellenai napisała: > to z ciebie biznesmen na calego,ty chcesz zarabiac a nie placic w tym > interesie,no to za bardzo schematycznie i stereotypowo cie potraktowalismy,! > cmok > a o altance to nie wiem,bo nigdy w jasle nie bylam!0kowita napewno wyjasni > sprawe altanki!cmok A jo droga Pani nie za pieniadze tylko na rozrywke to robie, i piwo tez postawie. A Pani z Nowgo sacza?. nigdy tam tez nie bylem. Okowita odzywaj sie!O tej atlance mi powiedz. Jest slynna w historii. Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: cynik chyba znalazl ten dom 06.08.04, 04:27 cynik5 napisała: > > pozdrawiam Was bracia i siostry znad jasiolki. > Ps > Czy altanka w Parku jeszcze stoi? Park stoi..... Altanka stoi..... Ptaki na park i altankę srają.... Od kiedy moja pamięć sięga zawsze tak było. Pozdrawia Cię siostra znad Ropy, Jasiołki i Wisłoki. Odpowiedz Link Zgłoś
cynik5 Re: cynik chyba znalazl ten dom 06.08.04, 22:45 0kowita napisała: > cynik5 napisała: > > > > > pozdrawiam Was bracia i siostry znad jasiolki. > > Ps > > Czy altanka w Parku jeszcze stoi? > > > Park stoi..... > Altanka stoi..... > Ptaki na park i altankę srają.... > Od kiedy moja pamięć sięga zawsze tak było. > > Pozdrawia Cię siostra znad Ropy, Jasiołki i Wisłoki. Lza sie w oku kreci przez te gowna ptasie A wybudowali te altanke na wizyte Franca Jozefa bodajze w 1905 r. Grywala tam umpapa orkiestra deta. A ja malo nie stracilem cnoty tam pewnego Listopadowego wieczora. Pozdr Cie siostruniu A Ropa teraz przez Jaslo plynie? O tempora..... Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: cynik chyba znalazl ten dom 07.08.04, 09:48 No, no dość ciekawe miejsce na utratę cnoty..... biorąc pod uwagę nieprzyjazny miesiąc w którym stać się to miało. Poświęcę się, narażę się na upstrzenie ptasimi gównami ale przejdę koło altanki..... poklepię ją po zadku od Cynika bo coś tak mi się wydaje, że baaaardzo dawno jej nie widziałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
cynik5 Re: cynik chyba znalazl ten dom 07.08.04, 14:16 0kowita napisała: > No, no dość ciekawe miejsce na utratę cnoty..... biorąc pod uwagę nieprzyjazny > miesiąc w którym stać się to miało. > > Poświęcę się, narażę się na upstrzenie ptasimi gównami ale przejdę koło > altanki..... poklepię ją po zadku od Cynika bo coś tak mi się wydaje, że > baaaardzo dawno jej nie widziałeś. A DLACZEGO TAK SADZISZ? BZKA Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: cynik chyba znalazl ten dom 08.08.04, 03:42 Tak sobie wykombinowałam..... na podstawie tego co tu piszesz...... Mylę się ? Odpowiedz Link Zgłoś
cynik5 Re: cynik chyba znalazl ten dom 09.08.04, 02:38 0kowita napisała: > Tak sobie wykombinowałam..... na podstawie tego co tu piszesz...... > Mylę się ? jezeli masz na mysli vizyte CK Jozefa to tego nie pamietam. Umpapa tez znam z opowiedzi innych. Bylem w Jasle ostatnio chyba 5 lat temu. Pozdr Ck Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: cynik chyba znalazl ten dom 09.08.04, 07:17 Ho, ho gdybyś tak pamiętał wizytę Franca Jozefa to byłbyś najatrakcyjniejszym kąskiem jakiego w necie spotkać można ;-))) Moje kombinowanie było takie......jeżeli dziwisz się, że Ropa przez Jasło płynie to musiałeś tutaj bywać gdy Gądki nie były jeszcze dzielnicą Wielkiego Miasta Jasła lecz osobną wsią...... a było to (hmmmmmm, może się mylę, może mnie kto poprawi ???) w latach siedemdziesiątych. PS. Altanka pozdrowiona. Ptaki uszanowały doniosłość chwili i wstrzymały się od swojej ulubionej czynności na czas mojego tam pobytu. Pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
cynik5 Re: cynik chyba znalazl ten dom 10.08.04, 01:14 0kowita napisała: > Ho, ho gdybyś tak pamiętał wizytę Franca Jozefa to byłbyś najatrakcyjniejszym > kąskiem jakiego w necie spotkać można ;-))) > > Moje kombinowanie było takie......jeżeli dziwisz się, że Ropa przez Jasło > płynie to musiałeś tutaj bywać gdy Gądki nie były jeszcze dzielnicą Wielkiego > Miasta Jasła lecz osobną wsią...... a było to (hmmmmmm, może się mylę, może > mnie kto poprawi ???) w latach siedemdziesiątych. > > PS. Altanka pozdrowiona. Ptaki uszanowały doniosłość chwili i wstrzymały się od > > swojej ulubionej czynności na czas mojego tam pobytu. > > Pozdrówka Dzieki za wizyte do altanki, na slowiki juz za pozno one tylko w Maju inie w parku. Z tymi rzekami to bylo tak; Jasiolka ze wschodu, przez Hankowke , kolo Cmentarza plynela do Wisloki Wisloka od poludnia, plynela do Wisly. Laczyly sie na Gadkach. Ropa plynela przez Biecz i Gorlice na Zachod. pozdr C Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: cynik chyba znalazl ten dom 10.08.04, 17:59 Hmmmmmmm.....Ropa na zachód ? Chyba jednak tak : jaslo.pttk.pl/mapa_jaslo.php pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
cynik5 Re: cynik chyba znalazl ten dom 10.08.04, 21:21 0kowita napisała: > Hmmmmmmm.....Ropa na zachód ? Chyba jednak tak : > > > jaslo.pttk.pl/mapa_jaslo.php > > pozdrówka Cosik mi sie pokrecilo z tymi kierunkami, masz racje. Ale to duze miasto Jaslo, Nawet cebulorze z Warzyc nieszkaja tera w miescie. Sciskam Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: cynik chyba znalazl ten dom 11.08.04, 20:07 Jasło wielgachne okrutnie. Na szczęście kiedyś tam przestali te wsie przyłączać bo pewnie byśmy się już w Moderówce z Krosnem spotkali gdyby dalej tak szło. Cebularze czy dalej cebulę sadzą nie wiem ale nazewnictwo pozostało. Pięć lat temu w Jaśle ?.........wstyd !!!!!! Odściskuję. Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: cynik ...znalazl Okowite 11.08.04, 23:37 0kowita napisała: Odściskuję. azesz Ty ...niewierna mi... A w Szebniach antalek obiecywala zachowac dla mnie.... a teraz jak mlodszy/stazem na forum/to juz sciskawki uprawia...Sodomia i Gomoria...tak jakos to "szlo"... Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: cynik ...znalazl Okowite 12.08.04, 00:45 Bożesztymoj, Ouimet to Ty o mnie zazdrosny jesteś !!! Chyba z tej radości już do rana nie usnę...... toż to zawsze ja Cię siłą od młodych dziewczątek odrywałam........a teraz.. taka zmiana !!!!!!!! A Cynik taki młody forumowicz to tu nie jest. Wiadomym jest, że ja tu wszystko czytam pod mikroskopem elektronowym i pamiętam Cynika jak tu pisał w 2002 r (ino inne miał imię.....jako i ja). Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: cynik ...znalazl Okowite 12.08.04, 01:03 Acha, poznałam go po charakterze pisma i odciski palców przebadałam. Cynik...... odściskuję Odpowiedz Link Zgłoś
cynik5 Re: cynik ...znalazl Okowite 12.08.04, 23:06 0kowita napisała: > Acha, poznałam go po charakterze pisma i odciski palców przebadałam. > > Cynik...... odściskuję Dziewucho Ta-joj gdzie ty byla cale moje zycie. A odciski twoich palcow mam wszedzie. snisz mi sie po nocach. Jakie to imie mowisz mialem, a Twoje? Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: cynik ...znalazl Okowite 13.08.04, 07:09 cynik5 napisała: > Jakie to imie mowisz mialem, Nie powiem, nie powiem.. bo mimo czytania wszystkiego przez mikroskop elektronowy bywało, że się myliłam.Myliłam się więc przysięgłam nigdy więcej tego nie robić.....tzn. rozpoznawać kogoś pod innym imieniem. Ale............ Ale jak już mi się tak wyrwało to zapytam..... Czy to nie Ty szukałeś tutaj Jurka Z. pracującego kiedyś w Sanepidzie ? PS. Śnię Ci się po nocach, powiadasz ? I co ? I budzisz się z krzykiem ? Odpowiedz Link Zgłoś
cynik5 Re: cynik ...znalazl Okowite 14.08.04, 01:29 ..Z USMIECHEM SIE BUDZE.. a ZNALAZLAS GO 9TEGO JURKA)? Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: cynik ...znalazl Okowite 14.08.04, 09:34 Jurka nie znalazłam bo nie szukałam. Jeśli sprawa poszukiwań aktualna to mogę się rozejrzeć (znajomych z Sanepidu oraz znajomych o tym nazwisku na okoliczność poszukiwań - przepytać)..... ale jakieś mam takie dziwne przekonanie, że ten co pytał miejsce pobytu tegoż Jurka zna. Jeżeli sny z Okowitą wywołują uśmiech na Twej twarzy to widać wiele na tym forum nie czytałeś. Ja tu jestem miejscową zołzą, wymądrzajacą się szarą gęsią... co jakiś czas komuś skaczącą do gardła.Kimś kogo nie sposób się pozbyć....taka natrętna, upierdliwa baba. No........ chyba, że nie jest to uśmiech lecz chichot..wtedy rozumiem. Często sama złośliwie chichoczę...... Odpowiedz Link Zgłoś