ellenai 09.12.04, 20:06 a kuku! zakladam nowe watki,a kuku! wywalcie mnie z forum bo pierdziele glupoty,a kuku! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
0kowita Re: a ku ku! 09.12.04, 20:16 A kto Cię wywali ?????? Tu moderatora nie ma. Był Gadacz....... szkoda, że zrezygnował . SZKODA!!!!!!!! Baaaaaaaaardzo żałuję. Miał chłop wyczucie, miał to co trzeba mieć by zrozumieć pieprzących głupoty tzw "forumowiczów". Tęsknię za Gadaczem................................................ Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: a ku ku! 09.12.04, 20:31 ja tez tesknie za gadaczem!a co do wywalenia mnie to zawsze mozna zastosowac terror psychiczny hehehehhe Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: a ku ku! 09.12.04, 20:36 ..... chrzanisz Elle......... Żaden terror psychiczny tu Cię nie spotka. Każdego, który by chciał Ci dokuczyć znerwicowana Okowita zbluzga niecenzuralznymi wyrazami..........hej! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: a ku ku! 09.12.04, 20:43 hheheh jakas odmiana by sie przydala hehehhehehhehehhehehheheh (bozzzzh ze mna jest naprawde dzis zle) heheheh dobrze ze mam w tobie oparcie i schronienie!toc nigdzie z jaselka sie nie rusze bom tu bezpieczna! Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: a ku ku! 09.12.04, 20:56 Chcesz odmiany ? Chcesz by ktoś Cię pouczał ? Chcesz by ktoś Ci powiedział, że wie wszystko lepiej niż Ty ? Idź na forum Jarosław. Tam są najmądrzejsi na świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: a ku ku! 09.12.04, 21:00 0kowita napisała: > Chcesz odmiany ? > Chcesz by ktoś Cię pouczał ? > Chcesz by ktoś Ci powiedział, że wie wszystko lepiej niż Ty ? > Idź na forum Jarosław. > Tam są najmądrzejsi na świecie. Dobra, dobra...... już nie będę się wyżalać........wrrrrrrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai ale wiesz,jakby co to ja 09.12.04, 21:02 zaraz tam polece na ten jaroslaw i rozkurz zrobie ,tylko dasz znac i juz tam bede z krwawa odsiecza!cmok Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: a ku ku! 09.12.04, 21:00 eeeee po namysle stwierdzam ze nie chce! heheheheh tchorz jestem:(cmok Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: a ku ku! 09.12.04, 21:26 ellenai napisała: > eeeee po namysle stwierdzam ze nie chce! heheheheh tchorz jestem:(cmok ....... i słusznie !!!!!!!..... Siedźmy tu sobie i nie wychylajmy się zbyt. Widziałaś to : ? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20282&w=18176167&a=18249200 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20282&w=18176167&a=18279971 strach się bać Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai twoje wpisy! te twoje wpisy! 09.12.04, 21:32 madrze piszesz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!cmok Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: twoje wpisy! te twoje wpisy! 09.12.04, 21:36 CMOK Elle, ajlawiu itd.....szkoda, że tu nie można wstawić takiego obrazka jak na gg....... dostałabyś całusów tysiąc. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: twoje wpisy! te twoje wpisy! 09.12.04, 21:38 zazdroszcze 0kowita tobie umiejetnosci formulowania mysli!ja tak nie umiem! Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: twoje wpisy! te twoje wpisy! 09.12.04, 21:44 Chrzanisz kobieto........ Ale powiem Ci.... lubię tych, którzy mówią o sobie źle, którzy nie uważają swoich racji za objawioną prawdę, którzy przyznają się do swoich błędów, którzy swoje błędy widzą........mało ich na tych forumach.Mało...... dlatego gdy kogoś takiego spotkam to się go czepiam jak pchła jaka. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: twoje wpisy! te twoje wpisy! 09.12.04, 21:53 ta niepospolitosc wystepowania opisanego przez ciebie gatunku nie odnosi sie tylko do forow,to przeklada sie na zwykle zycie!,a link do postu jarmulki na forum jaroslaw to swietny pomysl,bo to dobry post,znakomity! Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: twoje wpisy! te twoje wpisy! 09.12.04, 21:59 ellenai napisała: !,a link do postu jarmulki na > forum jaroslaw to swietny pomysl,bo to dobry post,znakomity! Miałam tam jeszcze dodać, że gdy to Jarmulka pisał to był tu moderator. Chciałam jeszcze dodać inne linki ale ...... kto to tam zrozumie. Eeeeeeeeech....... tęsknię za Gadczem. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: twoje wpisy! te twoje wpisy! 09.12.04, 22:10 a tam musi kto zrozumiec!wlasne zdrowie psychiczne jest najwazniejsze!trzeba sobie ulzyc od czasu do czasu heheh cmok Odpowiedz Link Zgłoś
jerry008 ..Panie !!... 09.12.04, 21:57 ..przestancie sie calowac !...to nie na moje nerwy...a poza tym nie chce denerwowac zony.... ...Gadacza szkoda...fakt....pamietacie Wojtka ?... Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: ..Panie !!... 09.12.04, 22:02 jerry008 napisał: > ..przestancie sie calowac !...to nie na moje nerwy...a poza tym nie chce > denerwowac zony.... > ...Gadacza szkoda...fakt....pamietacie Wojtka ?... Jerry nie będę Cię całować jeśli nie chcesz. Przyzwyczaiłam się do tego, że chłopy tutejsze nie chcą moich całusów. Wojtka nie pamiętam..... przypomnij !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ..Panie !!... 09.12.04, 22:08 jerry a czemu nasze calowanie mialoby zdenerwowac twoja zone?hmmmmmmmmmmmmmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: ..Panie !!... 09.12.04, 22:35 ellenai napisała: > jerry a czemu nasze calowanie mialoby zdenerwowac twoja zone?hmmmmmmmmmmmmmmmm Też nie rozumiem ale nauczyłam się tutaj...... "nie bądź Okowita wylewna dla chłopa" . Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ..Panie !!... 09.12.04, 22:40 no tak nie ma co byc wylewna okowita ,bo oni umiaru czasem nie znaja! heheh Odpowiedz Link Zgłoś