Dodaj do ulubionych

Pytanie do Dunajca

11.06.05, 20:02
czy przypadkiem nie orietujesz sie ,czy po drugiej stronie granicy przy
Czerwonym Klasztorze znajduje sie jakis kanion,gdzie mozna pojechac i
zwiedzac,jedyny w Europie.Ktos kto mi na ten temat powiedzial,nie byl do
konca pewien czy to tam,a ja w ciemno nie potrafilem odpowiedziec,wiec
postanowilem zapytac Ciebie,moze cos na ten temat wiesz
Obserwuj wątek
    • dunajec1 Re: Pytanie do Dunajca 12.06.05, 06:26
      Jezusie Aleks,nie wiem,Czerwony klasztor to moze 10km.odemnie,nie wiem,ale
      jezeli sie dowiesz ,podziel sie ze mna,sam bym chcial wiedziec.
      • aleks44 Re: Pytanie do Dunajca 12.06.05, 10:25
        no nie ,tego sie nie spodziewalem hehehe
        nie przejmuj sie ,to chodzilo o Lesnicki Potok,kolo Czerwonego Klasztoru,mialem
        namiary,ale nie wiedzialem nic poza tym co mi opisano.Ja bardziej bylem pewien
        ze chodzilo o Spissky Hrad i tam szczerze mowiac bardziej mi sie tam podoba,ale
        stwierdze to,jak sie kiedys wybiore na rowerek,Mialem jechac na rower do
        Magurskiego PN,ale pogoda taka nie pewna,wiec czekam i patrze przez okno,moze
        sie cos rozjasni
        milego dzionka
        • ellenai Re: Pytanie do Dunajca 13.06.05, 19:36
          ale ty masz niezle plany krajoznawcze aleks,podziwiam!
          • aleks44 Re: Pytanie do Dunajca 13.06.05, 20:27
            plany to jest nic,ale ich realizacja troche gorzej wypada hehe
            ale staram sie hehe
            • ellenai Re: Pytanie do Dunajca 13.06.05, 20:33
              dobrze ci idzie wlasnie! najpierw przeciez musi byc plan!
              • aleks44 Re: Pytanie do Dunajca 13.06.05, 21:58
                tak sobie pomyslalem,ze moze pojezdzic w bardziej cywilizowanym terenie,ale na
                to jeszcze mam czas.
                • ellenai Re: Pytanie do Dunajca 13.06.05, 22:44
                  hehe dobre!wszystko trzeba zwiedzac jak tylko mozna i jest troche czasu
                  • aleks44 Re: Pytanie do Dunajca 13.06.05, 23:33
                    tak wlasnie chce zrobic,moze gdzies w okolice Pienin
                    • ellenai Re: Pytanie do Dunajca 13.06.05, 23:39
                      tez nigdy tam nie bylam
                      • dunajec1 Re: Pytanie do Dunajca 14.06.05, 02:18
                        Aleks,polecam Pieniny,a jak juz bedziesz to niedaleko jest Spisz,podjedz do wsi
                        gdzie jest Urzad Gminy,zrob pare zdjeci i mi przeslij,jak bys mogl,jak chcesz
                        wiecej info,to napisze.
                        • ellenai Re: Pytanie do Dunajca 14.06.05, 02:26
                          heheh,ja tez tak "wykorzystuje"aleksa,nic tylko go morduje na priv o zdjecia
                          moich stron!
                          • dunajec1 Re: Pytanie do Dunajca 14.06.05, 03:03
                            No popatrz,zameczymy go,albo moze i nie?
                            • ellenai Re: Pytanie do Dunajca 14.06.05, 03:31
                              oj zeby nam przez to molestowanie z forum nie uciekl! hehe
                              • majak_m Re: Pytanie do Dunajca 14.06.05, 12:24
                                Ech, no nieladnie tak aleksa wykorzystywac. Chociaz moze tez ma z tego jakas
                                satysfakcje ;)
                                • aleks44 Re: Pytanie do Dunajca 14.06.05, 14:51
                                  pewnie za mam hehe
                                  • ellenai Re: Pytanie do Dunajca 14.06.05, 15:45
                                    uff to dobrze ze masz ,bo juz sie poczulam jak paskudna wiedzma! hheheh
                                    • aleks44 Re: Pytanie do Dunajca 14.06.05, 20:40
                                      wiesz,zrobic komus grzecznosc,a zarazem przyjemnosc to chyba nic zlego,ja
                                      zrobilem grube steki zdjec,zajmowalem sie tym od bardzo dawna .Mialem wlasna
                                      ciemnie w piwnicy,do dzisiaj mam moje archiwum(dwa poudelka po butach)czarno
                                      bialych fotografi.Mam tez kilkadziesiat pudeleczek ze slajdami.Kiedys kolega
                                      pokazal mi zdjecie naszej blokowej paczki,ktore ja robilem ,a on ma to w
                                      Stanach.Do dzis mam Zenita ktorym lubie robic,tylko ze gad ciezki hehe.Jezeli
                                      chodzi o dzien dzisiejszy,to nie potrafie nauczyc sie cyfrowego aparatu,te
                                      preselekcje,rozne ustawienia,wiec korzystam tylko z opcji automatyki,o ktorej
                                      ktos powiedzial ze to zlo i zgodze sie z tym, wygodne ale nie do konca,trzeba
                                      umiec korzystac z mozliwoasci sprzetowych.
                                      Dlatego jak bede w okolicach Odernego,czy Spisza to zrobie fotki i wysle Wam.
                                      • ellenai Re: Pytanie do Dunajca 14.06.05, 21:27
                                        ale nam z toba aleks dobrze! naprawde,ja to szczegolnie doceniam to ze
                                        dzielisz sie ze mna tymi zdjeciami,wiekszosc wywolalam i wlozylam do
                                        albumu,niech mi przypominaja o miejscu skad jestem!fotografie tez lubie ale ja
                                        tak samo na automatyce jade bo sie nie znam lepiej na tym wszystkim
                                        • aleks44 Re: Pytanie do Dunajca 14.06.05, 21:56
                                          musze sie kiedys wybrac na Oderne, to zrobie kilka fotek,nie chce sie krecic z
                                          aparatem ,bo roznie ludzie moga do tego podchodzic,tak zwana ochrona prywatnosci
                                          ale pokrece sie
                                          • ellenai Re: Pytanie do Dunajca 14.06.05, 22:05
                                            eeeeeee kolo mojej rodziny mozesz sie pokrecic,przeciez ciebie juz znaja!nie
                                            sadze aby ktos w odernem mial przeciw robieniu zdjec!
                                            • aleks44 Re: Pytanie do Dunajca 14.06.05, 22:19
                                              nie chce do domu jakiejs brony w plecach przyniesc hehe
                                              • ellenai Re: Pytanie do Dunajca 14.06.05, 22:31
                                                e to nie w odernem,!
                                                • aleks44 Re: Pytanie do Dunajca 14.06.05, 22:57
                                                  licho nie spi,nigdy nie wiadomo
                                                  • majak_m Re: Pytanie do Dunajca 14.06.05, 23:01
                                                    Mnie kiedys kobieta z widlami gonila, ale nie wiem czy to dlatego ze zdjecia
                                                    robilem, czy dlatego ze opieprzylem dziadzie w maluszku, ktory omalo co mnie nie
                                                    rozjechal. A w Oderne jeszcze nigdy nie bylem, coz, moze jak bedzie wreszcie
                                                    wiecej czasu to nadrobie te zaleglosc.
                                                  • ellenai Re: Pytanie do Dunajca 14.06.05, 23:54
                                                    no to koniecznie sie wybierz heheh:)nie ma sie co wiele spodziewac ale wiadomo
                                                    ja to miejsce lubie
                                                    a co do ganiania z widlami za ludzmi,hm,czasem tak bywa,niestety!
                                                  • majak_m Re: Pytanie do Dunajca 15.06.05, 00:34
                                                    A w aparaciku trzeba bedzie wreszcie szkla przeczyscic, juz sie troche
                                                    przykurzyly ;)
                                                  • ellenai Re: Pytanie do Dunajca 15.06.05, 00:58
                                                    no i sie pochwal pozniej rezultatami majak!
                                                  • majak_m Re: Pytanie do Dunajca 15.06.05, 19:44
                                                    Ach, naprawde chcialbym sie juz czyms "pochwalic" ale jedyne co moglbym poki co
                                                    sfotografowac to moj pokoj i ksiazki z wytrzymki :P
                                                  • ellenai Re: Pytanie do Dunajca 15.06.05, 20:00
                                                    no to w plener sie koniecznie udaj!
                                                  • majak_m Re: Pytanie do Dunajca 15.06.05, 20:10
                                                    Kurcze, teraz mam taka mala kumulacje na uczelni (zachcialo sie przekladania
                                                    hehehe), szkoda ze nie moge nic wygrac :P Ale jeszcze tydzien, gora dwa i
                                                    wakacje "pelnom gembom".
                                                  • ellenai Re: Pytanie do Dunajca 15.06.05, 20:20
                                                    znam ten bol,u mnie tez jest takie urwanie glowy chociaz nie z uczelnia ale z
                                                    normalnym zyciem!
                                                  • aleks44 Re: Pytanie do Dunajca 15.06.05, 21:32
                                                    robic zdjecia,robic,moj aparat juz taki "wyswiechtany",czesto go zabieram ze
                                                    soba,ale zdarza mi sie nie zrobic ani jednego zdjecia podczas wycieczki
                                                  • majak_m Re: Pytanie do Dunajca 15.06.05, 22:14
                                                    Tez mi sie tak zdarzalo bezproduktywnie wozic go w plecaku. Dlatego tez na takie
                                                    szybkie wycieczki nawet go nie zabieram, ale jak juz jade z mysla o foceniu to
                                                    przeslona sie nie zamyka ;)
                                                  • ellenai Re: Pytanie do Dunajca 15.06.05, 23:10
                                                    nie zawsze czlowiek ma ochote na robienie zdjec!
                                                  • aleks44 Re: Pytanie do Dunajca 16.06.05, 19:23
                                                    tak,gorzej jak jest ochota a nie ma czemu zrobic zdjecia,kiedys jechalem
                                                    zobaczylem piekne kaczki przy drodze,zanim sie zatrzymalem , wyjalem aparat z
                                                    kieszeni i wycelowalem w ich kierunku,to zdazyly uciec i do tego kazda w innym
                                                    kierunku hehe,szkolone zarazy jakies
                                                  • ellenai Re: Pytanie do Dunajca 16.06.05, 20:38
                                                    zwierzeta to ciezko sie fotografuje bo sa ruchome heheh

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka