Dodaj do ulubionych

na wesolo:)))

11.03.05, 21:57
przeczytane od innego forumowicza z gorlic firestones hehehe dobre!

Zapomnij star¹ opowiastkê z pszczó³k¹ i kwiatkiem...
> Jêzyk komputerowy jest na topie!
> - Tata jak przyszed³em na œwiat?
> - No dobrze mój synu, kiedyœ musieliœmy odbyæ tê rozmowê:
> tata pozna³ mamê na chatroomie.
> - PóŸniej tata i mama spotkali siê w cyberkafejce i w toalecie mama
> zechcia³a zrobiæ kilka downloadów z taty memory stick'a.
> - Jak tata by³ gotowy z uploadem zauwa¿yliœmy, ¿e nie zainstalowaliœmy
> ¿adnego firewalla.
> - Niestety by³o ju¿ za póŸno, ¿eby nacisn¹æ "cancel" albo "escape", a i
> meldunek "Chcesz na pewno œci¹gn¹æ plik?" ju¿ na pocz¹tku skasowaliœmy w
> opcjach "ustawienia".
> - Mamy antywirus ju¿ od d³u¿szego czasu nie by³ uaktualniany i nie
> poradzi³ sobie z taty robakiem.
> - Wiêc nacisnêliœmy klawisz "Enter" i mama otrzyma³a komunikat
> "Przypuszczalny czas kopiowania 9 miesiêcy"....
Obserwuj wątek
    • henia_bochenek Re: na wesolo:))) 11.03.05, 22:49
      Ellenai - mial na mysli palace sie kamienie,chyba, ze chcial napisac o strazy
      pozarnej slr troche mu sie pomylilo.
      • henia_bochenek Re: na wesolo:))) 11.03.05, 22:51
        ten moj post powyzej jest niewazny, przepraszam
        • ellenai Re: na wesolo:))) 11.03.05, 22:53
          heniu nic nie szkodzi,wieje,jest zimno,wszystkim nam sie moze mylic!cmok
          • dunajec1 Re: na wesolo:))) 12.03.05, 03:10
            Ellen,ja zrozumialem,moze nie na 100% ale tak,czemu nie
            • ellenai Re: na wesolo:))) 12.03.05, 04:11
              no to teraz ja nic nie rozumiem heheh
              • henia_bochenek Re: na wesolo:))) 13.03.05, 03:20
                jakis cmok ze mnie nie rozumie
                • ellenai Re: na wesolo:))) 13.03.05, 03:48
                  no to cmok
                  • aleks44 Re: na wesolo:))) 14.03.05, 10:07
                    Czterech żonatych mężczyzn w niedzielne przedpołudnie gra w golfa. Przy 3-cim
                    dołku jeden z nich mówi:
                    - Nie macie pojęcia co musiałem przejść, żeby dzisiaj z wami zagrać.Musiałem
                    obiecać żonie, że w przyszły weekend pomaluję cały dom.
                    Na to drugi:
                    - To jeszcze nic, ja musiałem obiecać, że wykopię w ogródku basen...
                    Trzeci:
                    - I tak macie dobrze... ja będę musiał przejść całkowity remont kuchni...
                    Czwarty z graczy nie odezwał się ani słowem, ale oczywiście pozostali nie dali
                    mu spokoju:
                    - A ty czemu nic nie mówisz? Nie musiałeś nic obiecać żonie żeby cię puściła??
                    - Nie - odparł czwarty - ja po prostu nastawiłem budzik na 4:30 rano, gdy
                    zadzwonił, to szturchnąłem żonę i spytałem: "Seksik czy golfik ??" W odpowiedzi
                    usłyszałem: "Odpi**dol się, kije są w szafie..."
                    • aleks44 Re: na wesolo:))) dla Dunajca 14.03.05, 10:11

Jedzie rabin nowa bmką, z zakrętu wyskakuje nagle ksiądz, też nową bmką.
                      Pach...zderzyli się czołowo. Wygramolili się z samochodów, a raczej tego, co z
                      nich zostało. Nikomu nic nie jest. Patrzą na siebie, na samochody. Rabin mówi:
                      - To prawdziwy cud, że nie zginęliśmy, to musi być znak!
                      - Tak- zgodził się ksiądz- to pewnie szef z góry chce nam coś przekazać!
                      - Tak, nasze religie powinny się pogodzić, zgoda?
                      - Zgoda.
                      Rabin wyciągnął flaszkę zza pazuchy, podał księdzu na zgodę, ksiądz pociągnął
                      łyka, oddał rabinowi, a ten ją zakręcił i schował
                      - Rabe, a ty?- pyta ksiądz.
                      - A ja poczekam, aż policja przyjedzie.
                      • ellenai Re: na wesolo:))) dla Dunajca 14.03.05, 17:03
                        hehe ten drugi jest dobry
                        • dunajec1 Re: na wesolo:))) dla Dunajca 15.03.05, 00:08
                          Mnie sie tez podoba,i od razu nasowa sie wniosek,ze zydzi kazdego musza
                          wy....c,hehe
                          • ellenai Re: na wesolo:))) dla Dunajca 15.03.05, 02:31
                            e nie tylko zydzi,w kazdym narodzie cos wrednego sie znajdzie w mniejszym lub
                            wiekszym stopniu!
                            • aleks44 Re: na wesolo:))) dla Dunajca 15.03.05, 11:09
                              Obydwoje Macie racje ,takich mozna znalezc na kazdym kroku,a najgorsze moim
                              zdaniem jest to,ze ludzie sie zmieniaja i jeszcze nie dawno mozna bylo miec do
                              kogos zaufanie,a potem sie okazalo "zmienil sie" !?!?!?!?
                              • ellenai Re: na wesolo:))) dla Dunajca 15.03.05, 16:56
                                albo moze nie dostrzegalismy w pore ze ten ktos nie jest ok!
                                • dunajec1 Re: na wesolo:))) dla Dunajca 15.03.05, 22:12
                                  Ja to moze zgodzilbym sie z Aleksem,potem ten ktos sie zmienil,prawda,ale ktos
                                  byl powodem tej zmiany,czy moze COS bylo powodem tej zmiany,a na maginesie
                                  Ellen ,tutaj tez ludzie sa dobrzy,ale zacznij gadac o pieniadzach,to ta dobroc
                                  paruje bardzo szybko,zgadzasz sie?
                                  • aleks44 Re: na wesolo:))) dla Dunajca 15.03.05, 22:53
                                    i znowu okazuje sie ,ze pieniadz rzadzi swiatem,wiec ludzmi tez
                                    • ellenai Re: na wesolo:))) dla Dunajca 15.03.05, 23:49
                                      zgadzam sie dunajcze zgadzam co do tych pieniedzy!
                                      • aleks44 Re: na wesolo:))) dla Dunajca 17.03.05, 09:15
                                        teraz to ja juz wiem......

- Dlaczego zespół napięcia przedmiesiączkowego nazywa się zespołem napięcia
                                        przedmiesiączkowego?
                                        - Bo nazwa choroba wściekłych krów jest zarezerwowana dla innej jednostki
                                        chorobowej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka