aleks44 10.06.05, 01:08 caly czas ,slychac jak dudni po parapecie,oj nie dobrze moze pozalewac ludzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aleks44 Re: Pada deszcz..... 10.06.05, 09:18 belem na targu,wrocilem mokry jak kura,bo nie zabralem parasola,myslalem ze tylko troszke pada,ale pomylilem sie Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Pada deszcz..... 10.06.05, 14:41 uuuuuuuu,niedobrze bo deszcze u was zimne sa nawet w czerwcu Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Pada deszcz..... 10.06.05, 22:54 zimnie i mokre,do tego pada od wczoraj,ciekazwe czy Biedronka bedzie w tym roku plywala,Strozowianka podobno duza,zobaczymy rano Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Pada deszcz..... 10.06.05, 23:00 a biedronka u was juz plywala?no niezle macie w tych Gorlicach! Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Pada deszcz..... 11.06.05, 03:27 Mozecie jasniej? Nie za bardzo rozumiem.Dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Pada deszcz..... 11.06.05, 07:46 pewnie ze mozemy,w Gorlicach jest mala rzeczka Strozowianka,ktora czasami pokazuje ze moze byc grozna i zalewa droge Tarnow Gorlice na odcinku ul.Strozowskiej i łąki Wszolka (obecnie Stawiska),gdzie zostala wybudowana Biedronka.Ubieglego roku tak sie wlasnie stalo i poszly w ruch worki z piaskiem i wykopano kanal ktory odprowadzal wode z łąk do koryta rzeki Nie wiem dlaczego nie wybuduja tam jakiegos stawu ,w tamtym roku bylo tam duzo dzikich kaczek,bylaby jaks atrakcja Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Pada deszcz..... 11.06.05, 18:41 o fajnie,i ja sie dowiedzialam szczegolow,cmok aleks Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Pada deszcz..... 11.06.05, 19:06 I ja dziekuje,a tak na boku to powiem ze mialem pole i mam nadal ok.4ha,na ktore tez nazywam Stawiska,heh Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Pada deszcz..... 11.06.05, 19:53 oj dzisiaj byc ziemianinem hehe to jest cos!!!!!!! 4 ha,niestety ja mam tylko okolo 14 a,ale dobre i to,male jest piekne hehe Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Pada deszcz..... 11.06.05, 19:57 dobre bo twoje miejsce to jest i juz Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Pada deszcz..... 12.06.05, 11:00 znowu leje,a juz mialem jechac na rower,chyba dzisiaj nie pojade,szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: wrrrrrrrrrrrr aleks n/t 12.06.05, 21:16 w Cisnej bylem w tamtym roku,ale nie lalo hehe pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: wrrrrrrrrrrrr aleks n/t 12.06.05, 22:29 to juz nasze Bieszczady,bylem kilka razy Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: wrrrrrrrrrrrr aleks n/t 13.06.05, 19:35 musze sie i ja kiedys wybrac! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: wrrrrrrrrrrrr aleks n/t 13.06.05, 20:26 najlepiej całą dużą pętle Bieszczadzką,jest piekna przejechalem dwa lata temu ludziow jak mrowkow hehe Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: nigdy nie bylam w bieszczadach n/t 13.06.05, 22:08 zaluj,ja tez nie widzialem Bieszczadow ,jezdzilem tylko nad jez. Solinskie,ale naszlo mnie dwa ,a wlasciwie to trzy,lata temu,wlasnie w weekend majowy i pojechalismy,przez Ustrzyki Dol.Gor. az do Wolosatego,potem samym dolem mapy,przez Komancze i do Gorlic,tereny piekne Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: nigdy nie bylam w bieszczadach n/t 13.06.05, 22:43 ciagle mam nadzieje,ze nadrobie! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: nigdy nie bylam w bieszczadach n/t 13.06.05, 23:32 chyba jak wrocisz za jakis czas na stale hehe,ale na to sie chyba nie zanosi Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: nigdy nie bylam w bieszczadach n/t 13.06.05, 23:39 no nie zanosi sie,na stale to nie wroce, musze jakis dluzszy urlop wziasc ehhe Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: nigdy nie bylam w bieszczadach n/t 16.06.05, 19:39 a kto Ci pozwoli ???? praca i obowiazki itd no chyba ze na emeryturze a u nas pada deszcz,a w Cisnej bedzie padalo troche pozniej Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: nigdy nie bylam w bieszczadach n/t 16.06.05, 20:32 niestety praca,obowiazki i tak czlowiekowi schodzi zycie! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: zaczelo padac.... 22.06.05, 19:59 w Gorlicach i jeszcze do tego sie "łyska" i chyba beczki gdzies przestawiaja bo slychac,jak dudni a jak z pogada u Was ???? Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: zaczelo padac.... 22.06.05, 22:27 U mnie cieplo i slonecznie,nie za goraco,tak trzymac. Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: zaczelo padac.... 23.06.05, 08:42 rano w Gorlicach wyszlo sloneczko,ale teraz widze ze nie jest tak ladnie jak by sie chcialo,mialem robic pranie ,ale sie wstrzymam ,bo moze zacznie padac Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m Re: zaczelo padac.... 23.06.05, 11:45 Byle nie padalo, a bedzie dobrze. Ale niepewnie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: zaczelo padac.... 23.06.05, 12:35 teraz swieci ,ale jest chlodno w sloneczku cieplutko,ale w cieniu brrrr Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Pada deszcz....."Deszcz w Cisnej" 12.06.05, 17:04 "DESZCZ W CISNEJ " 3:37 ( NAGRANIE ORYGINALNE z 1976 r.) SŁ.BOGDAN OLEWICZ , MUZ JACEK MIKUŁA SPOŚRÓD WIELU BZDUR KTÓRE NIOSĄ STADA CHMUR JA LUBIĘ DESZCZ DESZCZ W CISNEJ. W WIELKIM MIEŚCIE NIE WIE NIKT ILE CZASU MOŻE MŻYĆ TAKI DESZCZ DESZCZ W CISNEJ KOŁA AUT SIĘ SLIZGAJĄ WYCIERACZKI SMUTNO W DESZCZU ŁKAJĄ KROPEL GŁUCHY RYTM STUKA W MOJE DRZWI PASJANS, KTÓRY STAWIAM DZIŚ OD RANA ZNÓW NIE WYSZEDŁ MI. SPOŚRÓD WIELU BZDUR KTÓRE NIOSĄ STADA CHMUR JA LUBIĘ DESZCZ DESZCZ W CISNEJ NA KRZYŻÓWCE PRZYSIADŁ PTAK WIDAĆ JEMU TEŻ NIE W SMAK TAKI DESZCZ DESZCZ W CISNEJ CZY KTO DESZCZ TAKI WIDZIAŁ NOE Z ARKĄ BY MI SIĘ PRZYDAŁ KROPEL GŁUCHY RYTM STUKA W MOJE DRZWI PASJANS, KTÓRY STAWIAM DZIŚ OD RANA ZNÓW NIE WYSZEDŁ MI. SPOŚRÓD WIELU BZDUR KTÓRE NIOSĄ STADA CHMUR JA LUBIE DESZCZ DESZCZ W CISNEJ Z KAŻDĄ WIĘKSZĄ KROPLĄ DŻDŻU CORAZ LEPIEJ JEST MI TU KIEDY DESZCZ DESZCZ W CISNEJ KOŁA AUT SIĘ ŚLIZGAJĄ WYCIERACZKI SMUTNO W DESZCZU ŁKAJĄ KROPEL GŁUCHY RYTM STUKA W MOJE DRZWI PASJANS, KTÓRY STAWIAM DZIŚ OD RANA ZNÓW NIE WYSZEDŁ MI. Śpiewa Krystyna Prońko Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Pada deszcz....."Deszcz w Cisnej" 12.06.05, 20:16 ha,ciupazko!piosenke znam ale ze to o TA cisna chodzilo to nie wiedzialam!cmok Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Pada deszcz.... 25.06.05, 11:24 No i wyśpiewaliście sobie u Ciebie powodzie, hehe... pokazywali u nas w TV. Zyjes ta? Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Pada deszcz.... 25.06.05, 11:53 a u nas pieknie swieci sloneczko i jest upalnie Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Pada deszcz.... 04.08.05, 08:58 chyba cala noc padalo,slychac jak dudni o parapet,to dobrze deszczyk jest potrzebny,mam nadzieje ze sie nie odmieni i nie bedzie padalo do jesieni pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Pada deszcz.... 04.08.05, 16:00 u mnie tez zimno ale to calkiem wskazane zeby tu padalo! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Pada deszcz.... 05.08.05, 00:17 na dworze pada,jest zimno to juz chyba jesien Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Pada deszcz.... 05.08.05, 09:50 dalej w Gorlicach pada,jest 14 stopni ciepla,moze wreszcie przestanie,bo cos sie przejasnia. milego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
maladanka Re: Pada deszcz.... 05.08.05, 10:22 wspaniała pogoda na prasowanie! i do tego Elvis - ale ten spokojny i dużo mocnej gorzkiej herbaty - Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Pada deszcz.... 05.08.05, 12:18 u nas znowu, tak jak wczoraj, raz słonko, raz ciemne chmury i nie widadomo, czy popada, czy przejdzie bokiem, kurde, gdzie to ciepełko Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai o ja tez lubie Elvisa 05.08.05, 16:42 bardzo!torebke z Elvisem sobie chce kupic! aaaa jak to za mna chodzi tylko znalesc nie moge odpowiedniej! pogoda u nas jest swietna,ani goraco ani zimno,w sam raz! Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Pada deszcz.... 05.08.05, 16:49 aleks44 napisał: > dalej w Gorlicach pada,jest 14 stopni ciepla,moze wreszcie przestanie,bo cos > sie przejasnia. > milego dnia To Ty jesteś w Gorlicach? Czy w Nowym Sączu? Przepraszam, że pytam... Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Pada deszcz.... 05.08.05, 18:20 ciupazko aleks jest z gorlic,nie mieszka w saczu:) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Pada deszcz.... 05.08.05, 23:07 Ciupazko jestem z Gorlic,ale przygarnieto mnie na Forum NS i przebywam na banicji > aleks 44 Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Pada deszcz.... 05.08.05, 23:29 A w Gorlicach też "gonisz"? Ha ,jesteśmy w jednym regionie wyborczym. Na kogo stawiacie, kandydaci już znani. Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Pada deszcz.... 05.08.05, 23:35 jeszcze sam nie wiem ,nie jestem zdecydowany do konca,ale na pewno nie na czerwonych,tylko ktorzy to sa hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Pada deszcz.... 07.08.05, 19:20 hehe dobre pytanie aleks,ktorzy NIE sa czerwoni?! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Pada deszcz.... 07.08.05, 22:14 wątek jest o deszczu, a nie o czerwonych hi hi hi juz my wiemy kto jest czerwony Elle a jesli chodzi o pogode to czemu skonczyłao sie lat? Protestuje !!!!! Proszę, by troszkę cieplej było!!!!! Pachnie mi jesienią i boje sie ze jeszcze jakis chandry mnie dopadną!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Pada deszcz.... 07.08.05, 22:35 do mnie lato przyszlo,bozzzzzzzzzz jak jest cudownie,dzis kupilsmy sobie stol i krzesla ogrodowe,teraz poranne kawki bede pic w ogrodku Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Pada deszcz.... 07.08.05, 22:45 he he, jestes kochana, ale szkoda, ze to tak daleeeeeko Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Pada deszcz.... 08.08.05, 10:51 w Goricach leje od nocy i nie zanosi sie ze szybko przestanie hehe dobrze ze wczoraj bylo w miare ladnie i mozna bylo choc przez chwilke posiedziec w sloneczku i zjesc kielbaske z wedzarni popijajac szklaneczka zimnego piwka.Ale tak bylo wczoraj dzis niestety deszcz Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Pada deszcz.... 08.08.05, 17:11 a u mnie slonce i jest pieknie,dzis zaczyna sie tygodniowy festyn farmerow,pokazuja bydlo,jest rodeo i koncerty,fajnie sie zapowiada,porobie ci zdjec i wysle! Odpowiedz Link Zgłoś