caro333 04.11.05, 14:29 pozwalam sobie przytoczyć to powiedzenie i z nadzieją,że nikt mnie tu nie o...,melduję,że zakładam,daleko od Jasełka Okowita's Fan Club!:)Zuzia,Ellen już takie mają! O,taki jeszcze jeden wesoły wąteczek! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
caro333 Re: Gość w dom,Bóg w dom.. 04.11.05, 14:35 Czyżby jajko to ksywka Wuja Celna Riposta?... Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Gość w dom,Bóg w dom.. 04.11.05, 15:15 Ale ja nie chcę żadnego Fan Clubu. Musiałabym być zawsze uprzejma i autografy rozdawać..... niech zostanie jak jest. A tego, że Cię tu nikt nie op....i to gwarantować nie mogę. Na tym forum nie ma lekko. Wszyscy tu na wszystkich wrzeszczą. Tak próbuję sobie przypomnieć ale chyba tak.... ja tylko na Elle i na Zuzannę nigdy nie nawrzeszałam. Acha i chyba jeszcze na Georgha też nie ... ale to może tylko dlatego, że on jest rzadko. A na resztę tzw."stałych" to....łubudubu. Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Gość w dom,Bóg w dom.. 04.11.05, 15:32 Wiem,wiem...zaglądam do Was dość często choćby dla wpisów Twoich,Zuzi,Ellen czy Adasia.Ten fan klub to tak "więcy intelygentnie,wężykiem..":D Żadnych obowiązków,szczere wirtualne wyrazy...:)No i jak Cię chandra dopada, "człek salwuje się szklaneczką i ucieczką..."(Osiecka) oraz świadomością,że gdzieś tam...jest źródełko pozytywnych energii...:) Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Gość w dom,Bóg w dom.. 04.11.05, 15:39 Cieszę się, że zaglądasz. Ja tu się cieszę z każdej duszyczki bo mało nas tu.. mało do pieczenia chleba.... czy jakoś tak. Przychodzą nowi popiszą z trzy dni i juz ich nie ma. A Fan Clubu nie chcę.... jam niegodna, zła baba. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Gość w dom,Bóg w dom.. 04.11.05, 20:13 a więc i ja jestem uwielbiam wesołe wątki, to dla mnie najlepsza terapia po całodziennym zabieganiu jestem wesoła, radosna, wyluzowana, gotowa smiac się z tobą do woli i pisac na jakie tematy tylko chcesz Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Gość w dom,Bóg w dom.. 04.11.05, 20:39 no i oczywiście jestem fanką Okowitki Odpowiedz Link Zgłoś
lemek1 Re: Gość w dom,Bóg w dom.. 05.11.05, 01:16 caro na tarnowie rowny qwertemu Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Gość w dom,Bóg w dom.. 05.11.05, 05:25 lemek1 napisał: > caro na tarnowie > rowny qwertemu Równy wzrostem, tuszą czy czym ?? Nie marudź.... mnie cieszy, że tu klika czasem bo mało nas. Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Gość w dom,Bóg w dom.. 05.11.05, 05:33 No i może niech popatrzy jak to jest na forum na ktorym (prawie) nic nie znika i nigdy nikt nie był zabanowany. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Gość w dom,Bóg w dom.. 05.11.05, 11:16 no własnie im więcej nas tym rażniej to ma byc wątek optymistyczny i radosny, bez marudzenia lemek, napisz cs radosnego i miłego Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Gość w dom,Bóg w dom.. 05.11.05, 13:38 Nie będę odpowiadał na zaczepki lemka,bo wątek ma być radosny i już!:)Wam dzisiaj na pewno słoneczko pomaga się cieszyć życiem,u mnie chmurzyska,choć jeszcze nie pada...Więc co z tym tańcem Okowito? Dopiero dziś odważę się napisać - czy nie kokieteria aby?:)) Ja też się nie lubię i unikam sal z lustrami,ale z jakąś damą w tańcu łatwiej o złudzenia...:)Wybiorę się kiedyś do Jasła! Obiecuję!:))Z Tarnowa to już bardzo blisko. Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Gość w dom,Bóg w dom.. 05.11.05, 14:46 Jasło odwiedzić trzeba. Koniecznie... A z tym tańcem to żadna kokieteria. Jest jak jest i już. Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Gość w dom,Bóg w dom.. 05.11.05, 15:18 Nie należę do namolnych...Ale na drinka dasz się namówić jakbyco?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Gość w dom,Bóg w dom.. 05.11.05, 15:37 daj znac jak będziesz jechał, drinka chętnie z wami wypiję, choc ja mam do was strasznie daleko Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Gość w dom,Bóg w dom.. 05.11.05, 15:47 A ja nie wypiję z Wami (((( Nie spotykam się z forumowiczami.... taka jestem. anonimowość to ja.... Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai wirtualnie sobie wypijemy 08.11.05, 20:43 wspolnie!caro zalozyl swietny watek!ja takie watki lubie!! sorry 0kowita ale ja od dawna cie adoruje!za caloksztalt forumowy! dla mnie forum tak jak i dla zuzy ma byc odpoczynkiem! ale jak ktos chce mnie krytykowac to niech krytykuje w koncu nie kazdemu musze sie podobac! caro fajnie ze tu wpadasz! ty jestes dla mnie jak taki pomost do poczatkow mojego forumowania ktore zaczelam na forum tarnowskim!cmok! Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: wirtualnie sobie wypijemy do Elle 09.11.05, 05:51 Tobie Elle się fan club należy.... za tę nieustanną zyczliwość dla wszystkich i spokój. Mnie to niekiedy nerwy poniosą....niestetyż. Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: wirtualnie sobie wypijemy 09.11.05, 15:59 Bardzo dziękuję,Ellen za cmoka!:) Zarumieniłem się... Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai zaden fan klub mi sie nie nalezy! 09.11.05, 16:34 cmoka zyczliwego owszem przyjme bo lubie ale fanklub to nie! a zyczliwosc?no przeca ja was wszystkich naprawde bardzo lubie!:) cmok caro! Odpowiedz Link Zgłoś
lemek1 Re: Gość w dom,Bóg w dom.. 05.11.05, 21:47 caro333 napisał: > Nie będę odpowiadał na zaczepki lemka,bo wątek ma być radosny i już!:)Wam > dzisiaj na pewno słoneczko pomaga dla ciebie panie jestem jajecznical lub sanduszko pozdrow qwerciaka bo widze ze za mna bardzo teskni ,nawet probuje podszywac sie pod moj nick > Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Gość w dom,Bóg w dom.. 05.11.05, 18:46 alez Okowitko, ja jestem tak daleko, przeciez twa anonimowośc zostanie Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Gość w dom,Bóg w dom.. 07.11.05, 18:34 A kiedy Ty kobieto będziesz w Jaśle albo ja w Słupsku.... hę ? Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 nie wiem Okowitko.. 10.11.05, 20:04 ...kiedy to nastąpi, ale...czy to wiadomo, moze kiedys los bedzie chciał zebysmy sie spotkały Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: Gość w domu,Bóg w domu.. 11.11.05, 19:05 jajkonamiekko napisała: > z ksiedzem masz na mysli...zapewniona swoja przyszlosc? faktycznie jestes liczykrupa... :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Gość w domu,Bóg w domu.. 11.11.05, 19:37 i tak dobrze, że nie liczyjaja Odpowiedz Link Zgłoś