aleks44 18.05.05, 18:37 cos trzeba od czasu do czasu zjesc,wiec kupilem na jutro filety z kurczaka i bede robil kotelty,jak usmaze to przyjde Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ellenai Re: Ide robic obiad.... 18.05.05, 18:38 i przynies mi jednego kotleta do tego czasu zglodnieje! Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Ide robic obiad.... 18.05.05, 18:51 Kurcze blade Aleks, gotujesz, pierzesz a co Twoja kobita robi ?? Że też mi się taki chłop nie trafił.........wrrrrrrrr. mój tylko wymaga........... Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Ide robic obiad.... 18.05.05, 19:01 tak samo wzdycham,chociaz nie moge narzekac na mojego meza,bo sporo w domu robi!:) Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Ide robic obiad.... 18.05.05, 19:04 A ja nie bedę o moim opowiadac bo nikt mi nie uwierzy......... Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Ide robic obiad.... 18.05.05, 19:06 uwierzy,uwierzy!cmok:)zapusc chalupe raz albo dwa to moze na oczy przejrzy! Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Ide robic obiad.... 18.05.05, 19:10 Nie przejrzy. Ja to musiałabym wyjechac gdzieś daleko (na długo)i zabrac mu upowaznienie do konta to wtedy może by docenił. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nie bedę się żalic Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Ide robic obiad.... 18.05.05, 19:15 a to przyjedz do mnie na wakacje,tak na miesiac!jak boga kocham tak zrob!konto zamknij amen!a co do czorta ,przeciez tobie sie tez nalezy jakis odpoczynek! Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Ide robic obiad.... 18.05.05, 19:20 Kurcze Elle !!!!!!!! polecialabym........ ech chciałabym zobaczyc tę hamerykę. mieszkac tam to nie ale zobaczyc... baaardzo bym chciała Serio mnie zapraszasz ? stac mnie na taką podróż. tylko czy wizę mi dadzą ????????? Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Ide robic obiad.... 18.05.05, 19:24 tak okowita zapraszam cie!serio mowie!mysle ze wize dostaniesz ,na bilet musisz miec reszta sie nie martw,wikt ,opierunek,miejsce do spania jest ,auto tez:) tylko jedna uwaga,ja mieszkam na bardzo plaskim,do denver jest 2 godziny drogi,do cheyenne poltorej godziny a tak to nic nie ma!no ale mozna wszyskto ustalic i zaplanowac cmok Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Ide robic obiad.... 18.05.05, 19:36 O rany !!!!!!! Aż mnie roztrzęsło z emocji. Chciałabym.......... może się uda........ forsę mam .. o to się nie martw ale jak to zacząc ? chyba muszę złożyc jakiś wniosek o wizę ? Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Ide robic obiad.... 18.05.05, 19:39 tak wniosek to musisz napewno,zastanawiam sie tez czy nie potrzebujesz zaproszenia ale chyba nie jak w celach turystycznych,sama nie wiem to by sie trzeba bylo dowiedziec jakos:)no to juz zaczynaj pracowac nad tym! Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Ide robic obiad.... 18.05.05, 19:46 Kocham Cię Elle i zobaczysz, że przylecę. Od jutra zacznę starania o wizę........... jeśli będzie potrzebne zaproszenie to myślę, że nie odmówisz. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Ide robic obiad.... 18.05.05, 19:49 napisalam ci na @:)staraj sie koniecznie,ja serio mowie! pamietaj o tym,rozczaruje sie jak nie wypali to wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Ide robic obiad.... 18.05.05, 20:14 Okowitko,moja zona ciezko pracuje dlatego staram sie wyreczac ja jak moge. Trzeba umiec sobie meza wychowac,tak mowi moja zona hihi popracuj nad swoim,zobaczysz bedziesz mogla wiecej z nami na necie siedziec hihi Ellenku dla Ciebie tez zostawialem kotlecika ,zrobilem na kilka dni > aleks 44 Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Ide robic obiad.... 18.05.05, 20:23 ja lubie"kurzecyne"wiec dzieki za kotleta dobry czlowieku! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Ide robic obiad.... 18.05.05, 20:29 cicho gadaj bo ci jeszcze ocla tego kotleta ,o nasionach tez cii,bo jeszcze bedziesz je musial w przemyslu odbierac po zaplaceniu watu,sratu i bog wie jeszcze czego! hehe Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Ide robic obiad.... 18.05.05, 20:40 z nasionami to nigdy nie wiadomo,czesto jak jadlem jakis owoc to pestki zagrzebywalem do duzej doniczki stojacej na oknie w kuchni,robilem to jak pamietam kilka razy,kilka dni temu zauwazylem ze cos z ziemi wychodzi ma piekne listki i za czorta nie wiem co to jest ,wyroslo kilkanascie roslinek,chyba bede musial je przesadzic Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Ide robic obiad.... 18.05.05, 20:42 byle nie konopia indyjska! heheheh Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Ide robic obiad.... 18.05.05, 20:51 nie nie konopia ,takiej w domu roslinki nie mialem to z jakiegos owoca,zreszta nie wiem juz z czego ,nie wytrzymalem i poszedlem jedna wygrzebalem i nie wiem co to moze byc,ale listeczki ma przecudne hehe Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Ide robic obiad.... 18.05.05, 21:41 dobra dobra juz sie nie tlumacz hehe ja kiedys posadzilam cytryne,wielka i piekna urosla Odpowiedz Link Zgłoś