Dodaj do ulubionych

Herbatka popoludniowa......

19.05.05, 19:21
oczywiscie z cytrynka,wiec jak ma Ktos ochote to zapraszam
Obserwuj wątek
    • majak_m Re: Herbatka popoludniowa...... 19.05.05, 19:22
      Ja skocze po jakies ciacho.
      • ellenai Re: Herbatka popoludniowa...... 19.05.05, 19:26
        no to ja poprosze bezy!!!!!!!!!!!!!!!!! i napoleonke!
        • aleks44 Re: Herbatka popoludniowa...... 19.05.05, 19:44
          a suche ciasteczka nie moga byc hehe ?????,ale zapraszam moze cos sie jeszcze
          znajdzie
          • ellenai Re: Herbatka popoludniowa...... 19.05.05, 19:50
            bezy to sa dopiero suche!
            • aleks44 Re: Herbatka popoludniowa...... 19.05.05, 20:00
              e tam ,ja wole kremowki,wprawdzie juz nie pamietam kiedy jedlem
              • majak_m Re: Herbatka popoludniowa...... 19.05.05, 20:03
                A roladka z bita smietana moze byc?
                • ellenai Re: Herbatka popoludniowa...... 19.05.05, 20:06
                  to ja biore roladke,wole od kremowek,sorry aleks!
                  • majak_m Re: Herbatka popoludniowa...... 19.05.05, 20:09
                    Kremowki tez sa dobre, ale kremowka kremowce nie rowna i trzeba wiedziec gdzie
                    kupic lub poprostu umiec zrobic cus takiego.
                    • ellenai Re: Herbatka popoludniowa...... 19.05.05, 20:09
                      a gdzie sa dobre kupne?
                      • majak_m Re: Herbatka popoludniowa...... 19.05.05, 20:11
                        Aleks wie napewno, ja nie mam zielonego pojecia
                        • ellenai Re: Herbatka popoludniowa...... 19.05.05, 20:16
                          aleks wypowiedz sie!
                          • aleks44 Re: Herbatka popoludniowa...... 19.05.05, 20:47
                            mam znajomego ktory ma ciastkarnie w Gorlicach,wozi swoje produkty do wielu
                            sklepow,wiec od jakiegos czasu przed kazdymi swietami czy imprezami rodzinnymi
                            jade do niego i zamwiam ,zawsze swiezutkie pachnace i bardzo smaczne,polecam.
                            ale kremowek jeszcze od niego nie jadlem,musze sprobowac
                            • ellenai Re: Herbatka popoludniowa...... 19.05.05, 20:48
                              o takie znajomosci sa super heheh ciastkarnie w gorlicach jak pamietam byly
                              dobre!
                              • aleks44 Re: Herbatka popoludniowa...... 19.05.05, 20:53
                                jak przyjedziesz to tez zamowie u niego
                                • ellenai Re: Herbatka popoludniowa...... 19.05.05, 20:56
                                  ale sie objemy! bedziemy bekac na cale gorlice heheh
                                  • aleks44 Re: Herbatka popoludniowa...... 19.05.05, 21:08
                                    tak bedziemy,tylko kiedy Ty przyjedziesz tego chyba nikt nie wie hehe,te
                                    kaktusy od Ciebie to chyba beda juz duuuuze
                                    • ellenai Re: Herbatka popoludniowa...... 19.05.05, 21:15
                                      mam nadzieje,ze w przyszlym roku dam rady przyjechac! to sie okaze jeszcze
                                      • aleks44 Re: Herbatka popoludniowa...... 19.05.05, 21:47
                                        zobaczymy,chyba najbardziej na Dunajca moge liczyc,ale ja bede cierpliwy hehe
                                        • majak_m Re: Herbatka popoludniowa...... 19.05.05, 21:49
                                          Cierpliwosc to wielka cnota, ale tez ma swoje granice ;)
                                          • ellenai Re: Herbatka popoludniowa...... 19.05.05, 22:02
                                            dobra dobra, przyjade heheh cmok obiecuje!
                                            • dunajec1 Re: Herbatka popoludniowa...... 19.05.05, 23:30
                                              Byloby to w tym roku Aleks,ale jak zaczalem szukac biletow i patrzec na ceny,to
                                              mi ulzylo,gdyby jeszcze jeden bilet no to moze,ale wiecej,ehh.
                                              • ellenai Re: Herbatka popoludniowa...... 20.05.05, 00:12
                                                ojej takie drogie?ja niby w tym roku to nie jade,ale w przyszlym chcialabym!
                                                • dunajec1 Re: Herbatka popoludniowa...... 20.05.05, 00:21
                                                  Chcialem zToronto do Krakowa,1200 jeden troszke bylo za drogo dla mnie,kurka
                                                  siwa.
                                                  • ellenai Re: Herbatka popoludniowa...... 20.05.05, 00:51
                                                    ojej,to faktycznie w cholere drogo!podobnie chyba jest z denver
    • assasin76 Re: Herbatka popoludniowa...... 20.05.05, 15:27
      zostala jeszcze herbatka?ja poproszę:)
      • majak_m Re: Herbatka popoludniowa...... 20.05.05, 15:31
        U mnie ciacho jeszcze jest. Ale nie wiem czy sie skusisz? A z herbatka
        poczekajmy na aleksa.
        • ellenai Re: Herbatka popoludniowa...... 20.05.05, 15:43
          ja sie musze obudzic,dajcie kawy!
          • aleks44 Re: Herbatka popoludniowa...... 20.05.05, 16:14
            teraz pije kawke ale wtym watku sie o tym nie pisze hehehe
            Dunajec berdzo szkoda ze sie nie wybierasz do Polski,bede musial zacier wywalic
            hehe,ale co tam poczekamy,a dlaczego z Toronto,ty Jestes w Kanadzie ????
            myslalem ze w Stanach.W Toronto mam kumpla
            • ellenai Re: Herbatka popoludniowa...... 20.05.05, 17:03
              moze dunajec wybierze sie w przyszlym roku i razem bedziemy w polsce w tym
              samym czasie?a bilety teraz strasznie drogie,patrzylam wczoraj na necie!
        • assasin76 majak 20.05.05, 19:51
          nie pytaj tylko ciasto wykładaj jasne,że się skuszę!!!:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka