Dodaj do ulubionych

Barmanka weselna Okowita!

17.09.04, 17:55
Okowita w nowym wcieleniu.Polewacz okowity - Okowita.Wasza Okowita
zaszczyciła nas wizytą w Słupsku i zaproponowała,że będzie barmanką na weselu
Zuzanki i Cejlego!Młoda para jest zaszczycona!Jaślanie przybywajcie na
forumowe wesele w Słupsku.Cejli.
Obserwuj wątek
    • ellenai w ktorym miejscu 0kowita jest na slupsku!~ 17.09.04, 18:41
      gdzie????????????musze ja tam spotkac,usciskac prawice zmeczona zbiorem
      pomidorow!!!!!!!cmok
    • 0kowita Re: Barmanka weselna Okowita! 17.09.04, 18:58
      Cejli, dla Ciebie...... wszystko !!!!
      Już strój służbowy (suknia czerwona z głęęęęęęęębokim dekoltem i czerwony kwiat
      w loki) zakładam i za godzinkę jestem.

Nie pić tam beze mnie !!!!!!!!!!
      • ellenai Re: Barmanka weselna Okowita! 17.09.04, 19:47
        no to nam cejli i reszta meskiego forum wpadnie w ten dekolt i bedzie! a pic
        bez ciebie??????no przeciez NIE przystoi!cmok
    • cejli Re: Barmanka weselna Okowita! 17.09.04, 19:50
      Okowita mamy jeszcze trochę czasu,śpiesz się powoli.Na razie Zuza i Ellenai
      szaleją na przedślubnych zakupach.Polej mi tu trochę tej TWojej znanej w
      świecie okowity Okowita.Jeszcze mi się nogi trzęsą po tych zaręczynach.Cejli.
      • 0kowita Re: Barmanka weselna Okowita! 17.09.04, 20:04
        Oj, Cejli. Po ślubie to nie tylko nogi.... ale cały organizm trząsł Ci się
        będzie, biedaku.
        No to chlup ! Oby nam się !
        • ellenai Re: Barmanka weselna Okowita! 17.09.04, 20:19
          0kowita czemu straszysz ze sie sie cejliemu czlonki rozne rozedrgaja po slubie?
          jeszcze sie rozmysli i dopiero bedzie!cmok
          • zuzanna6 Re: Barmanka weselna Okowita! 20.09.04, 19:53
            No prosze, mam cejli !!!!!!!!!!! Ja tu biegam biedna i załatwiam wszystko, a ty
            za Okowitką na okowitkę? Ładnie tak? Nie dość,że mi sie rozpijasz, to jeszcze
            mi sie wydaje, że OKowitkę coś za bardzo lubisz. Nie, nie prawda wcale nie
            jestem zazdrosna. A zresztą, Okowitka jak rodzina, tez ja bardzo lubie, nie
            wspomne o Ellenai - a pijcie sobie na zdrowie, nie bede taka.... :)
            • 0kowita Re: Barmanka weselna Okowita! 20.09.04, 20:06
              Zuzanno, ja i Cejli to jak ciotka i siostrzeniec..... tych roczników już nie
              podrywam.
              Śpij spokojnie.
              • aleks44 Re: Barmanka weselna Okowita! 20.09.04, 20:15
                w starym piecu diabli pala,lepiej na zimne dmuchac
                nigdy nie wiadomo

kto rozlewa,to weselne picie ???moze i mnie sie cos trafi ??
                • 0kowita Re: Barmanka weselna Okowita! 20.09.04, 20:21
                  Dawaj szklanicę Aleks !!!!
                  Dla Ciebie mam najlepszą okowitkę.

Wypijmy zdrowie Młodej Pary i wszystkich nas, którzy bawimy się tutaj......
                  ..... bawimy się ale i czasem myślimy........zdrówko !!!!!1
                  • aleks44 Re: Barmanka weselna Okowita! 20.09.04, 20:25
                    Masz racje pierwsze to myslenie ,choc czasem jak sie za duzo okowitki
                    wypije ,to z tego myslenia nic dobrego nie wychodzi,dlatego umiar ponad wszystko
                    Zdrowie Mlodej Pary i nas wszystkich,zatem bawmy sie !!!!
                    • zuzanna6 Re: Barmanka weselna Okowita! 20.09.04, 20:55
                      Twoje zdrowie Okowitko ! Hi hi hi, nie wiem co ci odpisac o tych rocznikach,
                      ale niech tam, przemilcze...hi hi hi....daj spokój..podrywaj co sie da...z taka
                      werwą? z takim popczuciem humoru? Jesteś super! Liczy sie duch, a nie kalendarz
                      hi hi hi
                      • 0kowita Re: Barmanka weselna Okowita! 20.09.04, 21:00
                        Zuzanno, ale ja nie lubię młodych chłopów. Lubię starych, siwych, łysych itd.
                        ale........... nienawidzę starych ramoli.

Gdzież są Ci siwi, łysi nie będący starymi ramolami ?????
                        Są gdzieś ??????
                        • aleks44 Re: Barmanka weselna Okowita! 20.09.04, 21:26
                          podaj prosze definicje starego ramola,bo nie wiem do ktorej grupy mam sie
                          zakwalifikowac
                          • 0kowita Re: Stary ramol 20.09.04, 21:47
                            Stary ramol siedzi w kapciach z gazetą przed telewizorem. Dużo mówi. Mówi
                            niezależnie czy go ktoś słucha czy nie. Mówi głównie o polityce, gospodarce,
                            sporcie. Nic mu się nie podoba. Wszystko jest złe. Wszystko kiedyś było
                            lepsze.Jedzenie było lepsze. Młodzież była lepsza. Muzyka była lepsza. Pogoda
                            była lepsza.
                            Uważa że kobieta jest mu potrzebna wyłącznie do gotowania ale trafiła mu się
                            taka co gotować nie umie. Inne kobiety być może go interesują ale zapomniał
                            dlaczego. Dzieci mu się nie udały,
                            Jest przepracowany. Jest zmęczony. Jest biedny. Nikt go nie rozumie.Malo
                            zarabia a tak ciężko pracuje.Zgubił klucze od auta. Zgubił okulary. Nie wie
                            gdzie są.
                            Nikt go nie docenia a tak się stara.......... itd

To jest stary ramol.

Większość facetów powiedzmy...... około czterdziestki staje się starymi
                            ramolami. Ale........ ale nie wszyscy i na tych świat stoi. To już nie zależy
                            od wieku....są tacy co mają lat siedemdziesiąt i więcej i starymi ramolami nie
                            są i nigdy nie będą..... ale mało ich.

PS. Z babami jest podobnie
                            • aleks44 Re: Stary ramol 21.09.04, 17:11
                              Okowitko,powiem jedno jestem zalamany,skad Ty to wszystko wiesz ????
                              przyznam sie, ze pod wieloma punktami ja sie podpisuje,wiec jestem starym
                              ramolem,ale chodze w klapkach ,albo boso.telewizor malo ogladam,o polityce
                              mowie, ale mam wyrobione wlasne zdanie.Acha moja zona bardzo dobrze gotuje,a ja
                              potrafie docenic jeszcze inne zalety ktore posiada.
                              pozdrawiam ramol (stary)
                              • 0kowita Re: Stary ramol 21.09.04, 19:33
                                Wiesz co Aleks ? Mnie się tak wydaje, że internauci to starymi ramolami nie
                                są...... chociaż może się mylę bo też czasem gdzieś można zobaczyć jak ktoś
                                ględzi i ględzi (głownie o polityce).... i zawsze musi mieć rację.
                                No to nie wiem.
                                Ale Ty mi na ramola nie wyglądasz..... choćby ze względu na rower.
                                • aleks44 Re: Stary ramol 21.09.04, 21:40
                                  he he he slyszalem,ze dawniej podrywalo sie dziewczyny na rower.
                                  ostatnio troche jezdze i zadna nie zwraca uwagi,jak tu nie narzekac,ze dawne
                                  czasy byly lepsze ????teraz samochody ,szybkie motory,a rower ????
                                  jedynie TY zwrocilas na to uwage hi hi
                                  ale z tymi ramolami to Masz racje,trafilas w dziesiatke
                                  • 0kowita Re: Stary ramol 22.09.04, 07:05
                                    Powiem nieskromnie, że jak tak czytam to ten mój tekst o strym ramolu to.....
                                    podoba mi się ....hmmmmm.
                                    Szkoda, że Adasia nie ma. On pewnie wybiłby mi z głowy to
                                    samozadowolenie.....zawsze miał oryginalne podejście do (szeroko rozumianych)
                                    spraw płci.
    • cejli Re: Barmanka weselna Okowita! 20.09.04, 22:01
      Okowita,dlaczego nie lubisz młodych chłopaków?Przecież w nich płynie gorąca
      krew i ile oni mają witalności.Brałaś to pod uwagę?Miałabyś po nich więcej
      vigoru.Wtedy dopiero by się działo na forum.Cejli.
      • 0kowita Re: Barmanka weselna Okowita! 20.09.04, 22:10
        Oj Cejli, na tym forum już działo się wszystko co mogło się dziać.
        A ja .....uwielbiam młodych chłopaków, lubię wszystkich facetów świata ale....
        to ja jestem babski stary ramol.

Cejli, w skrzynkę Ty zaglądał ? Piosenkę dostał ?
    • cejli Re: Barmanka weselna Okowita! 20.09.04, 23:34
      Dzięki Okowitka,dostałem pocztę,dziękuję.Chcesz może zdjęcia Słupska?Na
      pewno.Już CI wysyłam.Cejli.
      • 0kowita Re: Barmanka weselna Okowita! 22.09.04, 07:07
        cejli napisał:

> Dzięki Okowitka,dostałem pocztę,dziękuję.Chcesz może zdjęcia Słupska?Na
        > pewno.Już CI wysyłam.Cejli.

No i gdzież te zdjęcia .......nic mi tu nie przyfruneło.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka