Dodaj do ulubionych

Dzieweczka przeklina ..

19.03.07, 13:48
...najczesciej kiedy\gdy:

|
Obserwuj wątek
    • polla4 Re: Dzieweczka przeklina .. 19.03.07, 13:50
      Walnie sie w noge i nabije se siniaka
    • nutopia Re: Dzieweczka przeklina .. 19.03.07, 13:50
      le.ia napisała:

> ...najczesciej kiedy\gdy:
      >
      > |
      czekoladowy brąz, który obiecało opakowanie po drogiej farbie okaże się kruczą
      czernią!
      • mandi.ole Re: Dzieweczka przeklina .. 19.03.07, 13:51
        oj Nutopia
        Ty sie nie przejmuj- zmyje sie po dwoch, trzech praniach...
        zawsze tak mam- na pudelku pienkny braz, na glowie czern...
        ale przeklinac po tym mozna :)
    • hanza-klos Re: po polsku czy w innym języku ? 19.03.07, 13:50
      Bo mnie sie nie zdarza najczesciej;>
    • mala_mee Re: Dzieweczka przeklina .. 19.03.07, 13:51
      Ktoś się nie wywiązuje z wcześniejszych ustaleń.
      • prodigys Re: Dzieweczka przeklina .. 19.03.07, 13:55
        A to dobrze wiedzieć dla pikanterii...podczas igraszek sie przyda;)
        Czasem one są takie nieocudzone z początku
    • kowalski.kowalski1 Mnie automatycznie odpycha od kobiety która 19.03.07, 13:55
      klnie, nie wiem dlaczego. Ale są takie stworzonka, ładne, zadbane, wydawało by
      się, że inteligentne, a mówią mniej więcej tak:
      o kur**, widziałas tą cip*, ubrała się jak dziw**
      albo;
      ja pierdo** jak dzisiaj wychodziłam z domu, to widziałam takie zajebi***

normalnie zenada
      • prodigys Re: Mnie automatycznie odpycha od kobiety która 19.03.07, 13:57
        Nie to, to juz mnie przeraza troche ...
        Za potworne i zbyt niepedagogiczne
        • prodigys Re: Mnie automatycznie odpycha od kobiety która 19.03.07, 13:57
          P.S
          Ale interesujące jednorazowo ;D
        • kowalski.kowalski1 Re: Mnie automatycznie odpycha od kobiety która 19.03.07, 13:58
          > Nie to, to juz mnie przeraza troche ...
          > Za potworne i zbyt niepedagogiczne

ale takie są, sam mialem tą "przyjemnośc" wysłuchiwac akompeniamentu tych
          dziewczyn, a nawet sympatyczne się wydawały... na poczatku :(((
      • jacek80a Re: Mnie automatycznie odpycha od kobiety która 19.03.07, 14:01
        popieram, nie ma nic gorszego niż ładna kobieta która klnie jak Wiesiek z pod
        monopolowego
        • polla4 Re: Mnie automatycznie odpycha od kobiety która 19.03.07, 14:03
          Uwierz, są gorsze rzeczy, np. facet sikający publicznie :))
          • jacek80a Re: Mnie automatycznie odpycha od kobiety która 19.03.07, 14:05
            > Uwierz, są gorsze rzeczy, np. facet sikający publicznie :))

ale ja mówię o normalnych ludziach a nie menelach:)
            ja nie widziałem faceta który jest rzystojny, dobrze ubrany i wyglądajac na
            inteligentego publicznie sikał :)
            • polla4 Re: Mnie automatycznie odpycha od kobiety która 19.03.07, 14:07
              Ja przecie tez o normalnych :) - w sensie że przystojnych, zadbanych etc. etc.
              Jakos im nie przeszkadza sikac pod krzakiem w parku :)
              • jacek80a Re: Mnie automatycznie odpycha od kobiety która 19.03.07, 14:09
                > Ja przecie tez o normalnych :) - w sensie że przystojnych, zadbanych etc. etc.
                > Jakos im nie przeszkadza sikac pod krzakiem w parku :)

he he, ja nie spotkałem takich :)
                moze to i dobrze
                widziałem tylko podpitych, nieogolonych i brudnych, ale takich to rozumiem :)
                • polla4 Re: Mnie automatycznie odpycha od kobiety która 19.03.07, 14:10
                  Bo sam chodzisz podpity, nieogolony i brudny ??? :)
                  • jacek80a Re: Mnie automatycznie odpycha od kobiety która 19.03.07, 14:11
                    > Bo sam chodzisz podpity, nieogolony i brudny ??? :)

nie, to nie byli moi koledzy, widziałem takie scenki ale z daleka :)
                    • polla4 Re: Mnie automatycznie odpycha od kobiety która 19.03.07, 14:12
                      :)
                      • jacek80a Re: Mnie automatycznie odpycha od kobiety która 19.03.07, 14:13
                        a Ty skąd wiesz, ze sikają w parku, to Twoi koledzy? :)
                        • polla4 Re: Mnie automatycznie odpycha od kobiety która 19.03.07, 14:14
                          Mam oczy i uszy szeroko otwarte :)
                          • jacek80a Re: Mnie automatycznie odpycha od kobiety która 19.03.07, 14:15
                            > Mam oczy i uszy szeroko otwarte :)

nie wiedziałem, że az tak dobrze ich widać :)
                            • polla4 Re: Mnie automatycznie odpycha od kobiety która 19.03.07, 14:17
                              No dobra, przynam się, że lubię łazic samotnie po parkach :)
                              • jacek80a Re: Mnie automatycznie odpycha od kobiety która 19.03.07, 14:18
                                > No dobra, przynam się, że lubię łazic samotnie po parkach :)

wiedziałem :)
                                ale dlaczego zaraz samotnie, koleżanki nie mają takiego hobby jak Ty?
                                • polla4 Re: Mnie automatycznie odpycha od kobiety która 19.03.07, 14:19
                                  Nie lubię miec konkurencji wokół siebie. :))

• jacek80a Re: Mnie automatycznie odpycha od kobiety która 19.03.07, 14:21
                                    > Nie lubię miec konkurencji wokół siebie. :))

he he, sprytna jesteś :)
                                    i co, spotkałas kogoś interesującego?
                                    • polla4 Re: Mnie automatycznie odpycha od kobiety która 19.03.07, 14:22
                                      Heheh, moze Ciebie spotkałam, ale Ty nie sikasz, to nie wiem ... :)
                                      • jacek80a Re: Mnie automatycznie odpycha od kobiety która 19.03.07, 14:23
                                        > Heheh, moze Ciebie spotkałam, ale Ty nie sikasz, to nie wiem ... :)

raczej nie, gdyby spotkał taka amatorkę samotnych wedrówek po parku szukającej
                                        sikających facetów to na pewno bym zapamietał :)
                                        • polla4 Re: Mnie automatycznie odpycha od kobiety która 19.03.07, 14:26
                                          :))

a co, Ty tylko z kumplami wszędzie chodzisz?
                                          • jacek80a Re: Mnie automatycznie odpycha od kobiety która 19.03.07, 14:28
                                            a dlaczego z kumplami? sikać do parku nie chodza, jakoś mnie to nie kreci, a
                                            nawet gdybym chodził to na pewno nie z towarzystwem :)
                                            • polla4 Re: Mnie automatycznie odpycha od kobiety która 19.03.07, 14:32
                                              Jasne, rozumiem :)
                                              • jacek80a Re: Mnie automatycznie odpycha od kobiety która 19.03.07, 14:33
                                                miało być "nie chodzę" a nie "nie chodzą" :)
                                                ale to dobrze, że zrozumiałaś :)
    • znowuwzyciuminiewyszlo Re: Dzieweczka przeklina .. 19.03.07, 14:05
      jak jedzie samochodem lub czyta forum :-)
      • kalina81 Re: Dzieweczka przeklina .. 19.03.07, 16:39
        jak się wku..
    • farelkaa Re: Dzieweczka przeklina .. 19.03.07, 16:59
      kiedy kolejny raz oblewa egzamin na prawo jazdy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka