Dodaj do ulubionych

swinka na obiad

30.01.05, 18:54
to jest pycha,wlasnie sie piecze w piekarniku!ale nie cala,tylko maly kawalek!
Obserwuj wątek
    • dorota_snooker Re: swinka na obiad 30.01.05, 18:58
      kanibal !!
      Świnki piecze
      A doprawiłaś ją dobrze co ???
      :))))))))))))))))))))))))))
      • ellenai Re: swinka na obiad 30.01.05, 19:55
        kanibal?um,ja swinka nie jestem!hehe a doprawilam ja dobrze, juz zostala
        zjedzona,mniam
        • dunajec1 Re: swinka na obiad 30.01.05, 20:21
          To byl obiad czy sniadanie?Bo wydaje mi sie ze obiad to za wczesnie,smacznego.
          • ellenai Re: swinka na obiad 30.01.05, 20:28
            to byl wczesniejszy obiad,ok w pol do 12 cmok,za smacznego dziekuje,cmok
            • aleks44 Re: swinka na obiad 30.01.05, 23:36
              ja tez dzisiaj jadlem tak wczesnie,bo chcialem pojechac na narty.Zreszta w
              niedziele zawsze jadam wczesniej
              • ellenai Re: swinka na obiad 31.01.05, 01:52
                no a ja teraz glodna jestem buu
      • assasin76 dobranoc 30.01.05, 23:41
        wszystkim najedzonym;)
        • aleks44 Re: dobranoc 30.01.05, 23:55
          ja nie jadlem ,dbam o linie hehe
          czesc
          • ellenai Re: dobranoc 31.01.05, 01:59
            no to spijcie dobrze :)
            • dunajec1 Re: dobranoc 31.01.05, 03:10
              Nie spij tak wczesnie,dopiero siodma.
    • adam.67 Dopadniemy Cię! 31.01.05, 09:04
      podpisano:

świńska mafia
      ;-)
      • dorota_snooker Czy to była świnka z klasą ?? 31.01.05, 09:46
        I jaki był to odcinek świnki ? Żeberka ? Schabik ?
        • dunajec1 Re: Czy to była świnka z klasą ?? 31.01.05, 23:38
          Ja podejrzewam ze to byl caly prosiak,moze okolo 20kg pieczony w pikarniku,no
          przyznaj sie Ellenai!
          • ellenai Re: Czy to była świnka z klasą ?? 01.02.05, 02:02
            to byl zwykly ,maly kotlet!:(miam ale malo,prosiak bylby w sam raz!
      • ellenai Re: Dopadniemy Cię! 01.02.05, 02:01
        adas do swinskich nalezysz?a fujjjjjj
        • adam.67 o nie nie 01.02.05, 08:42
          do świńskich to nie należę, ale małe świntuszenie, czemu nie? mniam mniam
          ;-)
          • aleks44 Re: o nie nie 01.02.05, 10:14
            oj Adamie ,to chyba Wszystkich dotyczy,nie tylko Ciebie,czasem az korci zeby
            cos dopowiedziec, ale byc potem posadzony o jakie wirtualne molestowanie !!??
            to sobie odpuszczam
            Milego dzionka Adamie
            • adam.67 no to ja rozumiem ;-) 01.02.05, 12:14
              miło pogadać z doświadczonym człowiekiem, jak widzę pewna autopsja przemawia
              przez Ciebie, no ale humanum est i nic co ludzkie hi hi hi ;-)
              A na "molestowanie wirtualne" to chyba tak naprawdę nie ma (???) paragrafu, no
              chyba że jestem deczko passe czyli do tyłu.

również miłego, Aleksie!
              • ellenai Re: no to ja rozumiem ;-) 01.02.05, 16:36
                no to ja jestem ciezko kojarzaca!nic mi swinka ze swintuszeniem sie nie
                skojarzyla!cmok
                • adam.67 no to chyba dobrze? a może na odwrót: niedobrze? 01.02.05, 16:47
                  świnka kojarzy się ze świństewkami, tak jak świnia ze świństwem i świństwami. A
                  świntuszenie kojarzy się z...

Jak w tym kawale, który kończy się konkluzją:
                  "Bo mnie, proszę pani, to wszystko kojarzy się z seksem"

A Twój "cmok" też mi się kojarzy hi hi i też ze świńtuszeniem. No bo kto
                  zagwarantuje neutralność tego "cmoka"??? toż to przecież jawne namawianie do
                  jawnogrzesznictwa ;-)
                  • adam.67 aha, no i na pożegnanie: 01.02.05, 16:48
                    adam.67 napisał:

> świnka kojarzy się ze świństewkami, tak jak świnia ze świństwem i świństwami.
                    A
                    >
                    > świntuszenie kojarzy się z...
                    >
                    > Jak w tym kawale, który kończy się konkluzją:
                    > "Bo mnie, proszę pani, to wszystko kojarzy się z seksem"
                    >
                    > A Twój "cmok" też mi się kojarzy hi hi i też ze świńtuszeniem. No bo kto
                    > zagwarantuje neutralność tego "cmoka"??? toż to przecież jawne namawianie do
                    > jawnogrzesznictwa ;-)
                    >
                    >
                    • adam.67 damn... szybciej klikam niż myślę 01.02.05, 16:49
                      na pożegnanie miał być cmok.
                      Podstawiam ryjek :
                      ;-O
                      • ellenai Re: damn... szybciej klikam niż myślę 01.02.05, 17:05
                        ja do jawnogrzesznictwa namawiam?hehehehehhe moj cmok jest bardzo aseksualny!
                        zapewniam cie o tym! cmok
                        • aleks44 Re: damn... szybciej klikam niż myślę 01.02.05, 22:57
                          hmm,no to po co cmokac,pomietam czasy kiedy na pocalunek trzeba sobie bylo
                          zasluzyc,a teraz to za byle co cmok ,o!,hihihihihi
                          • ellenai Re: damn... szybciej klikam niż myślę 02.02.05, 00:00
                            oooooo panowie to chyba rozpieszczeni zbytnio sa na tym forum cmok
                            • aleks44 Re: damn... szybciej klikam niż myślę 02.02.05, 00:02
                              albo rozpieszczeni,albo napaleni bo takich tez mozna tutaj spotkac,do tego
                              jeszcze w watku o swinkach hehe
                              • ellenai Re: damn... szybciej klikam niż myślę 02.02.05, 00:04
                                no i pewno,jeszcze jakas henia tu debiutuje! heheh nie dziwota ze was kreci
                                • aleks44 Re: damn... szybciej klikam niż myślę 02.02.05, 00:08
                                  wiesz ,mlode cialo,a stary to moze sobie jedynie popatrzec hehe
                                  bo za marzenia to tez moze leb odpasc,kat jakis by sie znalazl hehe
                                  • ellenai Re: damn... szybciej klikam niż myślę 02.02.05, 00:21
                                    e tam zdziwil bys sie na to jak starsi maja wziecie! ehhe
                                    • dunajec1 Re: damn... szybciej klikam niż myślę 02.02.05, 00:25
                                      Naprawde?Nie gadaj,ja jeszcze tego nie doswiadczylem hehe,ale teraz to sie bede
                                      ogladal po bokach fiu fiu.
                                      • aleks44 Re: damn... szybciej klikam niż myślę 02.02.05, 00:26
                                        ja tez ,tylko straszny bylby wstyd od jakiegos malolata(25) dostac w pysk hehehe
                                        • ellenai Re: damn... szybciej klikam niż myślę 02.02.05, 00:38
                                          e tam panowie,nie czarujcie hehehhe:)cmok
                                  • adam.67 e no skąd ten pesymizm? 02.02.05, 08:17
                                    stary to nie tylko popatrzy, ale i pogada ;-)

A nie od razu w odstawkę. Jak u Hemingway'a: stary człowiek i MOŻE

;-)
                                    • aleks44 Re: e no skąd ten pesymizm? 02.02.05, 08:38
                                      Adamie ,gdybym ja dozyl takiego wieku jak ten czlowiek i byl jeszcze
                                      sprawny ,to cho cho cho !!,a z drugiej strony,cieszyc sie czy plakac ???
                                      pozdrawiam
                                      • ellenai Re: e no skąd ten pesymizm? 02.02.05, 17:02
                                        pesymizm sio panowie!
                                        • aleks44 Re: e no skąd ten pesymizm? 02.02.05, 22:55
                                          nigdy nie wiadomo,lepiej na zimne dmuchac
                                          • ellenai :))))))))))))))))n/t 02.02.05, 22:56

• henia_bochenek Re: swinka na obiad 03.02.05, 21:21
      ellenai czy ty juz zjadlas ta swinke?????
      • ellenai ........... 03.02.05, 21:29
        ........................i swinke zjadlam i bochenek............
        • aleks44 Re: Dzisiaj piątek......................... .. 04.02.05, 13:26
          to swinki nie godzi sie podjadac,wiec postanowilem zjesc na obiad pierogi,
          pojechalem i kupilem cztery porcje,ale zjedlismy tylko polowe bo nie idzie tego
          zjesc.Sa bardzo smaczne ale zostawialem sobie na potem ,przysmazane tez sa
          wspaniale.
          • ellenai Re: Dzisiaj piątek......................... .. 04.02.05, 15:23
            no tak a tu postu nikt nie przestrzega ,je sie swinke piatek swiatek,ja chyba
            dzis mimo to bede miec rybe!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka