Dodaj do ulubionych

I am sorry!!!

03.12.05, 15:07
www.icq.com/friendship/pages/browse_page_18965.php
Obserwuj wątek
    • ciupazka Re: I am sorry!!! 03.12.05, 15:20
      Dlasczego u Ciebie nie ma żadnego tekstu? To nie taaak!Popraw się!
      Osobiście nie lubię takich postów.
      Telo.Pozdr.
      • atsieta Re: I am sorry!!! 03.12.05, 15:31
        ciupazka napisała:

Popraw się!

> Telo.Pozdr.

Też myślę o tym, sama skóra i kości :)
        • ciupazka Re: I am sorry!!! 03.12.05, 15:59
          A coz tak? Nic nie jes? Cy jako? Cy telo zmortwiyń. Precki ze smutkami!
          • ellenai Re: I am sorry!!! 03.12.05, 16:16
            sama skora i kosci! hehehehheheh fajne to!
            • atsieta Re: I am sorry!!! 03.12.05, 18:18
              Rzuciłem kości powiedział mąż rzucając chudą żonę :)
              • ellenai Re: I am sorry!!! 03.12.05, 23:32
                no tak!bywa!
                • zuzanna6 Re: I am sorry!!! 03.12.05, 23:52
                  ale to swietne, skąd bierzesz te wszystkie fajne linki
                  • atsieta Re:Z kompa 04.12.05, 08:47
                    Przecież nie powiem że z głowy :)
                    • aleks44 Re:Z kompa 04.12.05, 09:43
                      acha,nie wpadl bym na to
                      • atsieta Re:Z kompa 04.12.05, 10:45
                        eeeeetam nie przesadzaj :)
                        • zuzanna6 Re:Z kompa 04.12.05, 12:03
                          hi hi hi, ok to było pytanie retoryczne

a moge cię zapytac czy facet jestes, czy kobitka?
                          • aleks44 Re:Z kompa 04.12.05, 15:29
                            Zuzanko,czy ja bym tak wysilal moj zachwiany intelekt,piszac z facetem,no chyba
                            ze to faktycznie nie kobitka hihi
                            wtedy trzeba bedzie sobie powiedziec ,wsio paszlo w p....
                            • atsieta Re:Z kompa 04.12.05, 15:46
                              Aleks rzeczywiście głupio by było.Nie pozostałoby jak zacząć chodzić na manifestację równości. Hihi Ale nie musisz się tym przejmować.Wyjaśniam logo jest mojego pięknego,sygnaterka moja ale będę chyba musiała ją zmienić?
                              Komp to dla mnie czarna magia,ale się uczę.Coś się zwarzyło, za nić nie chce w to wejść mój login.Trzeba masłem posmarować czy jak?
                              • aleks44 Re:Z kompa 11.12.05, 22:07
                                taki wazny post,a ja na niego nie odpisalem,dlaczego ????/
                                a tu tyle waznych informacji bylo,teraz gdy zaspokoilem moja ciekawosc,moge juz
                                udac sie do spanka.
                                • aktsieta Re:Z kompa 12.12.05, 14:43
                                  Spanko i zaspokojenie ciekawości ot to co trzyma przy życiu :)
                                  • aleks44 Re:Z kompa 12.12.05, 17:39
                                    moze nie wszystkich,ale wielu
                                    • aktsieta Re:Z kompa 12.12.05, 18:41
                                      Myślisz o naszym krajowym reality.czyli poduszka na parapet by łokcie nie bolały :)
                                      • aleks44 Re:Z kompa 12.12.05, 19:58
                                        wlasciwie to tak,ale spolecznosc lawkowa tez jest "grozna"nie zostawiaja suchej
                                        nitki,poniekat,mam w tym swoj udzial.
                                        • aktsieta Re:Z kompa 12.12.05, 21:14
                                          każdy z nas ma swoje małe przyzwyczajenia
                                          • aleks44 Re:Z kompa 12.12.05, 21:20
                                            moze nie tak do konca.ukradli lawke przy moim i sasiada balkonie ,mamy schodki
                                            z balkonow,wiec zrobilem inna i przykrecilem do betonu,wlasciwie dla niego bo
                                            starszy czlowiek i bardzo porzadny.Ale teraz wszyskie soasiadki tam
                                            przesiaduja.jak mowia "kij ma dwa konce" hehe
                                            • aktsieta Re:Z kompa 12.12.05, 23:38
                                              "Zawsze,kiedy jedni odzyskują wolność,inni ją tracą :)
                                              • aleks44 Re:Z kompa 13.12.05, 16:35
                                                tak ,inaczej "biednemu zawsze wiatr w oczy"
                                                • aktsieta Re:Z kompa 13.12.05, 16:41
                                                  I jeszcze pod górkę O!
                                                  • aleks44 Re:Z kompa 13.12.05, 17:27
                                                    jak lodu nie ma to jeszcze ujdzie,gorzej jak jest slisko i nie posypane
                                                  • aktsieta Re:Z kompa 13.12.05, 20:47
                                                    i z naprzeciwka TIR!
                                                  • aleks44 Re:Z kompa 13.12.05, 20:57
                                                    bez lancuchow na kolach i jedzie jak na lyzwach
                                                  • aktsieta Re:Z kompa 13.12.05, 21:05
                                                    i oczywiście kierowca nawalony jak stodoła tak 6,4 promila
                                                  • aleks44 Re:Z kompa 13.12.05, 21:24
                                                    no tacy pijani to chyba nie jezdza,tak do 3 promili
                                                  • aktsieta Re:Z kompa 13.12.05, 21:27
                                                    oglądałeś wiadomości dzisiejsze? Są i lepsi :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka