Dodaj do ulubionych

KTO OSTATNIO ZACIĄŻYŁ W GAMECIE?

IP: *.sieradz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.04, 18:57
Interesuje mnie wszystko co dotyczy łódzkiej Gamety, bo tam mam zamiar robić
ICSI. Komu ostatnio się tam udało? Dużo pisze się o sukcesach innych klinik,
czyżby z Gametą było aż tak źle?!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Gosia Re: KTO OSTATNIO ZACIĄŻYŁ W GAMECIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 21:12
      Nam sie udało. Koszty stosunkowo niskie, jezeli mozna o tym mówic w przypadku
      ICSI.
      Poleciła nam Prof Radwana koleżanka. Nam się udało za pierwszym razem. Znajomi
      zaszli w ciążę po 2 próbach.
      Pozdrawiam
      Gosia
      • Gość: tekla Re: KTO OSTATNIO ZACIĄŻYŁ W GAMECIE? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.02.04, 11:47
        Mnie się też udało, ale nie ostatnio. W Gamecie jest stosunkowo tanio i miło.
        Na pewno mają bardzo dobry sprzęt i laboratorium, a to bardzo ważne, bo podnosi
        skuteczność ivf. Personel bardzo kompetentny i życzliwy ale bez przesady/. Złe
        recenzje ma dr Pawlicki ale chyba bardziej ze względu na trudny charakter niż
        brak umiejętności. Prof Radwan to człowiek o dużej wiedzy, ale trochę
        roztargniony i trzeba koniecznie przypominać się ze swoją historią i pytać o
        np. dawkowanie leków żeby nie było nieporozumień. Wiem, że w przypadku
        komplikacji pacjentki np ciąży są leczone w CZMT w klinice kierowanej przez
        Radwana. Nie są chyba zainteresowaniu własną skutecznością, bo nikt z Gamety
        nie pytał mnie o efekty. Traktują to co robią raczej jak świadczenie
        specjalistycznych usług medycznych niż posłannictwo i dobrze od początku o tym
        wiedzieć.
        • Gość: All Re: KTO OSTATNIO ZACIĄŻYŁ W GAMECIE? IP: *.sieradz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.04, 16:36
          Dzięki za wsparcie, dziewczyny, bardzo mi tego teraz potrzeba.
          Gosiu, czy dawno podchodziłaś do ICSI? W którym jesteś miesiącu?
          • agnieszkag2 Re: KTO OSTATNIO ZACIĄŻYŁ W GAMECIE? 04.03.04, 12:58
            Mam 8 miesięczną córeczkę po ICSI w Gamecie. Byliśmy pacjentami prof.Radwana i
            generalnie jesteśmy zadowoleni choć mógłby być trochę bardziej "wylewny".Mało
            mówi, o wszystko trzeba dopytywać.Ale udało się za pierwszym razem !!!
            Pozdrawiam Serdecznie

Agnieszka z Małgosią
            • sylvie79 Re: KTO OSTATNIO ZACIĄŻYŁ W GAMECIE? 04.03.04, 15:39
              Ja jestem pacjentka "trudnego"wink dr Pawlickiego i dopiero zaczynam kuracje w
              Gamecie, ale ze wzgledu na moje PCOS i kiepskie parametry meza zapewne tez
              skonczymy niebawem na ICSI. Chwilowo szykuje sie na zblizajace sie wielkimi
              krokami HSG, a w kolejnym cyklu na laparoskopie (wszystko w Matce Polce).
              Powodzenia i trzymam kciuki za wszystkie Gametowiczkismile))
              • Gość: All Re: KTO OSTATNIO ZACIĄŻYŁ W GAMECIE? IP: *.sieradz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.04, 19:03
                Inne szczęśliwie zaciążone w Gamecie, odezwijcie się!
                • Gość: kasia Re: KTO OSTATNIO ZACIĄŻYŁ W GAMECIE? IP: *.hnet.pl / *.crowley.pl 05.03.04, 19:44
                  Jak bede podchodzic do in vitro to tylko w Gamecie.
                  Moja znajoma po ponad 14-tu latach leczenia wlasnie tam trafila(endometrioza)i
                  ma wspaniala coreczke.
                  Pozdrawiam i powodzenia.
                  • Gość: All Re: KTO OSTATNIO ZACIĄŻYŁ W GAMECIE? IP: *.sieradz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.03.04, 15:47
                    Czy twojej znajomej, Kasiu, udało się za pierwszym razem? Tak a propos to ja
                    też mam endometriozę, a mąż słabe wyniki. > Bardzo liczymy na to, że w Gamecie
                    nam się powiedzie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka