Dodaj do ulubionych

Ide robic obiad....

18.05.05, 18:37
cos trzeba od czasu do czasu zjesc,wiec kupilem na jutro filety z kurczaka i
bede robil kotelty,jak usmaze to przyjde
Obserwuj wątek
    • ellenai Re: Ide robic obiad.... 18.05.05, 18:38
      i przynies mi jednego kotleta do tego czasu zglodnieje!
    • 0kowita Re: Ide robic obiad.... 18.05.05, 18:51
      Kurcze blade Aleks, gotujesz, pierzesz a co Twoja kobita robi ??
      Że też mi się taki chłop nie trafił.........wrrrrrrrr.
      mój tylko wymaga...........
      • ellenai Re: Ide robic obiad.... 18.05.05, 19:01
        tak samo wzdycham,chociaz nie moge narzekac na mojego meza,bo sporo w domu
        robi!:)
        • 0kowita Re: Ide robic obiad.... 18.05.05, 19:04
          A ja nie bedę o moim opowiadac bo nikt mi nie uwierzy.........
          • ellenai Re: Ide robic obiad.... 18.05.05, 19:06
            uwierzy,uwierzy!cmok:)zapusc chalupe raz albo dwa to moze na oczy przejrzy!
            • 0kowita Re: Ide robic obiad.... 18.05.05, 19:10
              Nie przejrzy. Ja to musiałabym wyjechac gdzieś daleko (na długo)i zabrac mu
              upowaznienie do konta to wtedy może by docenił.
              aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nie bedę się żalic
              • ellenai Re: Ide robic obiad.... 18.05.05, 19:15
                a to przyjedz do mnie na wakacje,tak na miesiac!jak boga kocham tak zrob!konto
                zamknij amen!a co do czorta ,przeciez tobie sie tez nalezy jakis odpoczynek!
                • 0kowita Re: Ide robic obiad.... 18.05.05, 19:20
                  Kurcze Elle !!!!!!!!
                  polecialabym........ ech chciałabym zobaczyc tę hamerykę.
                  mieszkac tam to nie ale zobaczyc... baaardzo bym chciała
                  Serio mnie zapraszasz ? stac mnie na taką podróż.
                  tylko czy wizę mi dadzą ?????????
                  • ellenai Re: Ide robic obiad.... 18.05.05, 19:24
                    tak okowita zapraszam cie!serio mowie!mysle ze wize dostaniesz ,na bilet musisz
                    miec reszta sie nie martw,wikt ,opierunek,miejsce do spania jest ,auto tez:)
                    tylko jedna uwaga,ja mieszkam na bardzo plaskim,do denver jest 2 godziny
                    drogi,do cheyenne poltorej godziny a tak to nic nie ma!no ale mozna wszyskto
                    ustalic i zaplanowac cmok
                    • 0kowita Re: Ide robic obiad.... 18.05.05, 19:36
                      O rany !!!!!!! Aż mnie roztrzęsło z emocji.
                      Chciałabym..........
                      może się uda........
                      forsę mam .. o to się nie martw ale jak to zacząc ?
                      chyba muszę złożyc jakiś wniosek o wizę ?
                      • ellenai Re: Ide robic obiad.... 18.05.05, 19:39
                        tak wniosek to musisz napewno,zastanawiam sie tez czy nie potrzebujesz
                        zaproszenia ale chyba nie jak w celach turystycznych,sama nie wiem to by sie
                        trzeba bylo dowiedziec jakos:)no to juz zaczynaj pracowac nad tym!
                        • 0kowita Re: Ide robic obiad.... 18.05.05, 19:46
                          Kocham Cię Elle i zobaczysz, że przylecę.
                          Od jutra zacznę starania o wizę...........
                          jeśli będzie potrzebne zaproszenie to myślę, że nie odmówisz.
                          • ellenai Re: Ide robic obiad.... 18.05.05, 19:49
                            napisalam ci na @:)staraj sie koniecznie,ja serio mowie! pamietaj o
                            tym,rozczaruje sie jak nie wypali to wszystko
                            • 0kowita Re: Ide robic obiad.... 18.05.05, 20:12
                              Będę się starac... reszta na @
                              • ellenai super n/t 18.05.05, 20:23

• aleks44 Re: Ide robic obiad.... 18.05.05, 20:14
                              Okowitko,moja zona ciezko pracuje dlatego staram sie wyreczac ja jak moge.
                              Trzeba umiec sobie meza wychowac,tak mowi moja zona hihi popracuj nad
                              swoim,zobaczysz bedziesz mogla wiecej z nami na necie siedziec hihi
                              Ellenku dla Ciebie tez zostawialem kotlecika ,zrobilem na kilka dni
                              > aleks 44
                              • ellenai Re: Ide robic obiad.... 18.05.05, 20:23
                                ja lubie"kurzecyne"wiec dzieki za kotleta dobry czlowieku!
                                • aleks44 Re: Ide robic obiad.... 18.05.05, 20:27
                                  to za te nasiona hehe
                                  • ellenai Re: Ide robic obiad.... 18.05.05, 20:29
                                    cicho gadaj bo ci jeszcze ocla tego kotleta ,o nasionach tez cii,bo jeszcze
                                    bedziesz je musial w przemyslu odbierac po zaplaceniu watu,sratu i bog wie
                                    jeszcze czego! hehe
                                    • aleks44 Re: Ide robic obiad.... 18.05.05, 20:40
                                      z nasionami to nigdy nie wiadomo,czesto jak jadlem jakis owoc to pestki
                                      zagrzebywalem do duzej doniczki stojacej na oknie w kuchni,robilem to jak
                                      pamietam kilka razy,kilka dni temu zauwazylem ze cos z ziemi wychodzi ma piekne
                                      listki i za czorta nie wiem co to jest ,wyroslo kilkanascie roslinek,chyba bede
                                      musial je przesadzic
                                      • ellenai Re: Ide robic obiad.... 18.05.05, 20:42
                                        byle nie konopia indyjska! heheheh
                                        • aleks44 Re: Ide robic obiad.... 18.05.05, 20:51
                                          nie nie konopia ,takiej w domu roslinki nie mialem to z jakiegos owoca,zreszta
                                          nie wiem juz z czego ,nie wytrzymalem i poszedlem jedna wygrzebalem i nie wiem
                                          co to moze byc,ale listeczki ma przecudne hehe
                                          • ellenai Re: Ide robic obiad.... 18.05.05, 21:41
                                            dobra dobra juz sie nie tlumacz hehe
                                            ja kiedys posadzilam cytryne,wielka i piekna urosla

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka