Dodaj do ulubionych

final zbrodni?

26.08.04, 19:01
dzis.dziennik.krakow.pl/?2004/08.26/NowySacz/01/01.html
dla mnie nie do pomyslenia jest takie cos! sledzilam te historie po tym jak
moja mama przerazona opowiadala o tym przez telefon! swiat wariuje jak takie
rzeczy sie dzieja!
Obserwuj wątek
    • majak_m Re: final zbrodni? 26.08.04, 22:17
      Cóż, dla mnie niestety jak najbardziej "do pomyślenia", lecz jednak dlatego, że
      moja rodzina jest dość znacznie związana z instytucją o nazwie POLICJA. I mimo
      woli często słysze takie lub podobne historię opowiadane przez ojca lub mojego
      brata.
      Ale wierz mi, że takie rzeczy działy, dzieją się i dziać się będą. Na szczęście
      większość z Nas jest zdrowa i nigdy nie przyjmiemy tego za normę.
      Podobna sprawa jest jeżeli chodzi o rodzinkę Chowańców ale podaruję Ci szczegółów.
      • ellenai Re: final zbrodni? 26.08.04, 22:44
        majak zgodze sie z toba w zupelnosci ze takie rzeczy sie dzialy i dziac
        beda,dla mnie dalej beda nie do pomyslenia bo ja po prostu nie mam stycznosci
        tak jak ty z tego typu sytuacjami!masz o wiele lepszy ,realniejszy poglad na
        tego typu rzeczy wlasnie przez to ze masz konotacje z rodzina z policja! swoja
        droga bycie policjantem nie byloby na moje nerwy! nie chcialabym miec kogos w
        bliskiej rodzinie aby byl policjantem! tam to trzeba miec zdrowie! dobrze ze
        czesc ludzi zachowuje spokoj! eh!
        • majak_m Re: final zbrodni? 26.08.04, 23:22
          Ja też nie chciałbym mieć Policjanta w rodzinie.
          Niestety, nie miałem na to wpływu. Ja jestem normalny :)
          Ale to fakt, że ta grupa zawodowa jest inna, bardziej znerwicowana, co niestety
          odbija się na rodzinie.
          "To nie ludzie. To Policja." Jak rzekł mój o dwa lata starszy brat. Również
          normalny.
          • ellenai Re: final zbrodni? 27.08.04, 01:16
            miec policjanta w rodzinie to mysle nie jest tak zle,bo naprawde wiesz jak
            wygldada ten zawod!a ciezki jest,stres nie do pozazdroszczenia tak jak mowisz
            dla rodziny tym bardziej jest trudno!
          • assasin76 a ja marzę,żeby się dostać do policji 29.08.04, 12:08
            skonczyłam odpowiednią szkołe(nie policyjną)ale z moim wzrostem nici z tego...
            155cm:)male jest piękne ale u nich chyba nieprzydatne...będę musiała zaprosić
            Pana Komendanta na trening:)do mnie;)
            • ll66 Re: a ja marzę,żeby się dostać do policji 29.08.04, 14:33
              takie przepisy o wzroscie sa bez sensu
              • ellenai Re: a ja marzę,żeby się dostać do policji 29.08.04, 18:39
                ojej,to zupelnie nie fair! nie wiedzialam ze wzrost ma takie az znaczenie przy
                rekrutacji policyjnej!
                • assasin76 niby nie ma jak masz kogoś w Policji 29.08.04, 19:48
                  ale jak jesteś tylko kobietą co chciałaby tam pracować to ma;)
              • assasin76 są są bezsensu 29.08.04, 19:47
                ale co robić ja ich nie zmienie:((
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka