zuzanna6 01.05.05, 23:22 Pozdrawiam Was wszystkich Kochani. Szczególne uściski dla Ellenai i Aleksa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuzanna6 Re: Słupska pozdrawia Nowy Sącz 01.05.05, 23:24 I jak minęło 1 Maja? U nas wczoraj o północy na całym niebie fajerwerki. dziś pewnie tez, czekam, bo u mnie zokna widać No i koncerty muzyczne przed raruszem. Wesoło, wiosennie i radosnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Słupska pozdrawia Nowy Sącz 01.05.05, 23:26 a cos ty u mnie pierwszy maja to zwykly dzien,pochmurno paskudnie do doopy Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Słupska pozdrawia Nowy Sącz 01.05.05, 23:24 zuzanno co za mily watek od ciebie,my tez pozdrawiamy ciebie i slupsk!cmok Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Słupska pozdrawia Nowy Sącz 01.05.05, 23:31 a dziękuje bardzo :) bardzo was lubie, ale ostatnio kurcze przy kompie to tylko pisze rózne słuzbowe roboty, to jak juz sie w ten weekend dorwałam to bardzo chę wam sie przypomniec i pokazac, ze nie zapomonam cudownych ludzi i mozecie na mnie zawsze liczyc, tylko jak mnie nie ma to brak czasu :) jestem od czasu do czasu bedę a czasem częściej a jak brak czasu to chociaz tu was pozdrowię ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Słupska pozdrawia Nowy Sącz 01.05.05, 23:34 dokladnie rozumiem zuzanno jak jest,ja jutro np nie bede na necie,bo komputera nie ma,z czasem tez roznie bywa,raz sie go ma a raz nie,ciesze sie ze o nas pamietasz, bo nie ma to jak stworzyc fajna forumowa grupe Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Słupska pozdrawia Nowy Sącz 01.05.05, 23:37 pewnie i mamy wspólnych fajnych znajomych, nie? ci najfajniejsi sa i nie wykruszaja się i nie ma co patrzec na ych co próbuja mieszac, czy nas wkurzac, dlatego tak szukam jeszcze kontaktu z okowitką bo jest świetna Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Słupska pozdrawia Nowy Sącz 01.05.05, 23:39 okowita tak,jest fantastyczna! tylko ja tam zagdakali jacys dziwni kolesie,ale ona sobie da rady! cmok Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Słupska pozdrawia Nowy Sącz 02.05.05, 00:02 nie bo pracuje i czasu nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Słupska pozdrawia Nowy Sącz 02.05.05, 00:15 Dobranoc Kochani !!!! Do juterka !!!! Niech wam Anioki sie przysnia pa Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Słupska pozdrawia Nowy Sącz 02.05.05, 13:25 Pozdrowionka dla wszystkich niech sie święci 2 Maja - Dzień Flagi Narodowej wiwat rodacy i tym na wolnym, i tym co w pracy :) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Słupska pozdrawia Nowy Sącz 02.05.05, 14:46 u nas kolejny poniedzialek:( Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Witaj Zyzanno 02.05.05, 17:42 bardzo sie ciesze ze wpadlas do nas,od razu meska frekwencja na forum podskoczyla,nawet ja stary nie poszedl bym spac gdybym przewidzial ze nas odwiedzisz,tak czy inaczej bardzo sie ciesze i serdecznie pozdrawiam klikaj z nami Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Witaj Zyzanno 02.05.05, 19:28 dzieki za mile słowa :) staram sie klikac ech jak sue stęskniłam za tobą i ciesze sie ze was tu odnalazłam :) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Witaj Zyzanno 02.05.05, 21:53 ja tez bardzo sie ciesze,wpadaj jak tylko bedziesz miec czas i ochote Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz przylaczam sie... 03.05.05, 00:11 ... do tych serwowanych przez Zuze pozdrowien, ale tak slupsko-nowojorkowsko :-) Milo patrzec jak sobie dyskutujecie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: przylaczam sie... 03.05.05, 00:12 witaj Andy, jak sie cisze,że tu wpadłes hi hi hi poczytaj jakie tematy tu chodzą, posmiejesz sie moze Aleks cos ci poleje :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: przylaczam sie... 03.05.05, 00:14 a tak naprawde to to własciwie chciałam napisac, ze Słups zyczy dobrej nocki, jakos kurde spac mi sioe zachciało jakby to juz nowy dzien nastał Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: przylaczam sie... 03.05.05, 00:17 zatem dziekuje Ci bardzo za wspolne klikanie i zapraszam ,bywaj tutaj czasciej Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: przylaczam sie... 03.05.05, 00:13 witaj Andy,ledwie Cie poznalem w tym wielkim kapeluszu hehe Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: przylaczam sie... 03.05.05, 00:18 aleks44 napisał: > witaj Andy,ledwie Cie poznalem w tym wielkim kapeluszu hehe Kamuflaz to podstawa :-) Dobrze, ze nie przestraszyles sie rewolwerow :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: przylaczam sie... 03.05.05, 00:22 jak ,kapelusz to i spluwa,ale tez i kon by sie przydal Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: przylaczam sie... 03.05.05, 00:29 hi hi hi Andy, masz konika? Dobranoc Kochani, bardzo mi było u was miło, dawno tak sie nie usmiałam a oto włąsnie chodzi w tym zwriowanym życiu, by bywac tam, gdzie wesoło i oczywiscie na pogaduszki do nas tez wpadajcie, bo u nas tez jest wesoło pa pa Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: przylaczam sie... 03.05.05, 00:35 Dobranoc Zuza, spij smacznie :-) Aleks, dzisiejsze rumaki gnaja 80 mil/h, a za wodopoje sluza im wiaty z napisem Mobil albo Shell :-))) Szkoda tylko, ze to pojenie tyle kosztuje... No ale jak mowisz, jest kapelusz, spluwa, wiec i kon potrzebny, hihi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: przylaczam sie... 03.05.05, 00:47 Zuzanno ,mnie tez bardzo milo sie z Toba klikalo,bede wpadal do Was do Slupska. Andy wiem ile kosztuje ta pasza ,bo od czasu do czasu tankuje,ja ostatnio po beskidzie tylko na rowerku,ale wracajac do koni,to jezdzilem w niedziele w okolicy Wolowca ,Radocyny i Gladyszowa,widzialem grupy na koniach takie po kilkanascie osob,tak samo turystow pieszych i na rowerach jak ja,powiem Ci to czlowieka cieszy,jak jadac sobie sciezka w lesie kogos sie spotka i uslyszy dzien dobry ,czy czesc. Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: przylaczam sie... 03.05.05, 01:01 Tak, to prawda, to male czesc w gorskich ostepach jest czasami bardzo potrzebne. Akurat z Radocyna mam takie wspomnienia, bo kiedys troche tam pobladzilem i zmrok mnie na szlaku zlapal. I tak blakajac sie wsrod tych pustkowi, starych cmentarzy i opuszczonych wiosek, szukalem bazy studenckiej w Radocynie i nie mogac znalezc juz chcialem sie gdzies przy szlaku rozbijac. Przez caly dzien w Beskidzie Niskim nikogo na szlaku nie widzialem i dopiero wtedy uslyszalem takie zbawienne "czesc" od czlowieka, ktory akurat do tej bazy zmierzal. Cholera, slow brakuje jak czlowiek wtedy sie wspaniale czuje i jak bliska wydaje sie spotkana pierwszy raz w zyciu osoba :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: przylaczam sie... 03.05.05, 02:16 eh pobladzic w beskidzie! piekna sprawa! Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Słupska pozdrawia Nowy Sącz 03.05.05, 05:47 ellenai napisała: > okowita tak,jest fantastyczna! tylko ja tam zagdakali jacys dziwni kolesie,ale > ona sobie da rady! cmok Rany Boskie....... aż się zarumieniłam. ale z "kolesiami" to rady sobie nie dam....oj nie. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai co????????????????? 03.05.05, 05:50 uhm,przeciez ty sobie JUZ dajesz rade !co ty gadasz ze sobie nie dajesz rade! cmok,i nie rumien sie,raz boski nie ma o co ,bo prawde gadam o tobie!cmok Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: co????????????????? 03.05.05, 05:56 Jedno powiem.... "współżycie" z kolesiami zmieniło mnie. Dawniej gdy mnie kto zwymyślał to przezywałam... przemowienia pisałam a teraz gdy mnie Cuski co dzień czymś poczęstuje to to mnie tylko śmieszy. no taaaaak.... ale gdyby zwymyslał mnie ktoś kogo lubię to pewnie byłoby jak dawniej. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: co????????????????? 03.05.05, 06:02 no bo wlasnie tak trzeba na to reagowac,smiechu to warte i juz cmok!bedzie dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: co????????????????? 03.05.05, 11:13 to przykre,ale co Cie nie zabije, wzmocni Cie,dasz rade pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: co????????????????? 03.05.05, 11:49 Trzymaj sie Okowitko, jestesmy z Tobą, uffff na reszcie się odezwałaś. juz kilka dni cie poszukuję duzo szczęscia i słodyczy, w 3 Maja Zuzanka wszystkim zyczy Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: co????????????????? 03.05.05, 15:39 wlasnie,trzeba do siebie ladnie gadac od czasu do czasu cmok Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: co????????????????? 11.05.05, 20:15 duzo cmoków i usmiechu :) trzymajcie sie cieplutko moze w weekend bede maiła więcej czasu Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: co????????????????? 11.05.05, 20:17 o prosze,odwiedz nas w weekend,fajnie ze zawitalas do nas na chwilke! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: co????????????????? 11.05.05, 21:06 ja siedze przed kompem,mam wolne przedpoludnia w tym tygodniu! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: co????????????????? 11.05.05, 20:39 u mnie wieczorek miły, chyba zaraz wtule sie w otomane i pogapie troche w tv Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m Re: co????????????????? 11.05.05, 20:42 Tez tak lubie, zwlaszcza kiedy pogoda nie rozpieszcza. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: co????????????????? 11.05.05, 21:06 no gdzie idziecie i zostawiacie mnie tu sama? Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m Re: co????????????????? 11.05.05, 21:08 Ja nigdzie sie nie wybieram. Przynajmniej narazie! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: co????????????????? 11.05.05, 21:31 uf to dobrze,bo ja tez tu siedze hehe Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m Re: co????????????????? 11.05.05, 21:32 Przeciez trzeba do tysiaczka dobic hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: co????????????????? 11.05.05, 21:33 bardzo niewiele juz do niego jest,szykuj sie! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: co????????????????? 11.05.05, 22:50 witaj Zuzanno ,wiedze ze Jestes,wiec wszystko OK poszaleliscie widze hehe,przygotowania do tysiaczka Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: co????????????????? 11.05.05, 23:00 no trzeba pracowac na kolejny tysiac hehe Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: co????????????????? 11.05.05, 23:13 no kilkanascie dzionkow i bedzie nastepny tysiaczek Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: co????????????????? 11.05.05, 23:34 dzis prawie dwie stowy wystukane ale mamy przepustowosc! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: co????????????????? 11.05.05, 23:50 to fajnie ,cieszy jak sie forum kreci Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: co????????????????? 11.05.05, 23:52 heh ale dajemu czadu ,cholera jasna! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: co????????????????? 14.05.05, 21:47 witaj aleks, jestem jestem.....wiesz.....zycie toczy sie dalej....i dalej trzeba zyc i dalej cieszyc sie zyciem i byc sobą w serduszku mam jeszcze wielki smutek......ale tam jego miejsce i miejsce dla tych wszystkich którzy wokół odchodzą piszmy zatem i cieszmy sie zyciem i tysiączkami :) jeszcze chwile jestem ,ale czy ktosik sie odezwie? Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: co????????????????? 14.05.05, 21:56 oczywiscie ja hehe,wlasnie zrobilem sobie herbatke witaj Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: co????????????????? 14.05.05, 22:04 To ja robie sobie drinka,na zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: co????????????????? 14.05.05, 22:18 a mi paruje herbatka malinowa, juz druga tego wieczoru, ale pychotka drinka kurde nie mam, no ale trudno a gdzie wasze forumowe kobitki przepadły??? ellenai nie ma, to nie w jej stylu, a moze w prcy.... Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: co????????????????? 14.05.05, 22:41 hi hi hi a no tak, no własnie....nie mozemy jej mioec tylko dla siebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: co????????????????? 14.05.05, 22:46 mezowi tez sie cos nalezy,nie widzial Jej przez tydzien ,a Ona biedna cala dzialke pomidorami obsadzila Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: co????????????????? 15.05.05, 00:02 ciesze sie zuzanno ze sie odezwalas,ze jestes tu z nami,mimo tego ze nie mialas latwo ostatnimi czasy Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: co????????????????? 15.05.05, 09:36 juz teraz bedzie z nami ,bedzie Jej razniej,czas leczy rany Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Pomidory??? 15.05.05, 10:52 Posadziłas elle pomidory???? wiecie, ze ja uwielbiam pomidorki, ale własnie takie swoje z działeczki...... z tym, ze ja już nie mam działeczki.... :( elle to kiedy mozna wpaść do ciebie na te pomidorki Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Pomidory??? 15.05.05, 17:29 posadzilam a bede gdzies w jesieni heheh rzecz jasna' aj szkoda ze dzialki nie masz ! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Pomidory??? 15.05.05, 20:35 dzialka ma dobre i zle strony,dobre to ze sie ma swoje warezywa,jak sie posieje,posadzi i pielegnuje,a zle to ,ze sie na forum nie ma czasu siedziec.wiec jak polaczyc jedno z drugim??? Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Pomidory??? 16.05.05, 03:13 jakos trzeba sobie wszystko dawkowac heheheh Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Pomidory??? 16.05.05, 15:17 po polowie to zaden interes hehe,jedno zawsze bedzie zaniedbane Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Pomidory??? 20.05.05, 19:46 dlatego pozbyłam sie działki hi hi hi jak zobaczyłam jakie tanie są piekne warzywa......a te moje takie marne i ciagle z tym zielskiem walczyć.....e wole wsiadac na rower i jechac w sina dal, nie mam czasu na działeczkę, a zaniedbac nie miałabym sumienia, niech tyeraz kto inny sie pocieszy pozdrawiam udanych pomidorów Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Pomidory??? 20.05.05, 20:16 ja lubie grzebac w ziemi! ale tez za duzo czasu na to nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Słupska pozdrawia Nowy Sącz 20.05.05, 19:47 miłego weekendu kochani moze sie jeszcze sklikniemy u nas na forum znowu impreza, matalijka dzien kobiet ogłosiła hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai dzien kobiet? 20.05.05, 20:16 w maju?musze zagladnac do was jak mi moj mega globus przejdzie choc troche Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Słupska pozdrawia Nowy Sącz 20.05.05, 19:48 aleks, skąd wiesz, że spię w skarpetkach? Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Słupska pozdrawia Nowy Sącz 20.05.05, 20:53 jejciu, dalej cie głowa boli? Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Słupska pozdrawia Nowy Sącz 20.05.05, 21:14 troche przestala bo sie polozylam na chwile Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Słupska pozdrawia Nowy Sącz 20.05.05, 21:21 oj, to dobrze.....bol głowy jest strasznie upierdliwy, bardzo ci wspólczuje Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Słupska pozdrawia Nowy Sącz 20.05.05, 21:24 wrr,dokladnie!moze znowu sprobuje wziasc jakas tabletke Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Słupska pozdrawia Nowy Sącz 20.05.05, 21:26 weź tabletkę, nie męcz się, moze to jakiś migrenowy, jak tak długo trwa Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Słupska pozdrawia Nowy Sącz 20.05.05, 21:56 ooooo witaj w klubie.......a na co najbardziej jestes uczululona... ja to kurcze na wiele rzeczy, u mnie objawia sie zapaleniem zatok najczęsciej odpukac, juz tydzień nie mam kataru......jakie to cudowne oddychac swobodnie....:) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Słupska pozdrawia Nowy Sącz 20.05.05, 22:10 ja mam katar zawsze! na co jestem uczulona?nie wiem,nie chodze do lekarzy bo ich nie lubie a alergia jest do zniesienia wiec nie zaprzatam sobie glowy leczeniem tego i diagnozowaniem.Napewno na pylki mam alergie ,kukurydza,zboze jak kwitnie! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Słupska pozdrawia Nowy Sącz 21.05.05, 10:58 oooo to jest okropne, wiem cos o tym.... pozdrawiam wszystkich w ten miły sobotni poranek wierzę, ze spotka was dzis coś miłego Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Słupska pozdrawia Nowy Sącz 21.05.05, 17:50 ale bo u nas piekny poranek jest Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Słupska pozdrawia Nowy Sącz 22.05.05, 08:44 wszelkie uczulenia i alergie to najczesciej u panien,ale Ty Jestes Ellenku mezatka,wiec skad te objawy ?????? u nas tez pieknie swieci sloneczko,tylko ozonu w powietrzu znacznie mniej niz u Was,pozdrawiam milego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Słupska pozdrawia Nowy Sącz 22.05.05, 10:59 pozdrawiam aleks a skąd ta dziwna teoria o uczuleniach i o pannach hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Słupska pozdrawia Nowy Sącz 22.05.05, 17:01 A bo panienki z zasady sa na wszystko uczulone,szczegolnie na chlopakow,hehe Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Słupska pozdrawia Nowy Sącz 22.05.05, 20:17 he he to najłagodniejsza forma uczulenia, u mnie nie występuje gorzej z kurzem i pyłkami no chyba ze chłopak będzie zakurzony hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Słupska pozdrawia Nowy Sącz 22.05.05, 20:21 chlopak miusi sie wymoczyac przed spotkaniem hehe Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Słupska pozdrawia Nowy Sącz 22.05.05, 20:24 Albo odkurzyc,czy tez wytrzepac,hehe Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Słupska pozdrawia Nowy Sącz 23.05.05, 02:23 heheh dobre, niestety nic nie pomaga to ze jestem mezatka na alergie Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Słupska pozdrawia Nowy Sącz 23.05.05, 10:52 ciekawe,nahczesciej przechodzilo na inne,a mezatki mogly juz o tym zapomniec,widocznie Twoj przypadek jest inny hehe Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Słupska pozdrawia Nowy Sącz 23.05.05, 15:20 calkiem mozliwe ze jestem odmiencem Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Słupska pozdrawia Nowy Sącz 23.05.05, 17:11 mi lekarz przepisał trzepaczkę hi hihi jaki chłopak wchodzi to go najpierw trzepie hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Słupska pozdrawia Nowy Sącz 23.05.05, 17:22 hehe ale z ciebie agent! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Słupska pozdrawia Nowy Sącz 23.05.05, 17:54 no przecież nie bedę sie narazac na kurz ale burza hi hi hi a niech leje, bedzie czym oddychac Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m Re: Słupska pozdrawia Nowy Sącz 23.05.05, 17:56 Eeee, burza? Gdzie? :P U Nas por.. tzn parno i duszno ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Słupska pozdrawia Nowy Sącz 23.05.05, 18:01 ha ,za to u mnie nigdy nie ma parno i duszno! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Słupska pozdrawia Nowy Sącz 23.05.05, 18:06 wieje i leje, u nas w Słupsku oczywiście:) ale w dzien był zaduch Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m Re: Słupska pozdrawia Nowy Sącz 23.05.05, 18:08 Tak pytalem gdzie, bo jak patrze za okno to dla mnie burza to abstrakcja. Choc pewnie tez niedlugo lunie. Tylko kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Słupska pozdrawia Nowy Sącz 23.05.05, 18:09 zaraz jakies ciemne chmury sie pojawia od slowacji majak! heheh Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m Re: ha,to nad morzem 23.05.05, 18:13 Ty mnie nawet nie strasz. Mi taka pogoda odpowiada! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ha,to nad morzem 23.05.05, 18:14 no bo zwykle chmury sie tak pojawialy z nagla! Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m Re: ha,to nad morzem 23.05.05, 20:39 U Nas ciagle blekitne niebo. Cholera, pieknie jest! Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m Re: ha,to nad morzem 23.05.05, 20:52 Hura, oby tak do jesieni hehehe. No cos tam od czasu do czasu moze pare kropel spasc, zeby zbyt sucho nie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Słupska pozdrawia Nowy Sącz 26.05.05, 10:03 hi hi hi to my już kochani na kazdym watku o pogodzie pozdrawiam cieplutko i niech wszędzie pachnie latem nie zapomnijcie dziś o swoich mamusiach wszystko co w Tobie piekne Matko Rodzona wzięłam z Twojego łona Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Słupska pozdrawia Nowy Sącz 26.05.05, 16:09 tematy pogodowe sa lekkie,nie stwarzaja konfliktow hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Słupska pozdrawia Nowy Sącz 28.05.05, 16:31 no to słoneczka wszystkim zycze Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Słupska pozdrawia Nowy Sącz 28.05.05, 21:11 dziekuje,mam wlasnie mostwo slonca Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Słupska pozdrawia Nowy Sącz 29.05.05, 10:27 u nas swieci jak szalone ,upal straszny zaraz jade na rower,tylko musze wszystkie klamoty zapakowac,bo ostatnio mnie jakis pech kapciowy przesladuje,wiec detka ,latki i pompka obowiazkowo Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Słupska pozdrawia Nowy Sącz 29.05.05, 18:39 przez oderne sie wybierz!!!!!!!!!!!!!!!!! zdjecia mi zrob,ja nie wiem czy sie od mojej rodziny czego doczekam heheh Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Słupska pozdrawia Nowy Sącz 29.05.05, 19:15 niestety nie bylem w okolicy Odernego tylko Wolowca,zrobilem "kilka" kilometrow hehe,tylek mnie boli od siodelka i spalilo mnie sloneczko,wlasnie siedzialem pod goracym prysznicem,teraz musze jakies mazidlo zastosowac ,tylko cztery godz na rowerku i tak mnie zalatwilo Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Słupska pozdrawia Nowy Sącz 29.05.05, 19:23 oj mnie tylek od roweru tez boli,a tyko godzine jezdzilam! na oderne jedz a nie na wolowiec nastepnym razem heheh nowe alternatywne forum GORLICE!! Nowy Sacz [']-JPII Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Słupska pozdrawia Nowy Sącz 28.05.05, 16:34 A o moim miescie piszę takie wierszyki: ( 40 ) Małe miasteczka w dupie miał Bursa małe miasteczka a ja tu wciąż jeszcze mieszkam ja tam wole swoje zadupie i już się stąd nie ruszę wy uciekacie do wielkich miast praca awanse tam ciągną was cieszcie się pędem, tłokiem, ściskiem mnie najdroższy ten kawałek ziemi ojczystej trzymajcie się tam wspaniale a świeczkę na grobach ojców waszych - ja palę łatwiej wielkomiejskiej karierze hołdować trudniej tradycję praojców zachować praca najwyższym celem człowieka ale w Wigilię pusty talerzyk na was czeka i wolność jest ważnym dobrem człowieka ale odważny ten kto złe czasy tu przeczeka ( 41 ) Moje małe miasteczko we wszystkich małych miasteczkach od morza aż do Tatr jest taka uliczka która jest naszą aleją gwiazd niezmienne są w niej drzewa fontanna z małym chłopcem tak samo ptak wciąż śpiewa i wieszcz w deszczu moknie ty mały potem duży czy chcesz tego czy nie to często tu przechodzisz i zostawiasz serce swe spójrz w ślady ojców swych w alei pokoleń gwiazd i nie zgub wspomnień tych w gwarze wielkich miast Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Słupska pozdrawia Nowy Sącz 28.05.05, 19:40 fajne wierszyki, to fakt nie ma co sie pchac do wielkich miast,ale tam z kolei predzej o prace ,wiec ????? trzeba to przemyslec na spokojnie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Słupska pozdrawia Nowy Sącz 28.05.05, 21:10 kazde miejsce ma swoje plusy i minusy! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Słupska pozdrawia Nowy Sącz 30.05.05, 16:07 hi hi hi mysl Aleks myśl, po to pisze te wierszyki hi hi hi a takie smieszne tez lubicie, ba ale czy to jest smieszne? płakac sie chce Millerek Słowa napisane do melodii piosenki ludowej...”gęsi za wodą, kaczki za wodą..... Jestem se Millerek Dana moja dana Marzyłem o władzy Chyba od zarania Kaczki zawodzą, Kaczki zawodzą Uciekaj Millerku, bo cię powiodą.... Jak mnie klepał Olek, Było mi z tym dobrze Sukces poszedł w pole teraz łaski zebrzę Bo Kwaśniewski raz, no a Hausner dwa Zmienimy podatki tra la la la A co tam aferki i dziurki w budżecie to nie moje wina sami o tym wiecie bo Rywinek raz, no a Łapiński dwa idźcie do cholery tra la la la la Unio moja Unio Życie mi ratujesz Wszystko co się stało Sobie przypisuje Gwiazdki z sierpem raz, gwiazdki żółte dwa Jak nie wschód to zachód tra la la la la Śpiewa chórek – Ukochany kraj, umiłowany kraj, Ukochane i miasta, i wioski. Ukochany kraj umiłowany kraj Szkoda, że i Millerowski.... Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Słupska pozdrawia Nowy Sącz 30.05.05, 16:43 Zuzanno Masz racje nie wiadomo czy sie smiac czy plakac,krew czlowieka zalewa,ze takich jest coraz wiecej i nic sobie z tego nie robia,ktos im pluje w oczy,a oni mowia to nic to tylko deszcz,a gdzie odpowiedzialnosc za to ,co sie narobilo ???? gdzie ta etyka ??? Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Słupska pozdrawia Nowy Sącz 30.05.05, 19:59 yhy, tak własnie jest a tak jest bo nie ma odpowiedzialności za złe decyzje, za złą politykę nie ma odpowiedzialności zadnej, napełnią tyłki, przyczaja sie i wracają, fatalne prawo uwazam, w pracy za byle co mozna cie sponiewierac albo wyrzucić, niestety politykow to nie dotyczy wiesz ja to bym dawała co miesiąc średnia krajową to by tak rządzili by wszystkim było lepiej, a po kadencji jak sie sprawdził to dasc mu te pensje, a jak sie nie sprawdził to oddac kase na domy dziecka...nasi politycy maja za dobrze i bawią sie tylko w politykę, my ich nie obchodzimy.... Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Słupska pozdrawia Nowy Sącz 31.05.05, 02:36 niestety tak jest jak mowisz! tutaj np prezydentem mozna zostac tylko na dwie kandencje,z senatorami chyba jest podobnie ale nie pamietam,czyli rotacja jest w polityce,a u nas to juz raz boski nie ruszy takiego dziada ze stolka! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Słupska pozdrawia Nowy Sącz 31.05.05, 14:03 Brzechwa dzieciom i dorosłym Tonął okręt z daleka od celu, A pan kapitan nie puszczał steru. Przed katastrofą była panika – O pomoc więc poprosił Janika. Znalazł się okręt w burzowym potrzasku – Od Leppera i Rokity dostawał po pysku. „Barbarzyńcy” ster bardzo by chcieli, Lecz „ Złodzieje” walką odpowiedzieli. I niech nie gorszą w cytatach słowa – Bo taka ostatnio polityków mowa. Kto wali jak chłop przy chłopie – Temu wyższe notowania w OBOPIE. Gdzie dwóch się bije, trzeci korzysta I tak walka stała się nieczysta. Oj, nieładnie panie Borowski Tworzyć partię antymillerowską. Kapitan zakotwiczył w Brukseli, A pan partię podzielił? I „po co wasze swary głupie”... Kiedy NARÓD ma was w du.... Naród wściekły, głodny, zły. Bardzo ostre już ma kły. Nienawiść do Millera Zamienił w miłość do Leppera. NARODZIE, czemu na oślep walisz Tam gdzie Ci naobiecywali? Tu pomoże facet, diabeł i kobita – Niech to będzie Jan Maria Rokita. Czemu Rokita samotny taki?! Gdzie pogubiły się nam bliźniaki? Platforma w samotności – biedna... A co dwie głowy to nie jedna. E tam, nie mam już litości Powinna wrócić Unia Wolności Może nadzieja w Sejmie się ziści I zaczną przemawiać intelektualiści? Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Słupska pozdrawia Nowy Sącz 31.05.05, 15:59 i ty to tez z pamieci? dobry ten wierszyk jest heheh Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Słupska pozdrawia Nowy Sącz 31.05.05, 18:10 hi hi hi Elle, to mój wierszyk, ja go napisałam, a moje nie z pamięci, kurcze moich włąsnych nie umiem spamietac :) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Słupska pozdrawia Nowy Sącz 31.05.05, 18:11 masz zuzanno wielki talent! Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m Re: Słupska pozdrawia Nowy Sącz 31.05.05, 20:01 Wierszyk miodzio. Juz mialem spytac o autora bo Brzechwa mi cos tutaj nie pasowal ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Słupska pozdrawia Nowy Sącz 31.05.05, 20:37 mamy bardzo utalentowanych forumowiczow tutaj Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Słupska pozdrawia Nowy Sącz 31.05.05, 20:51 dzieki :) mam jeszcze kilka hi hi hi wrzucę jutro :) pozdrawiam i miłej nocki zycze :) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Słupska pozdrawia Nowy Sącz 31.05.05, 21:05 wrzuc koniecznie,trzeba zalozyc poetycki kacik zuzanny Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Słupska pozdrawia Nowy Sącz 01.06.05, 19:58 Polska aferalna Przyszedł Rywin do Michnika I udawał łapownika Czy udawał – nie udawał Z tego się zrobiła sprawa I afera jak cholera Czy to człowiek jest Millera Rywin wił się, milczał, kwiczał Michnik na komisje ryczał I nie dojdziesz w tym zamęcie Który komu łeb ukręci Ziobro to jest facet byczy I z Błochowiak się nie liczy Jeden raport, drugi raport Ot i wszyscy mamy kłopot..... Jaka musi być komisja By nam prawda w końcu wyszła? Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Słupska pozdrawia Nowy Sącz 03.06.05, 03:56 no prosze, zostawic Zuze, Ellenai, Aleksa i szanownych nowasadeckich forumowiczow na "jakis" czas i juz prawie 140 wpisow... To ja tradycyjnie, jak w temacie przewodnim pozdrawiam :-) (u mnie ten jakis czas to sie niezle rozciaga) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Słupska pozdrawia Nowy Sącz 03.06.05, 04:00 ale fajnie,ze jestes!!!!!!!!!!!huraaaaaa my wlasnie nie zasypujemy gruszek w popiele i piszemy ile wlezie hehe Odpowiedz Link Zgłoś