Gość: kostucha IP: squid:* / 192.168.6.* 02.03.03, 15:21 PSL -SLD to koniec ządów lewicy? czy PSL zastapiona zostanie przez Samoobrone ? czy na tym ucierpi Gospodarka Polska Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
handziaa czesc Kostucha!!! 03.03.03, 17:15 Bardzo cie lubie, ale mam prosbe: nie zakladaj wiecej nowych watkow, bo chrzani mi sie w mozgu jak widze kilka i nie moge wtedy dyskutowac, tylko mi sie pierdoli.Jeden watek - moge cie poprzec!!! Prawdziwy Polak, jak ty zauwazy jeden watek, a takie komuchy i zydy, jak tu pisza (za wyjatkiem ciebie i mnie)nie zasluguja bys sie meczyla. Kostucho, olej tych czerwonych w Jasle, bo szkoda twojego czasu, mysle ze w innych miastach sa wieksi patrioci. Handzia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadzior Re: czesc Kostucha!!! IP: *.krak.tke.pl 03.03.03, 17:43 handziaa napisała: > Bardzo cie lubie, ale mam prosbe: nie zakladaj wiecej nowych watkow, bo chrzani > > mi sie w mozgu jak widze kilka i nie moge wtedy dyskutowac, tylko mi sie > pierdoli.Jeden watek - moge cie poprzec!!! > Prawdziwy Polak, jak ty zauwazy jeden watek, a takie komuchy i zydy, jak tu > pisza (za wyjatkiem ciebie i mnie)nie zasluguja bys sie meczyla. > Kostucho, olej tych czerwonych w Jasle, bo szkoda twojego czasu, mysle ze w > innych miastach sa wieksi patrioci. > Handzia ;) np. forum Kobierzyn Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: czesc Kostucha!!! 03.03.03, 19:27 Gość portalu: zadzior napisał(a): > np. forum Kobierzyn Niekoniecznie Kobierzyn. Jest forum "aktualności" na którym Kostucha znajdzie wielu rozmówców.Tu się zebrali tacy co tylko bzdety i bzdety.Szkoda do nich gadać Kostucho. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZAK Re: czesc Kostucha!!! IP: *.pl / 192.168.1.* 03.03.03, 22:38 I BARDZO DOBRZE >>>>>>>>>>>>>. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kostucha Re:handzia dzieki za wsparcie a reszta !!!! IP: squid:* / 192.168.6.* 03.03.03, 23:00 reszta przeciwników niech sie zwarzy w pionie lub poziomie a tym co mnie lubja całuski Odpowiedz Link Zgłoś
handziaa jestes kostucha mojego przeznaczenia 03.03.03, 23:07 Dobry wieczor! Jak chcesz podyskutowac o zyciu w Polsce, to czekam w tym watku.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZAK Re: Witam i po Koalicji - polska zyska czy str IP: *.pl / 192.168.1.* 04.03.03, 22:09 MASZ B.LEEE; :(((( Odpowiedz Link Zgłoś