Dodaj do ulubionych

Zostawiła nas....

09.10.04, 00:03
i pobiegla po zakupy,tak sie biedna przejeła nadwaga,ze biega po biezni
Biedna Ellen,co Ja tak wzielo ??? moze ma taki prykaz hi hi hi
Obserwuj wątek
    • elp1 wydaje mi się, że odgadłeś ;-) 09.10.04, 00:07
      Ellenai z pewnością ma taki przykaz hihihi przynajmniej własny z pewnością
      przykaz ma, skoro tak bardzo się stara, musi najprawdopodobniej bardzo chcieć
      • aleks44 Re: wydaje mi się, że odgadłeś ;-) 09.10.04, 00:11
        widzialem Ja na zdjeciu,nic dodac nic ujac,z czego Ona chce schudnac,nie mam
        pojecia,a moze Ona jest hi hi i nie wie ?????,ale numer,jak przeczyta to mnie
        zabije
        • elp1 hihihi sądzę, że nie musisz się obawiać 09.10.04, 00:34
          jak dotychczas nie zauważyłam u Ellenai zapędów w kierunku zabijania
          kogokolwiek, za to wyraźnie widać, że darzy Ciebie nie ukrywaną sympatią
          i z całą pewnością przyjmie to co napisałeś z właściwym sobie poczuciem humoru.
          • aleks44 Re: hihihi sądzę, że nie musisz się obawiać 09.10.04, 00:40
            przyznam sie ,ze mam taka cicha nadzieje he he ,ale przekonamy sie jak wroci z
            zakupow
            • elp1 Ellenai będzie zachwycona! 09.10.04, 00:51
              nawet jeśli nie kupi wszystkiego po co pojechała to i tak będzie zachwycona,
              bo Ona lubi ludzi i cieszy Ją gdy widzi, że ludzie dobrze się bawią, a my
              chyba nieźle się bawimy klikaniem skoro tu jeszcze jesteśmy, choć północ
              już minęła.
              Dzień dobry po środku nocy ;-)
              • aleks44 Re: Ellenai będzie zachwycona! 09.10.04, 00:53
                Witaj Elpiku przed switem,bo do niego to jeszcze troche zostalo
                • ellenai Re: Ellenai będzie zachwycona! 09.10.04, 01:48
                  no pewno ze jestem zachwycona! aleks no ja to bym nigdy w zyciu na ciebie reke
                  nie podniosla! hehehe cmok!no wlasnie na zdjeciach jest ok! ale kurcze waga
                  jest nie ta!koniec amen,musze wazyc 53kg a waze!............aaaaaaaaaaaaaaaaa
                  66 kg! a taki kurdupelek jeszcze ze mnie jest! strach!
                  • aleks44 Re: Ellenai będzie zachwycona! 09.10.04, 01:55
                    te wagi to ja znam,sam sie na takiej juz raz przejechalem,wiec lepiej uwazac
                    iiiiii mniej jesc,ale Ty nie musisz uwazac,przez zime schudniesz
                    • ellenai Re: Ellenai będzie zachwycona! 09.10.04, 01:56
                      nie schudne,bo bede jesc bo mi zimno,na wiosne bo kwiatki kwitna, w lecie bo
                      goraco, w jesieni bo liscie z drzew leca, ja zawsze znajde powod do zarcia
                      bezcelowego!
                      • aleks44 Re: Ellenai będzie zachwycona! 09.10.04, 23:00
                        jedno w tym jest pewne,ze daje ono wiele przyjemnosci dla podniebienia,dlatego
                        tak ciezko sobie odmowic,a jeszcze bardziej ciezko schudnac
                        • elp1 czy znacie jakiegoś takiego zwierza 10.10.04, 00:21
                          które je choć głodne nie jest?
                          • aleks44 Re: czy znacie jakiegoś takiego zwierza 10.10.04, 00:34
                            tak ,to byl moj pies mial swoja miche,w ktorej jadal dobrze,ale jak ktos tylko
                            wszedl do kuchni to on zaraz przy nim byl i zaczepial lapa,mruczal,robil
                            wszystko zeby choc troszke mu dac.zreszta zawsze mu sie dawalo he he tak byl
                            nauczony
                            • elp1 faktycznie! 10.10.04, 01:09
                              Przypomniałeś mi, że także jeden z moich psów był tak potwornie przez
                              wszystkich dwunożnych przyjaciół zepsuty, że jak tylko dostrzegał choćby
                              minimalny ruch w kuchni, czy że ktoś coś przeżuwa to natychmiast zachowywał
                              się tak jak Twój.
                              • aleks44 Re: faktycznie! 10.10.04, 01:20
                                ale jedno musze przyznac ,ze nie zjadl nic bez pozwolenia,jak na lawie w pokoju
                                zostalo na telerzyku jedzenie,to pierwszwe siedzial przy lawie i pilnowal,potem
                                polozyl glowe na lawie przyblizyl nos np.do kanapki i tak z przyklejonym nosem
                                potrafil siedziec nie wiadomo ile bo jak sie zorietowalismy ,to za to ze byl
                                grzeczny to i tak zawsze wszystko dostawal.
    • elp1 Re: Zostawiła nas.... 13.10.04, 20:49
      Ellenai buuuuuuuuu :-(
      Za wcześnie się zaczęłam cieszyć spotkaniem.
      Dwie "śliwy" mi nabiła i poleciała z wiatrem.
      Taka już widać uroda Ellenai: pojawia sie i znika
      • aleks44 Re: Zostawiła nas.... 13.10.04, 21:02
        wroci,wroci,ktos kiedys powiedzial"ze zona i weksel zawsze wracaja" co do
        weksla to jestem pewien ,jezeli chodzi o zone to nigdy nie wiadomo he he
        licho nie spi
        • ellenai Re: Zostawiła nas.... 14.10.04, 17:38
          niestety u mnie jest srodek dnia jak u was jest wieczorek i nie dam rady
          siedziec plackiem przy kompie bo mam troche rzeczy do zrobienia:(((((buuu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka