Dodaj do ulubionych

ale prujecie!

03.11.05, 18:12
nadazyc za wami nie moge! ciekawe ile bedzie 30 tys watkow hehehe wszyscy na
raz?
Obserwuj wątek
    • majak_m Re: ale prujecie! 03.11.05, 18:14
      No, juz blisko
      • ellenai bingo majak,gratulacje to byl twoj post 03.11.05, 18:15
        bo mi nie dalo wyslac watku! co 3 min kurdeeeeeeee
        • majak_m Re: bingo majak,gratulacje to byl twoj post 03.11.05, 18:16
          Nie wiem, czy zauwazylas, ale bylo male spiecie i system zeswirowal.
          To przez to postowanie byla mala zwiecha.
          • ellenai Re: bingo majak,gratulacje to byl twoj post 03.11.05, 18:19
            no wlasnie,mnie sie zupelnie forum zacina,i licznik sie myli bo ostro
            piszemy ,te 30 tys to wszystkim nam sie naleza
            • majak_m Re: bingo majak,gratulacje to byl twoj post 03.11.05, 18:22
              No to mozna sobie spokojnie teraz kawke zrobic hehehe
              • zuzanna6 Re: bingo majak,gratulacje to byl twoj post 03.11.05, 18:24
                he he he to już rozumiem czemu mi sie blokowało
                • ellenai Re: bingo majak,gratulacje to byl twoj post 03.11.05, 18:25
                  hehe no spiecia ostre heheh
              • ellenai no wlasnie,ja tez kawke pije 03.11.05, 18:26
                spokojnie i czytam co piszecie i odpisuje
                a ty majak teraz nie uciekaj,cmok
                • aleks44 Re: no wlasnie,ja tez kawke pije 03.11.05, 18:42
                  powolutu,ale do przedu hehe,przez te Wasze zawody zasmazka mi sie prawie
                  przypalila
                  • majak_m Re: no wlasnie,ja tez kawke pije 03.11.05, 18:43
                    Ja jednak zrezygnowalem z kawki hehehe.
                    Nie mam zdrowia to przepijania tym trunkiem :P
                    • aleks44 Re: no wlasnie,ja tez kawke pije 03.11.05, 18:50
                      tak cisnienie skacze ,powyzej normy
                      • ellenai Re: no wlasnie,ja tez kawke pije 03.11.05, 18:52
                        hehe no wlasnie trzeba pic zeby szajba mial towarzystwo!
                        za zasmazki to szkoda aleks!
                        • zuzanna6 Re: no wlasnie,ja tez kawke pije 03.11.05, 19:23
                          biedny aleks
                          • ellenai Re: no wlasnie,ja tez kawke pije 03.11.05, 19:31
                            zahartowany jest,nic mu nie bedzie
                          • aleks44 Re: no wlasnie,ja tez kawke pije 03.11.05, 19:32
                            dam sobie rade,teraz herbatka,bo na wieczor juz nic nie jadam
                            • ellenai Re: no wlasnie,ja tez kawke pije 03.11.05, 19:36
                              no zebym to ja tak dala rady nie jesc na noc! kurde
                              • aleks44 Re: no wlasnie,ja tez kawke pije 03.11.05, 19:40
                                troche samozaparcia i wytrwalosci hehe,dobrze mowic i tak czasem cos podgryze
                                • aleks44 Re: no wlasnie,ja tez kawke pije 03.11.05, 19:50
                                  zaraz pierwsza setka na nowym tysiaczku hehe
                                  • ellenai Re: no wlasnie,ja tez kawke pije 03.11.05, 19:52
                                    samozaparcie pada w obliczu blachy z plackiem!
                                    setka tuz tuz,mamy niezla moc przerobowa heheh
                                    • zuzanna6 Re: no wlasnie,ja tez kawke pije 03.11.05, 19:56
                                      hi hi hi idzie super

a na mnie czeka sałatka jarzynowa z duzą dozą kalafiora i koperku
                                      • ellenai Re: no wlasnie,ja tez kawke pije 03.11.05, 19:58
                                        doza kalafioru i koperku! a mnie w domu czeka blaszka z duza doza placka ,juz
                                        wiem ze zle na tym wyjde
                                      • aleks44 Re: no wlasnie,ja tez kawke pije 03.11.05, 20:03
                                        salatke tez mam,ale malo ja jem
                                        • ellenai no to zupelnie jak ja hehe n/t 03.11.05, 20:04

• zuzanna6 Re: no wlasnie,ja tez kawke pije 03.11.05, 20:05
                                          kurcze robisz mi chęć na ciasto elle, i to coraz bardziej

a sałateczki nie zjem dużo, tez staram sie wieczorkiem nie przeginac
                                          • dunajec1 Re: no wlasnie,ja tez kawke pije 03.11.05, 23:52
                                            Ja tam sobie nie zaluje,jak mam to jem a jak nie mam to nie jem,proste,prawda?
                                            • zuzanna6 Re: no wlasnie,ja tez kawke pije 04.11.05, 20:42
                                              he he he proste jak dwa metry sznurka w kieszeni
                                              • aleks44 Re: no wlasnie,ja tez kawke pije 05.11.05, 16:05
                                                to zalezy od czleka i jego przemiany materii.Mam w pracy kumpla,jaki byl chudy
                                                kilkanascie lat temu,taki jest i teraz ,choc zona dba o niego,ciagle jakies
                                                smakolyki i nic, dalej wyglada jak przecinak.Pochlania niesamowite ilosci
                                                jedzenia,ja w pracy nie jem ,a i tak mam swoje 95 kg,a dwa tygodnie temu mialem
                                                92,moze to tak przed zima,jak niedzwiedz
                                                • zuzanna6 Re: no wlasnie,ja tez kawke pije 05.11.05, 16:43
                                                  hi hi hi, chciałabym miec taką przemianę materii kurde, w końcu jedzenie jest
                                                  przyjemnością...
                                                  • aleks44 Re: no wlasnie,ja tez kawke pije 05.11.05, 16:49
                                                    samo jedzenie to tak,ale ta waga i te lustra !!! to dopiero bol hehe
                                                  • zuzanna6 Re: no wlasnie,ja tez kawke pije 05.11.05, 17:29
                                                    no własnie, wiem, trzeba sobie ciągle odmawiac tej przyjemności, a te
                                                    chudzielce jedza wiecej od nas i nic
                                                  • zuzanna6 Re: no wlasnie,ja tez kawke pije 05.11.05, 17:30
                                                    oczywiście zazdrośc przezemnie przemawia. nie mam nic do chudzielców,
                                                    zazdroszcze im
                                                  • aleks44 Re:kawke pije i jem jogurt 05.11.05, 17:45
                                                    ja tez,ale nie do przesady,mialem w wojsku szefa,porzadne chlopisko,ale
                                                    chudzina straszna,raz go tak wiatr sponiewiaral,ze przyszedl do pracy caly
                                                    poobijany,od tego czasu bal sie duzego wiatru.Mysmy sie smiali,ale jemu do
                                                    smiechu nie bylo
                                                  • zuzanna6 Re:kawke pije i jem jogurt 05.11.05, 18:21
                                                    he he he no tak
                                                  • ellenai Re:kawke pije i jem jogurt 05.11.05, 19:37
                                                    nie gadajcie o zarcu,ja cosik znowu przytylam:(eh,ja naprawde zeby nie przytyc
                                                    musze NIC nie jesc ,kurdeeeee
                                                  • aleks44 Re:kawke pije i jem jogurt 06.11.05, 11:39
                                                    jaki problem ??? zaoszczedzisz, i na pewno bedziesz sie lepiej czula
                                                  • zuzanna6 Re:kawke pije i jem jogurt 06.11.05, 11:52
                                                    a ja tylko kawke teraz
                                                  • aleks44 Re:kawke pije i jem jogurt 06.11.05, 12:43
                                                    a ja w miedzyczasie juz rosolek zaliczylem
                                                  • ellenai Re:kawke pije i jem jogurt 06.11.05, 19:14
                                                    ja kawe tez pije poranna! slucham muzyki na kompie,obiad mam juz nastawiony,!
                                                    fajnie jest

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka