adam.67 28.05.06, 09:50 Miejsce gdzie można zobaczyć listę nowosądeckich knajpek,kawiarni, pubów itp. Może nie ma wszystkich, ale i tak nieźle. www.nowy-sacz.pl/index.php?p=3&p2=24&p3=&main=inc-restauracje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ellenai Re: Bardzo przydatna rzecz! polecam 28.05.06, 19:15 super sprawa dzieki adasiu,napewno przyda sie wielu osobom na forum Odpowiedz Link Zgłoś
maladanka Re: Bardzo przydatna rzecz! polecam 28.05.06, 22:35 O Ratuszowej pisał niedawno Makłowicz w Newseeku,że pierogi dobre.. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.67 Robercik wybredny jest i zrzędliwy 28.05.06, 22:46 jeśli napisał, że dobre, to pewnie są dobre. Trzeba będzie spróbować samemu :D Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m Re: Robercik wybredny jest i zrzędliwy 31.05.06, 07:57 Troche malo aktualne dane i wielu miejsc nie ma. Nie znalazlem jednak lepszej i aktualniejszej listy. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.67 ja też szukałem i nie znalazłem, dopiero ta była 31.05.06, 16:59 jako taka, trzeba przyznać że jest to już jakas sensowna informacja. Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 nie wiem jak Ratuszowa... 31.05.06, 21:23 ale ja niezmiennie polecam Kupiecką - na przeciwko R. zresztą ;) jedzonko zawsze dobre, a i desery niczego sobie... w sezonie malinowym spróbujcie " Gorącą Miłość" :) a i Ratuszową wypróbować trzeba będzie.... Odpowiedz Link Zgłoś
adam.67 Bluetab70 tyżeś to w naszych niskich progach? 31.05.06, 22:08 ależ miła niespodzianka! Ja uciekłem z FKraków już dawno. Nie moje klimaty. Pozdrowienia cieleśnie z Krowodrzy a duchowo z Sądeczyzny :) Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Bluetab70 tyżeś to w naszych niskich progach? 01.06.06, 00:16 Znowu rodaki sie spotkali,wesolo, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai blutaba!!!!!!!dzieki za 01.06.06, 01:46 odwiedziny na sadeckim forum!!!!!!!!!!!i za pozdrawianie gorlic i nowego sacza przy kazdej okazji jak tam jestes!jeszcze sobie tam gdzies razem kawe wypijemy jak przyjade do kraju! Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Lucek! 01.06.06, 09:14 ja na ta kawę z tobą cały czas liczę :))) a w przyszłym tygodniu nie wiem, czy mnie do Biecza nie rzuci , ale to jeszcze nic pewnego Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Re: Bluetab70 tyżeś to w naszych niskich progach? 01.06.06, 09:13 hehe, zaglądam tu czasem, bo w Sączu bywam średnio 2 razy w miesiącu ;) zastanawiałam się, czemu cię z fk całkiem wymiotło - ja sama bywałam baaardzo rzadko, ostatnio trochę częśćiej, ale przez te wszystkie kiko i jazzinatory żyć się tam nie da :(( To już nie w Michałkowicach?? Odpowiedz Link Zgłoś
adam.67 ano zmiana na zmianie i zmianą pogania ;-) 01.06.06, 09:40 u mnie wielkie zmiany. Michałowice już od dawna nie, koczujemy teraz w Krakowie na Krowodrzy Górce (wiesz: "ciasne ale własne" hehe). W Sączu bywam częsciej duchowo niż cieleśnie (strasznie żal, ale co zrobić?). Na FK nie bywam, to nie moje towarzystwo, masz rację: za wiele tam indywiduów (tak, te mutacje i mutanci są odpychające). Wolę FNS, gdzie jakoś tak swojsko, chociaż czasami zbyt sielankowo ;-) Pozdrowienia A Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Re: ano zmiana na zmianie i zmianą pogania ;-) 01.06.06, 09:46 A czy ja dobrze doczytałam, że Michał ma rodzeństwo?? bo jeśli tak, to gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
adam.67 yes yes yes Michał ma siostrzyczkę 01.06.06, 11:49 rok produkcji 2005, aktualny przebieg: 6 miesięcy ;-) leży sobie i gaworzy a ząbki pomału się wyrzynają... Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Re: yes yes yes Michał ma siostrzyczkę 01.06.06, 13:07 aaaaaaaaaa, no to dobrze mi dzwoniło! to jeszcze drzewo zasadzić i dom zbudować:) A Młoda listopadowa czy grudniowa jest?? Mój Igorro z listopada, tyle, że 2003 ;) pozdr. B Odpowiedz Link Zgłoś
adam.67 listopadowa Ci ona 01.06.06, 14:57 29.XI.2006. Drzewo zasadzone :) na dom mnie nie stać (ale kto wie??? może gotowy kupię??? będzie mi to zaliczone czy nie?) Odpowiedz Link Zgłoś
astarte7 Re: nie wiem jak Ratuszowa... 01.06.06, 16:37 Ratuszowa dobra. Pierogi zwlaszcza z makiem.Lody tylko u Argasinskich (centrum, przy ulicy Jagielloskiej!Sezon sie rozpoczal, wiec koniecznie nalezy sie wybrac. Kawa mrozona w kazdym Cocktail barze przepyszna.. A ja mam takie pytanie: co Was, Niesadeczanow, szczegolnie w Saczu zachwyca? Bo Tubylcy narzekaja, ze nacodzien nudno.. Pozdrawiam! Sluze lokalna rada. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.67 te pierogi z makiem zapyliły mój mózg 01.06.06, 17:08 będzie to obowiązkowy punkt programu pobytu w NS, pod warunkiem odpowiedniej ilości czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Re: nie wiem jak Ratuszowa... 01.06.06, 18:23 astarte7 napisała: > Ratuszowa dobra. Pierogi zwlaszcza z makiem.Lody tylko u Argasinskich (centrum, przy ulicy Jagielloskiej! czy to są te same co na Kościuszki, takie "skrobane" na wagę?? Jeśli nie, to w którym miejscu na Jagiellońskiej? Sezon sie rozpoczal, wiec koniecznie nalezy sie > wybrac. Kawa mrozona w kazdym Cocktail barze przepyszna.. tu pełna zgoda;) dodam jeszcze gofry w podcieniach przy Rynku, u wylotu Lwowskiej ... > A ja mam takie pytanie: co Was, Niesadeczanow, szczegolnie w Saczu zachwyca? Bo Tubylcy narzekaja, ze nacodzien nudno.. Czas...jakoś płynie wolniej, w ładny słoneczny dzień ( niezależnie, czy zimą, czy latem) fajnie jest po prostu przejść się kawałek... Ludzie - jacyś jakby bardziej uśmiechnięci... W Kraku najbardziej brakuje mi czasu:((( > Pozdrawiam! Sluze lokalna rada. Tez pozdrawiam:) i też służę lokalną ( tj krakowską) Odpowiedz Link Zgłoś
adam.67 oj te gofry (gofery jak niektórzy mawiają) 01.06.06, 23:27 > dodam jeszcze gofry w podcieniach przy Rynku, u wylotu Lwowskiej ... To poezja była, mimo że taka prozaiczna :-) Odpowiedz Link Zgłoś