le.ia 19.03.07, 13:48 ...najczesciej kiedy\gdy: | Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polla4 Re: Dzieweczka przeklina .. 19.03.07, 13:50 Walnie sie w noge i nabije se siniaka Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Dzieweczka przeklina .. 19.03.07, 13:50 le.ia napisała: > ...najczesciej kiedy\gdy: > > | czekoladowy brąz, który obiecało opakowanie po drogiej farbie okaże się kruczą czernią! Odpowiedz Link Zgłoś
mandi.ole Re: Dzieweczka przeklina .. 19.03.07, 13:51 oj Nutopia Ty sie nie przejmuj- zmyje sie po dwoch, trzech praniach... zawsze tak mam- na pudelku pienkny braz, na glowie czern... ale przeklinac po tym mozna :) Odpowiedz Link Zgłoś
hanza-klos Re: po polsku czy w innym języku ? 19.03.07, 13:50 Bo mnie sie nie zdarza najczesciej;> Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Dzieweczka przeklina .. 19.03.07, 13:51 Ktoś się nie wywiązuje z wcześniejszych ustaleń. Odpowiedz Link Zgłoś
prodigys Re: Dzieweczka przeklina .. 19.03.07, 13:55 A to dobrze wiedzieć dla pikanterii...podczas igraszek sie przyda;) Czasem one są takie nieocudzone z początku Odpowiedz Link Zgłoś
kowalski.kowalski1 Mnie automatycznie odpycha od kobiety która 19.03.07, 13:55 klnie, nie wiem dlaczego. Ale są takie stworzonka, ładne, zadbane, wydawało by się, że inteligentne, a mówią mniej więcej tak: o kur**, widziałas tą cip*, ubrała się jak dziw** albo; ja pierdo** jak dzisiaj wychodziłam z domu, to widziałam takie zajebi*** normalnie zenada Odpowiedz Link Zgłoś
prodigys Re: Mnie automatycznie odpycha od kobiety która 19.03.07, 13:57 Nie to, to juz mnie przeraza troche ... Za potworne i zbyt niepedagogiczne Odpowiedz Link Zgłoś
prodigys Re: Mnie automatycznie odpycha od kobiety która 19.03.07, 13:57 P.S Ale interesujące jednorazowo ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kowalski.kowalski1 Re: Mnie automatycznie odpycha od kobiety która 19.03.07, 13:58 > Nie to, to juz mnie przeraza troche ... > Za potworne i zbyt niepedagogiczne ale takie są, sam mialem tą "przyjemnośc" wysłuchiwac akompeniamentu tych dziewczyn, a nawet sympatyczne się wydawały... na poczatku :((( Odpowiedz Link Zgłoś
jacek80a Re: Mnie automatycznie odpycha od kobiety która 19.03.07, 14:01 popieram, nie ma nic gorszego niż ładna kobieta która klnie jak Wiesiek z pod monopolowego Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: Mnie automatycznie odpycha od kobiety która 19.03.07, 14:03 Uwierz, są gorsze rzeczy, np. facet sikający publicznie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jacek80a Re: Mnie automatycznie odpycha od kobiety która 19.03.07, 14:05 > Uwierz, są gorsze rzeczy, np. facet sikający publicznie :)) ale ja mówię o normalnych ludziach a nie menelach:) ja nie widziałem faceta który jest rzystojny, dobrze ubrany i wyglądajac na inteligentego publicznie sikał :) Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: Mnie automatycznie odpycha od kobiety która 19.03.07, 14:07 Ja przecie tez o normalnych :) - w sensie że przystojnych, zadbanych etc. etc. Jakos im nie przeszkadza sikac pod krzakiem w parku :) Odpowiedz Link Zgłoś
jacek80a Re: Mnie automatycznie odpycha od kobiety która 19.03.07, 14:09 > Ja przecie tez o normalnych :) - w sensie że przystojnych, zadbanych etc. etc. > Jakos im nie przeszkadza sikac pod krzakiem w parku :) he he, ja nie spotkałem takich :) moze to i dobrze widziałem tylko podpitych, nieogolonych i brudnych, ale takich to rozumiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: Mnie automatycznie odpycha od kobiety która 19.03.07, 14:10 Bo sam chodzisz podpity, nieogolony i brudny ??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
jacek80a Re: Mnie automatycznie odpycha od kobiety która 19.03.07, 14:11 > Bo sam chodzisz podpity, nieogolony i brudny ??? :) nie, to nie byli moi koledzy, widziałem takie scenki ale z daleka :) Odpowiedz Link Zgłoś
jacek80a Re: Mnie automatycznie odpycha od kobiety która 19.03.07, 14:13 a Ty skąd wiesz, ze sikają w parku, to Twoi koledzy? :) Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: Mnie automatycznie odpycha od kobiety która 19.03.07, 14:14 Mam oczy i uszy szeroko otwarte :) Odpowiedz Link Zgłoś
jacek80a Re: Mnie automatycznie odpycha od kobiety która 19.03.07, 14:15 > Mam oczy i uszy szeroko otwarte :) nie wiedziałem, że az tak dobrze ich widać :) Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: Mnie automatycznie odpycha od kobiety która 19.03.07, 14:17 No dobra, przynam się, że lubię łazic samotnie po parkach :) Odpowiedz Link Zgłoś
jacek80a Re: Mnie automatycznie odpycha od kobiety która 19.03.07, 14:18 > No dobra, przynam się, że lubię łazic samotnie po parkach :) wiedziałem :) ale dlaczego zaraz samotnie, koleżanki nie mają takiego hobby jak Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: Mnie automatycznie odpycha od kobiety która 19.03.07, 14:19 Nie lubię miec konkurencji wokół siebie. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jacek80a Re: Mnie automatycznie odpycha od kobiety która 19.03.07, 14:21 > Nie lubię miec konkurencji wokół siebie. :)) he he, sprytna jesteś :) i co, spotkałas kogoś interesującego? Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: Mnie automatycznie odpycha od kobiety która 19.03.07, 14:22 Heheh, moze Ciebie spotkałam, ale Ty nie sikasz, to nie wiem ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
jacek80a Re: Mnie automatycznie odpycha od kobiety która 19.03.07, 14:23 > Heheh, moze Ciebie spotkałam, ale Ty nie sikasz, to nie wiem ... :) raczej nie, gdyby spotkał taka amatorkę samotnych wedrówek po parku szukającej sikających facetów to na pewno bym zapamietał :) Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: Mnie automatycznie odpycha od kobiety która 19.03.07, 14:26 :)) a co, Ty tylko z kumplami wszędzie chodzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
jacek80a Re: Mnie automatycznie odpycha od kobiety która 19.03.07, 14:28 a dlaczego z kumplami? sikać do parku nie chodza, jakoś mnie to nie kreci, a nawet gdybym chodził to na pewno nie z towarzystwem :) Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: Mnie automatycznie odpycha od kobiety która 19.03.07, 14:32 Jasne, rozumiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
jacek80a Re: Mnie automatycznie odpycha od kobiety która 19.03.07, 14:33 miało być "nie chodzę" a nie "nie chodzą" :) ale to dobrze, że zrozumiałaś :) Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: Dzieweczka przeklina .. 19.03.07, 14:05 jak jedzie samochodem lub czyta forum :-) Odpowiedz Link Zgłoś
farelkaa Re: Dzieweczka przeklina .. 19.03.07, 16:59 kiedy kolejny raz oblewa egzamin na prawo jazdy. Odpowiedz Link Zgłoś