moniquenb 19.10.14, 18:43 Czesc,macie jakies moze fajne propozycje na sylwestra w saczu lub w okolicy,zalezy mi na dobrym jedzeniu i miejscu dla ludzi w wieku 30 plus, muza- najlepiej dj. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moniquenb Re: gdzie na sylwestra 27.10.14, 13:49 ok, dzięki ale jednak zależy mi bardziej na dj bo mam troszkę już dość góralskich kapel:) Odpowiedz Link Zgłoś
marcinkt Re: gdzie na sylwestra 07.11.14, 12:41 Polecam wyjazd na Sylwestra w okolice Suwalk. Aktywny wypoczynek (narty biegowe i trekking) oraz wiele innych atrakcji - jazda kuligiem i ruska bania, a przede wszystkim sylwestrowa zabawa. pl.abpoland.com/wycieczki/sylwester-dla-aktywnych-2014-2015/ Odpowiedz Link Zgłoś
paulina.ns89 Re: gdzie na sylwestra 05.12.14, 14:39 dobry pomysł ,to chyba wyjazd na Słowację,duzo znajomych jeździ,łączy Sylwestra z nartami i są mega zadowoleni Odpowiedz Link Zgłoś
re-en Re: gdzie na sylwestra 13.11.14, 11:16 my wybieramy się do spa "nad wodospadem" :) byliśmy tam dwa lata temu i była rewelacyjna zabawa. jedzenie było tak dobre, ze pol wieczoru spedzilam na podjadaniu :D tym razem jedziemy wieksza grupa wiec bedzie jeszcze lepiej :D Odpowiedz Link Zgłoś
ryszardsklanu Re: gdzie na sylwestra 19.11.14, 23:35 BiletKom - Nowa aplikacja do zakupu biletów autobusowych przez smartfona! play.google.com/store/apps/details?id=pl.info.astra.biletkom&hl=pl Odpowiedz Link Zgłoś
prezydent_rabka Re: gdzie na sylwestra 22.11.14, 13:51 Zapraszam do skorzystania z oferty Sylwestrowej w Pensjonacie Prezydent*** w Rabce-Zdroju. Przy rezerwacji kilku pokoi zostanie dla Państwa przygotowana oferta z miłym rabatem :) Podstawowa oferta jest dostępna na stronie www.pensjonatprezydent.eu a szczegóły i ofertę indywidualną proszę uzgadniać z recepcją :) ZAPRASZAMY Odpowiedz Link Zgłoś