Dodaj do ulubionych

hotele w Jaśle i okolicy

IP: 217.96.9.* 24.02.03, 09:59
Proszę podajcie mi namiary na tanie hotele w Jaśle i okolicy. Czekam na info
26gosc@wp.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: kola MOSiR jak halasportowa na ul sikorskiego tani !!!! IP: squid:* / 192.168.6.* 24.02.03, 11:49
      ale jakośc cieka !!!i troszke syf albo ekskluzywny to przywiezdzie do jasła
      hotel Europa !!ale drogi !!!
    • georghe Re: hotele w Jaśle i okolicy 24.02.03, 12:26
      Gość portalu: gość napisał(a):

> Proszę podajcie mi namiary na tanie hotele w Jaśle i okolicy. Czekam na info
      > 26gosc@wp.pl

Ja polecam spanko w Restauracji Małopolska. Czysto i przyjemnie, a ponadto
      można coś wrzucić na ząb bo knajpka jest na miejscu. Nieźle chyba jest w
      Europie X (gdybyś pytał na mieście gdzie to jest, to musisz koniecznie
      zaznaczyć, ze chodzi o hotel bo ludziom Europa kojarzy się raczej z domem
      handlowym w centrum miasta), tam również można coś zjeść.
      Hotelu na hali sportowej raczej nie polecam podobnie hotelu Gamrat, no chyba że
      coś tam się zmieniło.
      Aha. Jest jeszcze niedawno otwarty hoteli na ulicy Staszica (nad klubem Amigo)
      Nie wiem jak tam jest, ale może warto zaglądnąć ?
      ZDRÓW
      • gadacz Re: hotele w Jaśle i okolicy 26.02.03, 13:47
        Można jeszcze nieźle zjeść i przespać się w zajeździe "Pod Goleszem " przy
        wjeździe od strony Krakowa. Warto popatrzeć na szyld bo w tamtej okolicy jest
        jeszcze jedno miejsce do noclegu ale znacznie droższe.
        • georghe Re: hotele w Jaśle i okolicy 26.02.03, 13:58
          gadacz napisał:

> Można jeszcze nieźle zjeść i przespać się w zajeździe "Pod Goleszem " przy
          > wjeździe od strony Krakowa. Warto popatrzeć na szyld bo w tamtej okolicy jest
          > jeszcze jedno miejsce do noclegu ale znacznie droższe.

Aaaaaa, no właśnie ! Dobrze, że przypomniałeś. Oczywiście, że jak polecać to
          tylko najlepsze. Szkoda, że Kolega nie podał z której strony będzie jechał do
          Jasła.
          Jadąc od Pilzna, jakieś cztery km od Jasła znajduje się uroczy hotelik. Jeżeli
          będziesz jechał nocą trafisz bez problemu ponieważ jest bardzo ładnie
          oświetlony - takie duże kolorowe palmy i inne neony, zlokalizowany przy takim
          ostrym zakręcie w lewo (cholera nazwa mi uciekła, ale chyba coś z ptakami się
          kojarzy). W środku komforcik pierwsza klasa, naprawdę warto tam zajrzeć - w
          końcu po drodze. Jeżeli się nie spodoba można jechać do centrum miasta.
          • Gość: gość Re: hotele w Jaśle i okolicy IP: 217.96.9.* 03.03.03, 09:41
            Dzięki za wszystkie namiary, a jeżeli chodzi o "hotelik" z palmami, to chyba
            nie skorzystam
          • m.a.r.y.s.i.a Re: Georghe 03.03.03, 19:07
            Byłeś tam Georghe ?? Jakieś szczegóły ???????????
            • georghe Re: Georghe 04.03.03, 11:03
              m.a.r.y.s.i.a napisała:

No co Ty, Marysiu, po jaką cholerę miałbym się po jakiś hotelach w Jaśle
              szlajać skoro do domciu mam dwa kroki...
              A szczegóły ? Ten... tego....... koledzy mi opowiadali, ale nic nie napiszę
              ;]
              • m.a.r.y.s.i.a Re: Georghe 04.03.03, 18:45
                georghe napisał:

> m.a.r.y.s.i.a napisała:
                >
                > No co Ty, Marysiu, po jaką cholerę miałbym się po jakiś hotelach w Jaśle
                > szlajać skoro do domciu mam dwa kroki...
                > A szczegóły ? Ten... tego....... koledzy mi opowiadali, ale nic nie napiszę
                > ;]

A ja choć raz w życiu chciałabym zobaczyć taką "instytucję". Ale nikt nie chce
                ze mną tam iść.

PS. Mówią na mieście , że te usługodawczynie .......kiepściutkie......
                • georghe Re: Georghe 04.03.03, 20:48
                  m.a.r.y.s.i.a napisała:

> PS. Mówią na mieście , że te usługodawczynie .......kiepściutkie......

Mówią też, że o gustach się nie dykutuje....
                  • handziaa flamingo 04.03.03, 20:54
                    Dyskutujecie tak delikatnie, jakbyscie rozmawiali o leniwych pierogach.
                    A to burdel jest przeciez. Tam mieso sprzedaja.
                    • georghe Re: flamingo 04.03.03, 20:58
                      Jaki burdel, jaki burdel ??? Burdele to były w latach międzywojennych, a teraz
                      to się nazywa.. no... powiedzmy nocny lokal. O!
                      Chopy brońcie mnie bo czuję, że zaraz zginę z jakiejś rączki kobiecej... ;)
                      • handziaa burdel to burdel 04.03.03, 20:59
                        Rzeczy nalezy nazywac po imieniu.
                        Znam kobiety, ktore sa prostytutkami i niezle sobie chwala ten fach.
                        • georghe Re: bordello bum, bum ! 04.03.03, 21:04
                          A ja znam facetów, którzy również sobie chwalą. Mówią, że to jest jak
                          katharsis, ale chyba im nie wierzę.
                          • handziaa a wiec...!!!! 04.03.03, 21:07
                            ..........a wiec czas najwyzszy sprobowac!!!!
                            Tylko nie zapomnij o chorobach wenerycznych....zoltaczka typu B i C tez jest
                            przenoszona droga kontaktow seksualnych.A objawy daje nawet po 20-30 latach od
                            zarazenia.

• gadacz Re: burdel to burdel 05.03.03, 12:43
                          Onegdaj zamówiliśmy koledze pokazowy taniec na kawalerskie. Za 20 minut
                          wątpliwej jakości wygibasów ze znudzeniem na twarzy i gorylem o ponurym pysku
                          w tle skasowano nas na ok 300 zł. Poczuliśmy się wykorzystani. Nie wyobrażam
                          sobie cennika usług bardziej hm. kontaktowych. Georghu ? kolego nic nie mówił ?
                      • handziaa lata miedzywojenn 04.03.03, 21:02
                        A w latach miezdywojennych pisywal Boy-Zelenski takie sprosnosci, ze czytajac
                        to teraz i Georghe by sie zaczerwienil......i spuscil wzrok
                        • georghe Re: lata miedzywojenn 04.03.03, 21:06
                          Dlaczego "I GEORGHE" ? Ja się bardzo często czerwienię - głównie dzięki Marysi !
                          • handziaa odsiecz wiedenska 04.03.03, 21:09
                            ...a Boy-Zelenski napisal ksiazke o listch Sobieskiego do krolowej Marysienki.
                            Zacytowac jakis fikusny kawalek???
                            • georghe Re: odsiecz wiedenska 04.03.03, 21:11
                              Pytanie retoryczne Handziu. Nic tak ślicznie nie brzmi jak kawał dobrej bluzgi
                              w Twoich kobiecych usteczkach ! :))))
                              • handziaa slicznota w wydaniu Handzi 04.03.03, 21:16
                                Mniej wiecej bylo tak:
                                .......przyjedzam za dwa tygodnie, czy moglabys do tego sie czasu nie myc???
                                (Jan III do Marysienki)
                                lub:
                                ........czy moglabys mi podeslac poduszeczke, ktora trzymalas miedzy nogami???
                                PS.Czy Georghe moglby porozmawiac w ten sposob z Marysia (krolowa forum)????
                                • georghe Re: slicznota w wydaniu Handzi 04.03.03, 21:20
                                  handziaa napisała:

> Mniej wiecej bylo tak:
                                  > .......przyjedzam za dwa tygodnie, czy moglabys do tego sie czasu nie myc???
                                  > (Jan III do Marysienki)
                                  > lub:
                                  > ........czy moglabys mi podeslac poduszeczke, ktora trzymalas miedzy nogami???
                                  > PS.Czy Georghe moglby porozmawiac w ten sposob z Marysia (krolowa forum)????

No tak, klasyczny fetyszysta, ale dobre - ubaw po pachy !! Masz coś jeszcze ?

PS do PS. Czy Handzia może jaśniej ??
                                  • handziaa co "mam"???? 04.03.03, 21:22
                                    Reszte "mam" prywatnie i tylko dla zaufanych osob.
                                  • gadacz Re: slicznota w wydaniu Handzi 05.03.03, 08:10
                                    :) jeszcze ciekawiej opisywał swoje doznania miłosne podczas spotkania z
                                    bąkiem w lesie Witkacy w liście do swej lubej i konsekwencje opuchlizny jakie
                                    z tego tytułu dla niej wynikną. Jak szacowni forumowicze zezwolą to wygrzebie
                                    to na jutro i zacytuje. Wielce pouczający opis czego nie demonstrować na
                                    powietrzu....
                                    • georghe Re: slicznota w wydaniu Handzi 05.03.03, 08:21
                                      gadacz napisał:
                                      Jak szacowni forumowicze zezwolą to wygrzebie

Szacowni pozwolą i czekają z niecierpliwością.
                                      :))
                                      • gadacz Re: slicznota w wydaniu Handzi 06.03.03, 12:01
                                        georghe napisał:

> Szacowni pozwolą i czekają z niecierpliwością.
                                        > :))
                                        No to daje. List do żony z Zakopanego pisany przez Witkiewicza.

"Wczoraj kiedy robiłem pipi w lesie i zapatzyłem się w krajobraz, bąk koński
                                        uciął mnie w kutasa. Spuchło to jak balon i myślałem że odpadnie. Ale jodyna i
                                        Staroniewicz uratowali to cenne utensyliom dla dobra przyszłych pokoleń. Dziś
                                        jest tylko czerwone, ale może jeszcze odpadnie…
                                        PS. Wszystko razem jest do dupy. Twój dupcio. "

• georghe Re: slicznota w wydaniu Handzi 06.03.03, 12:28
                                          Fajniutkie te cytaty, ale w świntuszeniu i używaniu nieprzyzwoitych wrazów to
                                          chyba mistrzem świata był hrabia Fredro :))
                                          Znacie bajeczkę o królewnie Pizdolonie ? Mam takie nagranie na kasecie - czyta
                                          Olbrychski. Hasełka takie lecą, że FIU, FIU...
                                        • handziaa eeeeeeeee...tam.! 06.03.03, 14:26
                                          No coz, opowiesc z knieji lekko przedszkolna...

Ale to dlatego, ze zona Witkacego, choc piekna i wyksztalcona, to jednak w
                                          lozku byla zimna jak klimat Zakopanego w styczniu...
                                          Pozostawali wiec bardziej w przyjacielskich kontaktach( co widac na zalaczonym
                                          wyzej cytacie), a Witkacy uzywal sobie wyzudanego seksu z innymi
                                          kobietami....Ale i tak byla ona miloscia jego zycia.Innych kobiet nie kochal.
                                • m.a.r.y.s.i.a Re: slicznota w wydaniu Handzi 04.03.03, 21:26
                                  handziaa napisała:

> Mniej wiecej bylo tak:
                                  > .......przyjedzam za dwa tygodnie, czy moglabys do tego sie czasu nie myc???
                                  > (Jan III do Marysienki)
                                  > lub:
                                  > ........czy moglabys mi podeslac poduszeczke, ktora trzymalas miedzy nogami???
                                  > PS.Czy Georghe moglby porozmawiac w ten sposob z Marysia (krolowa forum)????

Baaaaaaaardzo śmieszne i jaki wysoki poziom !!! Prosta baba jak ja nie pojmie.
    • Gość: SZAK Re: hotele w Jaśle i okolicy IP: *.pl / 192.168.1.* 03.03.03, 23:00
      DOMY OPIEKI ??DLA POTRZEBUJĄCYCH???
      FLAMING
      EUROPA
      .....
      .......
      .......
      .......
      ........
      .......
      .......
      ......
      .......
      .....
      ..TEN KRAJ TO WIELKI
      BURDEL............................................................

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka