0kowita 24.10.04, 07:26 Znikam na czas bliżej nieokreślony. Otwórzcie okna..... trzeba wywietrzyć forum bo za wiele tu okowity. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuzanna6 Re: pa 24.10.04, 14:17 No nie, chyba zwariowałaś? :0 A pomyslałas o tych, którzy cię lubią? :( Jak tu nie chcesz pisac to przynajmniej wpadaj na nasze forum, czekam na pozdrowienia od ciebie. No i nie wolno ci zniknąć na watku weselnym, kto ma polewać? Hej, a u ciebie tez mialy byc poprawiny? Kiedy tu wpadniemy? Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re:z nadmiaru okowity.... 24.10.04, 15:27 dzisiaj nie moge sie ruszyc z domu,taki urok kaca !!!! Okowitko,co to ma znaczyc ,prosze przetlumacz mi, bo troszke nie kumam na czas blizej nie .....,jak to ,moze to moja wina ??????,ja chcialem dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai okowita nie dobijaj mnie po ciezkim 25.10.04, 19:38 weekendzie! wracaj szybko!!!!!!!!!!111 Odpowiedz Link Zgłoś
kapelusiak Re: okowita nie dobijaj mnie po ciezkim 26.10.04, 10:14 Okowitka w płynie dobra jest na wszystko a dziewczyna co ma taki login musi być ekstra. Super, że w Jaśle takie są kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: okowita nie dobijaj mnie po ciezkim 26.10.04, 10:59 tak Ona jest Super Ekstra,szkoda ze Jej tutaj nie ma,moze Jej przejdzie i wroci Okowitko wroc !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kapelusiak Re: okowita nie dobijaj mnie po ciezkim 26.10.04, 11:06 Gdzieś tam pisała że wyjechała. Ja też będę za nią czekał no bo z takim loginem musi to być baba z jajami (sorry gdy kogoś uraziłem). Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: okowita nie dobijaj mnie po ciezkim 26.10.04, 23:44 >musi to być baba z jajami (sorry gdy kogoś uraziłem). Wiesz,kiedys zadalem Jej pytanie czy na pewno jest kobieta,powiedziala , ze tak ,wiec jak jeszcze ma jaja to juz koniec swiata he he Ale i tak szkoda ,ze Jej nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai o kapelusiak! 27.10.04, 17:26 okowita to sie nie rozczarujesz! ja tu przez nia jestem na tym forum,o takiego forumowicza jak ona to trudno jest w tej cyberprzestrzeni,byle tylko wrocila szybko! Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Odpoczynek 28.10.04, 11:20 Kilku czy kilkunastodniowy odpoczynek od internetu jest wskazany.Świetnie robi nie tylko na cerę.Sam tego doświadczyłem,bedąc kilka dni w kotlinie Kłodzkiej.Polska jest piekna. Choć za długo sie wytrzymac nie da.Czyli odpocznij Okowitko i wracaj:) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Odpoczynek 30.10.04, 10:32 Witajcie wszyscy, zycze wam udanego weekendu. Mam nadzieje, że czy z jajami, czy bez jaj Okowitka wróci. :) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: na szczescie wrocila...... 14.11.04, 22:45 wlasnie postanowilem napisac w Jej watku,na Jej temat ,ze bardzo dobrze ze Jest znowu na forum,troche byloby smutno jak by gdzies sobie poszla. Teraz pewnie poszla juz spac,wiec spij smacznie milego poniedzialku Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: na szczescie wrocila...... 15.11.04, 19:31 no to i ja tu wracam,aleks jeszcze jest ,to znowu sie robi miejsce dla mnie! Odpowiedz Link Zgłoś