ellenai 07.03.05, 17:44 szykowac po gozdziku dla kazdej z pan panowie hehe cmok Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aleks44 Re: jutro dzien kobiet 07.03.05, 18:57 heheh to komunistyczne swieto ,ja kwiatkow nie dam ,trzeba byc czlowiekiem przez caly rok ,a nie tylko,w Dniu Kobiet Tak na serio Wszystkiego Najlepszego Drogie Panie !!!!!!!!!! caluski Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: jutro dzien kobiet 07.03.05, 19:32 heheheheh dzieki za zyczenia,a swieto faktycznie mocno komunistyczne jest!ja jednak na dzien kobiet to lubie tulipany! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: jutro dzien kobiet 07.03.05, 21:43 gozdziki to przeszlosc,ja tulipany tez bardzo lubie Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: jutro dzien kobiet 07.03.05, 22:08 gozdziki lubie tez ale na imieniny albo na pogrzeb a tulipan to taki piekny wiosenny kwiat! Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m Re: jutro dzien kobiet 07.03.05, 22:10 Goździki...? To jakaś przyprawa? :P Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: jutro dzien kobiet 07.03.05, 22:19 kwiatek to kwiatek,ale roza bylaby bardziej odpowiednia,tylko jaka zolta ,czy czerwona ??? Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai hehehehhehe majak 07.03.05, 22:53 gozdzik to imieninowy kwiat epoki komunizmu! tyko to mozna bylo dostac i moja babcia zawsze dostawala gozdziki na imieniny! Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m Re: hehehehhehe majak 08.03.05, 01:17 Wielkie dzięki za oświecenie. Ja jestem "dzieckiem wojny" więc pewne rzeczy dla mnie to abstrakcja :)))) Ale na kwiatach to ogólnie się nie znam :( Dobrze, że mam zaprzyjaźnioną kwiaciarkę, z której rad zawsze korzystam. Póki co trafia bez pudła, hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: hehehehhehe majak 08.03.05, 02:38 no tak,to nie pamietasz kolejki w warzywniaku jak jeden dzien w tygodniu popoludniu rzucali na lade gozdzikami!eh,pamietam to! a co do kwiaciarki! grunt to wlasnie miec taka osobe jak sie na kwiatkach nie zna! a ja nawiasem mowiac bardzo kocham u mezczyzn to ze nie odrozniaja rozy od tulipana! Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m Re: jutro dzien kobiet 07.03.05, 21:51 Qrcze i znowu trzeba się wybrać do kwiaciarni. Ale wydaje mi się, że Wy, kobiety bardziej cieszycie się z "kwiatka bez okazji" niż w taki dzień ja jutro. Mam rację? A może zaryzykuję i będę udawać, że zapomniałem? Poza tym samo brzmienie: "Dzień Kobiet" tak jakoś źle mi się kojarzy. Nie wiem czym to jest spowodowane? Uraz z dzieciństwa czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: jutro dzien kobiet 07.03.05, 22:04 Wiecie co chlopy? Przeciez Panie chcialy rownouprawnienia,nie?I to maja.No to jak sa takie same jak my,to o co chodzi?To jednak chca byc inne?Nie za bardzo rozumiem,a tak na boku Ellen,masz w tym kraju takie swieto?Niech by i bylo rodem z ...no ,niech tam. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: jutro dzien kobiet 07.03.05, 22:07 no nie mam takiego swieta tutaj,wkladam kij w mrowisko ,zaczytam watek i ciekawa jestem co powiecie,majak ma racje piszac ze kobiety najbardziej cieszy kwiatek bez okazji! ja sie tutaj z nim zgadzam cmok Odpowiedz Link Zgłoś
henia_bochenek Re: jutro dzien kobiet 07.03.05, 22:53 A tam z Swietem Kobiet ale tak Bogiem a prawda to chyba zaslugujemy na jakies swoje swieto..... Ja wam kobietki zycze wszystkiego dobrego a tulipany dla Ellenai wysle. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: jutro dzien kobiet 08.03.05, 02:35 czerwone prosze heniu!bo najbardziej mi sie podobaja cmok Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Dnia kobiet nie obchodzę !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.03.05, 16:39 ja tez nie,tak tylko gadam! cmok Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: wypada zlozyc,zyczenia.... 08.03.05, 16:50 ale wypada przyjac jak skladaja,a wiec ..... Drogie Panie,Dzis Dzien Kobiet,dlatego skladam Wam serdeczne zyczenia ,zdrowia szczescia i usmiechu na co dzien,mniej problemow z nami i,i,i wiecej troski o nas,bedziemy wdzieczni hehe,cmoki dla Was wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś