ellenai 09.12.04, 19:58 moich osobistych,ozdobnych akwariowych rybek! rano plywaly ,mialy sie dobrze a po pracy czort ich wzial,o tak nagle!zupelnie bez powodu! wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr zleeeeeee! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ellenai ej piszcie,nie bojcie sie 09.12.04, 22:11 te zdychajace rybki to niezarazliwe! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: ej piszcie,nie bojcie sie 09.12.04, 23:17 to wina kotow,ktore chodzily obok akwarium,rybki je zobaczyly i atak serca wywal koty z domu,kup psa Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ej piszcie,nie bojcie sie 10.12.04, 03:30 nie mam ani kota ani psa,ani zadnego zyjacego zwierzecia poza rybkami ktore juz zdechly! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: ej piszcie,nie bojcie sie 10.12.04, 09:56 moze ja sobie tez akwarium zaloze,mialem kilka lat temu,sprzet mam tylko rybki,roslinki i woda i do boju,tylko problem z tym ,ze gdzie ja go postawie. Druga sprawa to,ze do rybek mozna mowic godzinami i zadna nie pomerda ogonem, nie zaszczeka na przywitanie Odpowiedz Link Zgłoś
mazzi52 Re: ej piszcie,nie bojcie sie 10.12.04, 10:20 Witam wszystkich! Bardzo zal rybek!!! Tez kiedys mialam /czytaj corka je miala/,ale wole psa...wlasnie dlatego,ze zamerda ogonkiem,bywa natretny ale i mily czasem.Biegne dzisiaj po prezenty pod choinke...najwyzszy czas.W koncu ktos musi to zrobic,niezbyt lubie wedrowki po sklepach...Zyczcie mi trafnie wydanych pieniedzy :))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai mazzi to ja tez zakupy nie mam 10.12.04, 15:40 do konca zrobione,jutro znowu wyprawa do cheyenne,na zakupy!kurcze co tydzien tam jezdzimy,najpierw na rozpoznanie terenu,pozniej juz na samo wydawanie kasy.Mazzi to zycze dobrze wydanej forsy,a rybki,no coz!kupie nowe! moze nie zdechna cholery!wole jednak rybki od psa!:( Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: mazzi to ja tez zakupy nie mam 10.12.04, 22:50 no tak,z rybami nie chodzi sie na spacery hehe Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: mazzi to ja tez zakupy nie mam 12.12.04, 20:40 e tam ide kupic dzis nowe rybki! Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 Aleks a niby to dlaczego nie można z rybką 13.12.04, 18:57 na spacer pójść? aleks44 napisał: > no tak,z rybami nie chodzi sie na spacery hehe Co to komu wadzi, kto z kim/czym na spacer chodzi? A z taką rybką to przynajmniej pomilczeć można bez wyrzutów sumienia ehehehe ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Aleks a niby to dlaczego nie można z rybką 13.12.04, 19:11 wlasciwie to Masz racje,tylko jak pojsc na spacer trzymajac sloik z rybka sam nie wiem jak bym zareagowal na taki widok,chyba usmiechem Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 a więc fajnie bo śmiech to zdrowie! 13.12.04, 19:21 Hodowcy rybek! Popatrzcie sami ile radości byście ludziom dali chodząc na spacer z rybkami ehehehe :-))))) A widok kota na smyczy prowadzącego pana na spacer! To dopiero jest widok śliczny. Do piesków to już przyzwyczajeni jesteśmy a zwłaszcza gdy bez kagańca 80 czy więcej kilo lezie chodnikiem to strach bierze mijać się czy wyprzedzać, no a kot, albo rybki - całkiem inne wrażenia - nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: a więc fajnie bo śmiech to zdrowie! 13.12.04, 19:29 a moze rybka w kagancu,bo jak np.pirania to ja juz wole wielkiego psa Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: a więc fajnie bo śmiech to zdrowie! 13.12.04, 22:10 eeeeeeee ja lubie na spacery sama chodzic! Odpowiedz Link Zgłoś
magosiaa Re: smierc rybek! 11.12.04, 19:20 Ja też miałam miesiąc temu taką żałobną okoliczność. Moje rybki nie przetrzymały cyklinowania i lakierowania parkietu. To bardzo duże akwarium i trudno było je przenieść. Panowie od cyklinowania zapewnili, że nic im się nie stanie, a wyszło jak zwykle niestety :((( Gdybyśmy wiedzieli to same rybki przetrzymalibyśmy w jakimś garze, a tak ..... zakupy nowych nas czekają. Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: smierc rybek! 11.12.04, 19:58 to przykre Malgosiu,ale tak bywa przy remontach,widocznie zapach lakieru byl przez filtry w tloczony razem z powietrzem i padly.Nie martw sie kupicie nowe ladniejsze i mniejsze,tyle,ze to drogi interes Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: smierc rybek! 12.12.04, 20:41 o rany,wspolczuje takiej straty!,u mnie bylo tylko pare rybek w malym tanku a i tak mi szkoda, wyczyscilam juz wszystko,od nowa bede te rybki hodowac,dzis ide kupic nowe!cmok Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: smierc rybek! 12.12.04, 22:19 jak kupisz sztuczne to nie padna ,a ladnie tez moga wygladac,ja roslinki mialem sztuczne he he Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 nawet nie mów! 13.12.04, 18:54 sztuczne rybki, sztuczne rośliny, sztuczny świat i radość też sztuczna. Ja tam wolę żywe, prawdziwe choćby niby to mniej urodziwe i z pewnością mniej wygodne i droższe bo jeść woła choć bezgłośnie ale ja opowiadam się za prawdziwością. Rybek także ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: nawet nie mów! 13.12.04, 22:19 no wlasnie,wystarczy ze mam sztuczna choinke! cmok Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: nawet nie mów! 13.12.04, 23:14 eeee tam ,jakie Masz spacery,u nas to sa spacery, piekne lasy sosnowe i jodlowe pachnace zywica,laki pelne wrzosow iiii zmije sa hehe ,a u Was plaga grzechotnikow pelzajaca miedzy kaktusami,nawet wrzosy nie rosna tylko sucha trawa he he chyba mnie zabijesz hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: nawet nie mów! 14.12.04, 04:38 nie zabije,bo prawde powiadasz czlowieku,drzewa tu nie uswiadczy,a jak co pachnie to sa kupy krowie z pobliskiego feedlotu! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: nawet nie mów! 14.12.04, 17:50 prawde powiadasz hehehe ale ja widzialem kiedys piekne kaktuy obsypane kwiatami,czy te Wasze tez kwitna,czy tylko pojedyncze odmiany Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: nawet nie mów! 14.12.04, 19:10 te nasze kwitna na rozowo i zolto na wiosne w maju cmok Odpowiedz Link Zgłoś