03.01.06, 21:20
mnie straszna ogarnela!czy was tez?ja do niczego sie nie moge dzis
zmusic!!!!!! eh
Obserwuj wątek
    • aktsieta Re: niemoc! 03.01.06, 21:32
      Gorzej będzie jak Cię inni zmuszą :)
      • ellenai Re: niemoc! 03.01.06, 21:54
        nie wiem czy w tym stanie byloby to mozliwe,swoja niemoc jestem gotowa
        przyplacic smiercia hehe
        • dunajec1 Re: niemoc! 03.01.06, 22:26
          Mowisz niemoc?To i tak niezle,mnie do szostej rano w Nowy Rok bylo OK,a potem
          grypa zoladkowa czy jakas inna cholera sie przyczepila i jeszcze dzisiaj mam
          problemy,na dwie strony mnie pogania,kurka siwa.
          • ellenai Re: niemoc! 03.01.06, 22:34
            to ja tak mialam tydzien temu! kurcze ale mnie wzielo! koszmar! ale trzymalo
            tylko jeden dzien i koniec! no to zycze poprawy zdrowia!
            • aleks44 Re: niemoc! 04.01.06, 09:50
              malo pijecie,wypadliscie z rytmu,opuszczajac Polske
              • ellenai Re: niemoc! 04.01.06, 16:16
                jasne! hehehehe
                • aktsieta Re: niemoc! 04.01.06, 18:26
                  A kto tu pije? sami abstynenci!:)
                  • ellenai Re: niemoc! 04.01.06, 20:33
                    no wlasnie,ja zlopie dzis kawe,moze sie obudze
                    • dunajec1 Re: niemoc! 04.01.06, 23:41
                      Do nastepnego razu,od poprzedniego razu nic nie pije,tylko herbate.
                      • ellenai Re: niemoc! 04.01.06, 23:43
                        moze i ja sobie jaka herbatke zrobie!
                        • dunajec1 Re: niemoc! 05.01.06, 00:14
                          Ellen,ale pradu nie dodaj,w srodku tygodnia nie jest dobre.
                          • aleks44 Re: niemoc! 05.01.06, 13:09
                            ja tez nie zawsze moge sie napic,owszem kieliszeczek to tak,ale wiecej to
                            nie,bo policja ma alkomaty po legalizacji
                            • zuzanna6 Re: niemoc! 05.01.06, 18:45
                              pije sie własciwie fajnie, ale potem ta niemoc...szok

tez wole tak tylko troszke, pod humorek, no ale takie bale typu andrzejki, czy
                              sylwester, to tak długo trwają, po kropelce po kropelce, a i tak głowa w koncu
                              cięzka

pęcherze pod stopami jeszcze mam, ale i tak dobrze, że mało cygańskich kawałków
                              grali to przynajmniej cycki mnie nie bolą
                              • ellenai Re: niemoc! 05.01.06, 22:49
                                staram sie uciac proceder picia hehehhe
                                • aleks44 Re: niemoc! 07.01.06, 20:08
                                  wypic czasem mozna,ale najwazniejsze ,to wiedziec kiedy powiedziec dosc !!!!
                                  mam kolege w pracy,ktory zawsze mowi ,ze "wodka jest dla madrych ludzi"a ja juz
                                  go tyle razy widzialem nawalonego jak stodola hehe
                                  • ellenai Re: niemoc! 07.01.06, 20:11
                                    hehe no bo wiedziec to nie znaczy rozumiec!
                                    • aleks44 Re: niemoc! 07.01.06, 20:23
                                      sa tacy ktorzy w teorii sa najlepsi,tylko w praktyce sie nie sprawdzaja hehe
                                      • ellenai Re: niemoc! 07.01.06, 20:28
                                        to wiekszosc z nas tak ma heheh
                                        • zuzanna6 Re: niemoc! 07.01.06, 21:03
                                          hi hi hi, pijmy z tak zwanym rozumem, a jak teoria nie sprawdza sie w praktyce
                                          to cierpienia nikt nam nie odbierze

a tak wogóle to przez te swieta i sylwka to tak sie rozleniwiłam, ze w rytm nie
                                          moge wskoczyc
                                          • ellenai Re: niemoc! 07.01.06, 21:10
                                            ja mialam stresowe swieta i sylwka,eeeeeeeeeeeeeh zeby to sie u mnie wszystko
                                            juz ustatkowalo!
                                            • zuzanna6 Re: niemoc! 07.01.06, 21:22
                                              ojej elle, nie wiedziałam, trzymam kciuki zeby wszystko było u ciebie ok
                                              • ellenai Re: niemoc! 07.01.06, 21:30
                                                bedzie dobrze zuza,wszyskto jest na dobrej drodze,tylko trzymaj kciuki zebym
                                                miala cierpliwosc czekac!wrrrr
                                                • zuzanna6 Re: niemoc! 07.01.06, 21:40
                                                  czekaj i bądź cierpliwa, nie wiem o co chodzi, ale jesli tylko o cierpliwość,
                                                  to się da, trzymam mocno kciuki
                                                  • ellenai Re: niemoc! 07.01.06, 21:42
                                                    zuza chodzi o to ze musze czekac na sfinalizowanie kupna domu ktore najpozniej
                                                    nastapi 31 stycznia ,a od wtorku jestem bez mieszkania poniewaz musialalm sie
                                                    wyprowadzic z domu ktory wynajmowalam,wrrrrrrrrrrrr,no i ja koty i maz musimy
                                                    mieszkac katem u ludzi:(wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
                                                  • aleks44 Re: niemoc! 07.01.06, 21:51
                                                    przepraszam,czy maz nie powinien byc po Tobie,a koty na koncu hehe?????
                                                  • ellenai Re: niemoc! 07.01.06, 21:53
                                                    hehehehhehehe dobre!nie mow ze poswiadomie koty stawiam przed mezem! nie no on
                                                    jest wazniejszy od kotow,ale nie wiem co on by powiedzial kto wazniejszy dla
                                                    niego koty czy ja?heheh
                                                  • aleks44 Re: niemoc! 07.01.06, 21:56
                                                    moja zona ,zawsze mowi ,ze dla mnie najwazniejsze byly dzieci ,potem pies i na
                                                    koncu ona,chyba troszke racji miala hehe
                                                  • ellenai aleks a gdzie ty jestes w tej wyliczance?????n/t 07.01.06, 22:01

• aleks44 Re: aleks a gdzie ty jestes w tej wyliczance????? 07.01.06, 22:12
                                                    teraz psa nie mam ,wiec sama policz hehe
                                                  • ellenai ale ja cie tam w ogole 07.01.06, 22:14
                                                    nie widzialam! strach! bo jakby co to ja cie przygarne!
                                                  • zuzanna6 Re: niemoc! 07.01.06, 21:57
                                                    cha cha , no z tymi kotami to cię aleks swietnie wyłapuje

a to juz wszystko rozumiem, kurcze to na pewno jest upierdliwe, ale elle, jeny
                                                    jeszcze troszkę i bedziesz miala swoj domek, fantastycznie, czy daleko od
                                                    obecnego miejsca zamieszkania?

kurcze wiem, ze teraz ciężko, że te przeprowadzki, to wszystko okropne,
                                                    ale...jeszcze troszkę i jaka radość, trzymaj sie dzielnie
                                                  • ellenai Re: niemoc! 07.01.06, 22:01
                                                    niedaleko zuza ,niedaleko ,dwie ulice dalej! jakos bety przeniose hehe bedzie
                                                    fajnie
                                                  • zuzanna6 Re: niemoc! 07.01.06, 22:18
                                                    no to dobrze, to nie bedziesz czuła się tak obco, na zdjęcia oczywiscie czekam
                                                  • ellenai Re: niemoc! 07.01.06, 22:23
                                                    tak jak tylko bede miec zdjecia to ci podesle hehe
                                                  • zuzanna6 Re: niemoc! 07.01.06, 22:24
                                                    super
                                                  • ellenai hehe :)))))))))n/t 07.01.06, 22:26

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka