aleks44 09.10.04, 00:03 i pobiegla po zakupy,tak sie biedna przejeła nadwaga,ze biega po biezni Biedna Ellen,co Ja tak wzielo ??? moze ma taki prykaz hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elp1 wydaje mi się, że odgadłeś ;-) 09.10.04, 00:07 Ellenai z pewnością ma taki przykaz hihihi przynajmniej własny z pewnością przykaz ma, skoro tak bardzo się stara, musi najprawdopodobniej bardzo chcieć Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: wydaje mi się, że odgadłeś ;-) 09.10.04, 00:11 widzialem Ja na zdjeciu,nic dodac nic ujac,z czego Ona chce schudnac,nie mam pojecia,a moze Ona jest hi hi i nie wie ?????,ale numer,jak przeczyta to mnie zabije Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 hihihi sądzę, że nie musisz się obawiać 09.10.04, 00:34 jak dotychczas nie zauważyłam u Ellenai zapędów w kierunku zabijania kogokolwiek, za to wyraźnie widać, że darzy Ciebie nie ukrywaną sympatią i z całą pewnością przyjmie to co napisałeś z właściwym sobie poczuciem humoru. Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: hihihi sądzę, że nie musisz się obawiać 09.10.04, 00:40 przyznam sie ,ze mam taka cicha nadzieje he he ,ale przekonamy sie jak wroci z zakupow Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 Ellenai będzie zachwycona! 09.10.04, 00:51 nawet jeśli nie kupi wszystkiego po co pojechała to i tak będzie zachwycona, bo Ona lubi ludzi i cieszy Ją gdy widzi, że ludzie dobrze się bawią, a my chyba nieźle się bawimy klikaniem skoro tu jeszcze jesteśmy, choć północ już minęła. Dzień dobry po środku nocy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Ellenai będzie zachwycona! 09.10.04, 00:53 Witaj Elpiku przed switem,bo do niego to jeszcze troche zostalo Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Ellenai będzie zachwycona! 09.10.04, 01:48 no pewno ze jestem zachwycona! aleks no ja to bym nigdy w zyciu na ciebie reke nie podniosla! hehehe cmok!no wlasnie na zdjeciach jest ok! ale kurcze waga jest nie ta!koniec amen,musze wazyc 53kg a waze!............aaaaaaaaaaaaaaaaa 66 kg! a taki kurdupelek jeszcze ze mnie jest! strach! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Ellenai będzie zachwycona! 09.10.04, 01:55 te wagi to ja znam,sam sie na takiej juz raz przejechalem,wiec lepiej uwazac iiiiii mniej jesc,ale Ty nie musisz uwazac,przez zime schudniesz Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Ellenai będzie zachwycona! 09.10.04, 01:56 nie schudne,bo bede jesc bo mi zimno,na wiosne bo kwiatki kwitna, w lecie bo goraco, w jesieni bo liscie z drzew leca, ja zawsze znajde powod do zarcia bezcelowego! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Ellenai będzie zachwycona! 09.10.04, 23:00 jedno w tym jest pewne,ze daje ono wiele przyjemnosci dla podniebienia,dlatego tak ciezko sobie odmowic,a jeszcze bardziej ciezko schudnac Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 czy znacie jakiegoś takiego zwierza 10.10.04, 00:21 które je choć głodne nie jest? Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: czy znacie jakiegoś takiego zwierza 10.10.04, 00:34 tak ,to byl moj pies mial swoja miche,w ktorej jadal dobrze,ale jak ktos tylko wszedl do kuchni to on zaraz przy nim byl i zaczepial lapa,mruczal,robil wszystko zeby choc troszke mu dac.zreszta zawsze mu sie dawalo he he tak byl nauczony Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 faktycznie! 10.10.04, 01:09 Przypomniałeś mi, że także jeden z moich psów był tak potwornie przez wszystkich dwunożnych przyjaciół zepsuty, że jak tylko dostrzegał choćby minimalny ruch w kuchni, czy że ktoś coś przeżuwa to natychmiast zachowywał się tak jak Twój. Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: faktycznie! 10.10.04, 01:20 ale jedno musze przyznac ,ze nie zjadl nic bez pozwolenia,jak na lawie w pokoju zostalo na telerzyku jedzenie,to pierwszwe siedzial przy lawie i pilnowal,potem polozyl glowe na lawie przyblizyl nos np.do kanapki i tak z przyklejonym nosem potrafil siedziec nie wiadomo ile bo jak sie zorietowalismy ,to za to ze byl grzeczny to i tak zawsze wszystko dostawal. Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 Re: Zostawiła nas.... 13.10.04, 20:49 Ellenai buuuuuuuuu :-( Za wcześnie się zaczęłam cieszyć spotkaniem. Dwie "śliwy" mi nabiła i poleciała z wiatrem. Taka już widać uroda Ellenai: pojawia sie i znika Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Zostawiła nas.... 13.10.04, 21:02 wroci,wroci,ktos kiedys powiedzial"ze zona i weksel zawsze wracaja" co do weksla to jestem pewien ,jezeli chodzi o zone to nigdy nie wiadomo he he licho nie spi Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Zostawiła nas.... 14.10.04, 17:38 niestety u mnie jest srodek dnia jak u was jest wieczorek i nie dam rady siedziec plackiem przy kompie bo mam troche rzeczy do zrobienia:(((((buuu Odpowiedz Link Zgłoś