ellenai 30.01.05, 18:54 to jest pycha,wlasnie sie piecze w piekarniku!ale nie cala,tylko maly kawalek! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorota_snooker Re: swinka na obiad 30.01.05, 18:58 kanibal !! Świnki piecze A doprawiłaś ją dobrze co ??? :)))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: swinka na obiad 30.01.05, 19:55 kanibal?um,ja swinka nie jestem!hehe a doprawilam ja dobrze, juz zostala zjedzona,mniam Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: swinka na obiad 30.01.05, 20:21 To byl obiad czy sniadanie?Bo wydaje mi sie ze obiad to za wczesnie,smacznego. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: swinka na obiad 30.01.05, 20:28 to byl wczesniejszy obiad,ok w pol do 12 cmok,za smacznego dziekuje,cmok Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: swinka na obiad 30.01.05, 23:36 ja tez dzisiaj jadlem tak wczesnie,bo chcialem pojechac na narty.Zreszta w niedziele zawsze jadam wczesniej Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Czy to była świnka z klasą ?? 31.01.05, 09:46 I jaki był to odcinek świnki ? Żeberka ? Schabik ? Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Czy to była świnka z klasą ?? 31.01.05, 23:38 Ja podejrzewam ze to byl caly prosiak,moze okolo 20kg pieczony w pikarniku,no przyznaj sie Ellenai! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Czy to była świnka z klasą ?? 01.02.05, 02:02 to byl zwykly ,maly kotlet!:(miam ale malo,prosiak bylby w sam raz! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Dopadniemy Cię! 01.02.05, 02:01 adas do swinskich nalezysz?a fujjjjjj Odpowiedz Link Zgłoś
adam.67 o nie nie 01.02.05, 08:42 do świńskich to nie należę, ale małe świntuszenie, czemu nie? mniam mniam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: o nie nie 01.02.05, 10:14 oj Adamie ,to chyba Wszystkich dotyczy,nie tylko Ciebie,czasem az korci zeby cos dopowiedziec, ale byc potem posadzony o jakie wirtualne molestowanie !!?? to sobie odpuszczam Milego dzionka Adamie Odpowiedz Link Zgłoś
adam.67 no to ja rozumiem ;-) 01.02.05, 12:14 miło pogadać z doświadczonym człowiekiem, jak widzę pewna autopsja przemawia przez Ciebie, no ale humanum est i nic co ludzkie hi hi hi ;-) A na "molestowanie wirtualne" to chyba tak naprawdę nie ma (???) paragrafu, no chyba że jestem deczko passe czyli do tyłu. również miłego, Aleksie! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: no to ja rozumiem ;-) 01.02.05, 16:36 no to ja jestem ciezko kojarzaca!nic mi swinka ze swintuszeniem sie nie skojarzyla!cmok Odpowiedz Link Zgłoś
adam.67 no to chyba dobrze? a może na odwrót: niedobrze? 01.02.05, 16:47 świnka kojarzy się ze świństewkami, tak jak świnia ze świństwem i świństwami. A świntuszenie kojarzy się z... Jak w tym kawale, który kończy się konkluzją: "Bo mnie, proszę pani, to wszystko kojarzy się z seksem" A Twój "cmok" też mi się kojarzy hi hi i też ze świńtuszeniem. No bo kto zagwarantuje neutralność tego "cmoka"??? toż to przecież jawne namawianie do jawnogrzesznictwa ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
adam.67 aha, no i na pożegnanie: 01.02.05, 16:48 adam.67 napisał: > świnka kojarzy się ze świństewkami, tak jak świnia ze świństwem i świństwami. A > > świntuszenie kojarzy się z... > > Jak w tym kawale, który kończy się konkluzją: > "Bo mnie, proszę pani, to wszystko kojarzy się z seksem" > > A Twój "cmok" też mi się kojarzy hi hi i też ze świńtuszeniem. No bo kto > zagwarantuje neutralność tego "cmoka"??? toż to przecież jawne namawianie do > jawnogrzesznictwa ;-) > > Odpowiedz Link Zgłoś
adam.67 damn... szybciej klikam niż myślę 01.02.05, 16:49 na pożegnanie miał być cmok. Podstawiam ryjek : ;-O Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: damn... szybciej klikam niż myślę 01.02.05, 17:05 ja do jawnogrzesznictwa namawiam?hehehehehhe moj cmok jest bardzo aseksualny! zapewniam cie o tym! cmok Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: damn... szybciej klikam niż myślę 01.02.05, 22:57 hmm,no to po co cmokac,pomietam czasy kiedy na pocalunek trzeba sobie bylo zasluzyc,a teraz to za byle co cmok ,o!,hihihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: damn... szybciej klikam niż myślę 02.02.05, 00:00 oooooo panowie to chyba rozpieszczeni zbytnio sa na tym forum cmok Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: damn... szybciej klikam niż myślę 02.02.05, 00:02 albo rozpieszczeni,albo napaleni bo takich tez mozna tutaj spotkac,do tego jeszcze w watku o swinkach hehe Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: damn... szybciej klikam niż myślę 02.02.05, 00:04 no i pewno,jeszcze jakas henia tu debiutuje! heheh nie dziwota ze was kreci Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: damn... szybciej klikam niż myślę 02.02.05, 00:08 wiesz ,mlode cialo,a stary to moze sobie jedynie popatrzec hehe bo za marzenia to tez moze leb odpasc,kat jakis by sie znalazl hehe Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: damn... szybciej klikam niż myślę 02.02.05, 00:21 e tam zdziwil bys sie na to jak starsi maja wziecie! ehhe Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: damn... szybciej klikam niż myślę 02.02.05, 00:25 Naprawde?Nie gadaj,ja jeszcze tego nie doswiadczylem hehe,ale teraz to sie bede ogladal po bokach fiu fiu. Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: damn... szybciej klikam niż myślę 02.02.05, 00:26 ja tez ,tylko straszny bylby wstyd od jakiegos malolata(25) dostac w pysk hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: damn... szybciej klikam niż myślę 02.02.05, 00:38 e tam panowie,nie czarujcie hehehhe:)cmok Odpowiedz Link Zgłoś
adam.67 e no skąd ten pesymizm? 02.02.05, 08:17 stary to nie tylko popatrzy, ale i pogada ;-) A nie od razu w odstawkę. Jak u Hemingway'a: stary człowiek i MOŻE ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: e no skąd ten pesymizm? 02.02.05, 08:38 Adamie ,gdybym ja dozyl takiego wieku jak ten czlowiek i byl jeszcze sprawny ,to cho cho cho !!,a z drugiej strony,cieszyc sie czy plakac ??? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: e no skąd ten pesymizm? 02.02.05, 22:55 nigdy nie wiadomo,lepiej na zimne dmuchac Odpowiedz Link Zgłoś
henia_bochenek Re: swinka na obiad 03.02.05, 21:21 ellenai czy ty juz zjadlas ta swinke????? Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai ........... 03.02.05, 21:29 ........................i swinke zjadlam i bochenek............ Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Dzisiaj piątek......................... .. 04.02.05, 13:26 to swinki nie godzi sie podjadac,wiec postanowilem zjesc na obiad pierogi, pojechalem i kupilem cztery porcje,ale zjedlismy tylko polowe bo nie idzie tego zjesc.Sa bardzo smaczne ale zostawialem sobie na potem ,przysmazane tez sa wspaniale. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Dzisiaj piątek......................... .. 04.02.05, 15:23 no tak a tu postu nikt nie przestrzega ,je sie swinke piatek swiatek,ja chyba dzis mimo to bede miec rybe! Odpowiedz Link Zgłoś