Dodaj do ulubionych

a moze by tak skoczyc na urlop do Szwecji?

17.05.05, 14:51
Obserwuj wątek
    • adas49 Re: a moze by tak skoczyc na urlop do Szwecji? 17.05.05, 19:18
      ...by zobaczyc wiele interesujacych zwierzatek futerkowych...
      • 0kowita Re: a moze by tak skoczyc na urlop do Szwecji? 18.05.05, 07:19
        adas49 napisał:

> ...by zobaczyc wiele interesujacych zwierzatek futerkowych...

Zwierzątka futerkowe możesz sobie obejrzec w zoo..... a w futerku stanowczo
        nie jest Ci do twarzy.
        Na urlop polecam ciepłe kraje .........hmmmmmmmmm.... może Meksyk ?
        • adas49 Re: a moze by tak skoczyc na urlop do Szwecji? 18.05.05, 10:19
          0kowita napisała:
          > Na urlop polecam ciepłe kraje .........hmmmmmmmmm.... może Meksyk ?

Odpada. Nie ma tam losi.
          • 0kowita Re: a moze by tak skoczyc na urlop do Szwecji? 18.05.05, 10:23
            adas49 napisał:

> Odpada. Nie ma tam losi.

A łoś to ma jakiś ważny punkt w Twoim jestestwie ?
            • adas49 Re: a moze by tak skoczyc na urlop do Szwecji? 18.05.05, 10:25
              0kowita napisała:
              >A łoś to ma jakiś ważny punkt w Twoim jestestwie ?

Kiedys los ugryzl moja siostre...
              • 0kowita Re: a moze by tak skoczyc na urlop do Szwecji? 18.05.05, 10:28
                hehe brak tych polskich literek......... los ugryzł siostrę czy łoś ugryzł
                siostrę ? I co z siostrą ? Ma jakieś zachamowania seksualne na tym podłożu ?
                • adas49 Re: a moze by tak skoczyc na urlop do Szwecji? 18.05.05, 10:32
                  Przeprazsam za bledy w napisach ale ugryzienie przez losia moze byc naprawde
                  bardzo bolesne.
                  Los ugryzl siostre, bo chciala wyryc na jego futrze swoje inicjaly szczoteczka
                  do zebow,ktora dostala w prezencie od szwagra, dentysty bodajze z Oslo,
                  gwiazdy norweskich filmow: "Napalone dlonie dentysty" i "Plomby namietnosci"...

...jaka szkoda, ze nikt z Jasla nie wyjezdza na urlopy do Szwecji...
                  • 0kowita Re: a moze by tak skoczyc na urlop do Szwecji? 18.05.05, 10:38
                    Zrozumiałam.... to łoś ugryzł siostrę. Ciekawe gdzie ona tego łosia dorwała.
                    Ja też chcę łosia !!!!!
                    Dentysta z Oslo ? Szwagier ? Masz okrutnie światową rodzinę...pozazdrościc.
                    • adas49 Re: a moze by tak skoczyc na urlop do Szwecji? 18.05.05, 11:18
                      Nie radze wchodzic w posiadanie losia. To duzy klopot.
                      Trzeba mu regularnie wycierac nos.
                      • 0kowita Re: a moze by tak skoczyc na urlop do Szwecji? 18.05.05, 11:28
                        Kocham Cię Adasiu. Twoje odpowiedzi zwalają mnie z nóg.Nie ma nikogo na świecie
                        kto by Ci dorównał w dowcipie, w refleksie.
                        Na tych wszystkich forumach (pod innymi imionami też) jesteś gwiazdą.... bez
                        Ciebie byłoby tu tylko takie bleble.

Nie wiem co dodac............... nie wiem.
                        Może tylko to...jak dobrze, że jesteś.
                        • adas49 Re: a moze by tak skoczyc na urlop do Szwecji? 18.05.05, 11:39
                          To wszytsko zasluga Swietego Graala.
                          • 0kowita Re: a moze by tak skoczyc na urlop do Szwecji? 18.05.05, 11:55
                            adas49 napisał:

> To wszytsko zasluga Swietego Graala.

Może.........
                            nie wiem czyja to zasługa....

Nic nie wiem. Cieszy mnie to, że wciąż tu jesteś. Cieszy mnie to, że mnie
                            tolerujesz,cieszy mnie to ..........................................
                            że mnie lubisz (tak mi się wydaje)
                            Cieszę się, że tu jesteś..................
                            cieszę się, że w tym dziwnym wirtualnym świecie spotkałam kogoś takiego...że
                            spotkałam Ciebie.

bez Ciebie to forum dawno temu by zdechło....

OKI.... już nie smęcę.
                            możem się pokłócic jeżeli chcesz.
                            • adas49 Re: a moze by tak skoczyc na urlop do Szwecji? 18.05.05, 12:04
                              0kowita napisała:
                              > bez Ciebie to forum dawno temu by zdechło....

I kto tu jest skromny? Przeciez to Ty jestes ciagnikiem, silnikiem,korba i
                              elektrowinia tego miejsca.
                              Bylbym zapomnial...jestes tez Swietym Granatem.

Niestety, klocic sie nie zamierzam. Od dzis bede szerzyl nieprzemijajace z
                              duchem czasow wartosci chrezscijanskie na czele z miloscia wszelkiego
                              blizniego, nawet tego obrosnietego futrem i pierzem. Dodatkowo zadbam o
                              odpowiednia krytyke wszelkich przejawow feminizmu oraz dyskryminacji mezczyzn...
                              • 0kowita Re: a moze by tak skoczyc na urlop do Szwecji? 18.05.05, 12:18
                                Słusznie......... ja jestem tu ciągnikiem.
                                Odpowiadam każdemu..
                                ale dlaczego odpowiadam ?
                                Dlatego by to forum nie zdechło.
                                nie chcę by zdechło bo wciąż tu czekam na Ciebie...........paniał ?
                                • adas49 Re: a moze by tak skoczyc na urlop do Szwecji? 18.05.05, 20:59
                                  0kowita napisała:
                                  > ale dlaczego odpowiadam ?

Bo marzysz o tym iz pewnego dnia w nagrode zabiore Cie na wakacje do Szwecji by
                                  wspolnie podziwiac dostojne losie w ich naturalnym srodowisku...
                                  • 0kowita Re: a moze by tak skoczyc na urlop do Szwecji? 18.05.05, 21:02
                                    adas49 napisał:

> 0kowita napisała:
                                    > > ale dlaczego odpowiadam ?
                                    >
                                    > Bo marzysz o tym iz pewnego dnia w nagrode zabiore Cie na wakacje do Szwecji
                                    by
                                    >
                                    > wspolnie podziwiac dostojne losie w ich naturalnym srodowisku...

Rany Boskie !!! dopiero teraz ten wpis przeczytałam.
                                    Na serio ? Chciałbyś ze mną spędzi wakacje ???
                                    eeeeeeeeeeeeeee nie wierzę :((((((((((((((((((((((
                                    • adas49 Re: a moze by tak skoczyc na urlop do Szwecji? 18.05.05, 21:04
                                      Niestety, najpierw musialabys rzucic palenie bo losie sa wrazliwe na zapach
                                      nikotyny. Nie daja sie wtedy tresowac do ubijania betonu.
                                      • 0kowita Re: a moze by tak skoczyc na urlop do Szwecji? 18.05.05, 21:10
                                        Palenia nie rzucę. Może pojedziem razem do Zakopanego ????

a jak nie to nie.... pocałuj mnie w ..........
                                        • ouimet hm...pocaluj 19.05.05, 02:41
                                          mnie w...Jasle?
                                          /dobrze sie domyslilem?/Tam ads ma uprawiac "toto"?
                                          • 0kowita Re: hm...pocaluj 19.05.05, 07:04
                                            Wyjątkowo tym razem dobrze się domyśliłeś.
                                            Uwodzę Adasia ile tchu w piersi ale.........
                                            .........bez efektów.
    • 0kowita a moze by tak sobie podskoczyc 18.05.05, 07:30
      Zauważyłam na forum Cuskiego taki temat "Rola kobiety w życiu" i miałam ochotę
      napisac tam...... "Najważniejszym jest aby rola kobiety chwastem nie zarosła"
      ale Cuski pewnie by mnie wyciął..... no to sobie tutaj napisałam
    • harnasi Re: a moze bys sei utopił 18.05.05, 08:19
      dobrze ze głupota nie ma skrzydeł bo bys Adaśko fruwał nad Jasłem :)
      • 0kowita Re: a moze bys sei utopił 18.05.05, 08:53
        harnasi napisał:

> dobrze ze głupota nie ma skrzydeł bo bys Adaśko fruwał nad Jasłem :)

Ech.... chciałabym to widziec : Adaś fruwający nad Jasłem.
        Byłoby to coś tak atrakcyjnego, że Krosno ze swoimi zawodami balonowymi nie
        byłoby w stanie dorównac nam .....huha !
        • adas49 Re: a moze bys sei utopił 18.05.05, 10:19
          Nie moge byc jednoczesnie utopionym i zarazem fruwajacym nad Jaslem.

No, chyba ze bylbym czarownica...
          Jak wiadomo czarownica pali sie na stosie jak drewno i plywa po stawie jak
          drewno i kaczka. Skoro waze tyle, co kaczka to znaczy ze jestem czarownica.
          A poniewaz czarownica sie nie topi i fruwa na miotle, to nie mozna jednoczesnie
          sie utopic i byc czarownica...
          Z tego wynika, ze nie jestem czarownica..
          • 0kowita Re: a moze bys sei utopił 18.05.05, 10:26
            Wywód zawiły..........
            Zrozumiałam z niego tyle, że czarownicą nie jesteś.
            Hmmmm ale jak z tym fruwaniem. Tak bym chciała zobaczyc Adasia fruwającego nad
            Jasłem..................................ech.
            • adas49 Re: a moze bys sei utopił 18.05.05, 10:33
              0kowita napisała:
              Tak bym chciała zobaczyc Adasia fruwającego nad
              > Jasłem..................................ech.

To musialbym chyba byc jaskolka...
              • 0kowita Re: a moze bys sei utopił 18.05.05, 10:41
                E tam........ nie wstydź się.
                Nie przesadzaj w skromności.
                Jesteś orłem, sokołem, bażantem.
                Fruń !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                • adas49 Re: a moze bys sei utopił 18.05.05, 11:16
                  ....powiedziala Okowita nucac jekliwie "Widzialam orla cien"...

PS. Obstaje jednak przy jaskolce.
    • adas49 Re: a moze bys sei utopił 18.05.05, 11:43
      sqrvvysynqwertyhujniemyty napisała:
      > va heter du?
      > jog tala svenska.
      > hur mor du?

Sunt eu, Arthur, fiul lui Uther Pendragon|din Camelot.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka