17.05.05, 15:21
i tak cicho na foru,wszyscy na targ poszli czy co?
Obserwuj wątek
    • majak_m Re: wtorek 17.05.05, 15:54
      Ja juz jestem i melduje sie na posterunku ;)
      • aleks44 Re: wtorek 17.05.05, 16:21
        i i , ja tez hehe,we wtorkowe polpoludnie
        • ellenai Re: wtorek 17.05.05, 16:30
          ranek na targu?rozumiem!
          • aleks44 Re: wtorek 17.05.05, 19:37
            ja na targu nie bylem,a szkoda pracowalem na rano ,mam jeszcze kilka doniczek
            do obsadzenia ,cos trzeba jeszcze kupic
            • ellenai Re: wtorek 17.05.05, 19:40
              jeszcze obsadzisz!ja tez planuje dokupic to i owo do ogrodka do posadzenia
              • aleks44 Re: wtorek 17.05.05, 19:47
                jeszcze mam lyso,ale musze jeszcze sie rozgladnac,moze w piatek,tylko tez na
                rano, mam wiec chyba pojade do ogrodnika
                • ellenai Re: wtorek 17.05.05, 19:48
                  a popoludniu juz nie ma jak dokupic kwiatow?
                  • aleks44 Re: wtorek 17.05.05, 19:55
                    juz nie tylko zostaja handlarze,a u nich ceny sa zawyzone,od ogrodnika mozna
                    kupic duzo taniej,ale tez zalezy od ktorego,ostatnio kupowalem niezapominajki
                    duzy peczek po 1 zl,wiec kupilem 5 szt.u innych byly,takie same po 5 zl za
                    jeden,wiec trzeba trafic
                    • ellenai Re: wtorek 17.05.05, 19:57
                      no to tak jak wszedzie,raz jest drogo,raz tanio
                      • aleks44 Re: wtorek 17.05.05, 20:02
                        bede w Krakowie zerkne w supermarketach ,tam czeso mozna zdobyc jakies roslinki
                        • ellenai Re: wtorek 17.05.05, 20:03
                          fajnie,bo od razu to wiecej sprzedajacych i wieksza konkurencja
                          • aleks44 Re: wtorek 17.05.05, 20:15
                            tylko czy mi czasu wystarczy,mam pare spraw do zalatwienia ,wiec bede musial
                            sie zwijac
                            • ellenai Re: wtorek 17.05.05, 20:16
                              no tak bo i dojazd trzeba wliczyc:)troche to potrwa
                              • aleks44 Re: wtorek 17.05.05, 20:20
                                tak dojazd tak,ale musze jeszcze znalezc dworzec bo ten stary jest w remoncie,a
                                teraz jest przeniesiony do Huty,gdzies kolo M1,na Czyzynach,wiec bede kolowal
                                za nim znajde
                                • ellenai Re: wtorek 17.05.05, 20:24
                                  oooo autobusowy dworzec remontuja i jest zamkniety?????????
                                  • aleks44 Re: wtorek 17.05.05, 20:32
                                    tak zaczeli chyba rok temu i autobusy stawaly na przeciw dworca kolejowego,ale
                                    ostatnio od 1 maja dworzec zostal przeniesiony,dlatego jeszcze nie wiem jak tam
                                    dojechac
                                    • ellenai Re: wtorek 17.05.05, 20:36
                                      no ti sie zmienilo,a do kiedy planuja koniec remontu
                                      • aleks44 Re: wtorek 17.05.05, 21:29
                                        wykonawca jest chyba jakas amerykanska firma,ale slyszalem ze maja jakies
                                        klopoty z gruntami,nie wim do kiedy ma byc ukonczony,ale gdzies slyszalem ze w
                                        2006???? ale chyba sie przeslyszalem
                                        • ellenai Re: wtorek 17.05.05, 21:52
                                          o jak amerykanie to beda sie niemilosiernie slimaczyc! wiem cos o tym!
                                          • aleks44 Re: wtorek 17.05.05, 22:21
                                            zobaczymy,ale to wstyd zeby Krakow nie mial porzadnego dworca autobusowego
                                            • ellenai Re: wtorek 17.05.05, 22:31
                                              no wlasnie to samo pomyslalam!
                                              • dunajec1 Re: wtorek 18.05.05, 00:00
                                                A dworzec wschodni,zostal tam gdzie byl,czy tez zmienili miejsce,{z dworca
                                                aut.przez dworzec kol.podziemnym przejsciem}
                                                • majak_m Re: wtorek 18.05.05, 01:22
                                                  Jak to? Przeciez jestem w Krakowie co tydzien i dworzec PKS, choc tymczasowy,
                                                  ciagle jest przy PKP. Owszem, byly starcia i mieli przenisc, ale pozostalo tak
                                                  jak jest. Przynajmniej narazie. Chociaz nie wiem czy czesc nie jezdzi na dworzec
                                                  na czyzynach? Może tak byc. Ale dojazd z tamtad jest prosty, bez obaw.
                                                  • ellenai Re: wtorek 18.05.05, 01:42
                                                    no to dobrze,bo aleks nie bedzie bladzil w kraku!
                                                  • aleks44 Re: wtorek 18.05.05, 17:25
                                                    Majak chodzi o autobusy lini zagranicznych,zostalem tak pinformowany,sam
                                                    jeszcze tam nie bylem,wiec na miejscu stwierdze czy jest na Czyzynach ,jesli
                                                    nie to pojade tam gdzie dotychczas,czyli stary dworzec przy pkp
                                                    > aleks 44
                                                  • ellenai Re: wtorek 18.05.05, 17:28
                                                    no tak roznie to moze byc z tym wszystkim
                                                  • aleks44 Re: wtorek 18.05.05, 18:01
                                                    wlasnie chcialem sie do Krakowa dodzwonic ,ale numer nie odpowiada wiec chyba
                                                    jutro jeszcze zadzwonie i dowiem sie dokladnie
                                                  • ellenai Re: wtorek 18.05.05, 18:19
                                                    lepiej tak zrob!
                                                  • aleks44 Re: wtorek 18.05.05, 18:31
                                                    zrobie,ale chcialem sie dodzwonic i nikt sie w Krakowie nie zglasza ,nawet w
                                                    Opolu,gdzie jest biuro firmy otwarte do 20.nie wiem dlaczego.Na Jasle znalazlem
                                                    watek o lotach z Rzeszowa do Frankfurtu,byloby fajnie ,ale to dopiero od 1
                                                    listopada,wiec zobaczymy
                                                  • ellenai Re: wtorek 18.05.05, 18:33
                                                    tez widzialam ten watek,moze to calkiem fajnie byc z tymi lotami do rzeszowa!
                                                    no to masz szczescie ze sie dodzwonilam do urzedu celnego dzisiaj!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka