dunajec1 22.10.06, 21:07 Zimno,deszcz popaduje ,brrrr!Jesien,i idzie zima. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aleks44 Re: Jesiennie 22.10.06, 22:22 idzie,idzie i dojdzie,do nas tez,ale u nas dzisiaj byla piekna pogoda,swiecilo sloneczko,az sie nie chce wierzyc,ze za "kilka" dni juz listopad.Za to mamy troche sucho i brakuje wody. Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: Jesiennie 23.10.06, 03:38 a tutaj "ciagle pada"... jak w piosence Cz. Gitar Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Jesiennie 23.10.06, 05:13 Piyknie, malownico w polskich i słowackich Tatrach i barz ciepło jak na tę porę roku. Ranki barz chłodne, mglisto, ale w dzień słońce 16-19 stopni!!! Tatry oszronione. Powiadam Wam, jest przepieknie, własnie wrociłam. Dunajec! Jechałak przez Łapsze Wyżnie i Niżnie, Cały Spisz, do Niedzicy z Bukowiny Tatrzańskiej.Twoja gazdówka piykno. Mos pozdrowiynio z rodnyj ziymecki. Teroz tam spokój, cisa ,nei pytali sie kie sie wrócis ku Ojcowiźnie. Jesieniom mnie tam poniesło, a Tobie bedzie pewnie zol? Fajnie tam mocie. Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Jesiennie 23.10.06, 08:32 tak jesien moze byc piekna ,ale i paskudna,to zalezy od pogody.Jak za oknem swieci sloneczko,jest OK,ale jak leje jest zimno, to zaraz nachodza jakies depresyjne mysli,dozyje do wiosny ,czy tez nie .Jedynie wspomnienia minionego lata podnosza na duchu,wiec moze bedzie dobrze,tego zycze Wszystkim. U nas swieci sloneczko i oby jak najdluzej milego dzionka, pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Jesiennie 24.10.06, 03:29 No widzisz Ciupazko,ja juz powoli zapominam jak tam wyglada,krucazeks musze sie wybrac w koncu i widziec zeby nie zapomniec calkowicie. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Jesiennie 25.10.06, 18:43 Musis, hal;e zakiela pojedzies to cosik mom dlo Tobie, na poprawe humoru i nastroju, hehe 100lat.pl/PoprawaNastroju/ Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai u mnie piekna jesien jest 25.10.06, 19:52 tydzien temu snieg spadl ale stopnial szybko! w beskidzie jest przepieknie! widze na zdjeciach a ty dunajec faktycznie sie wybierz po tylu latach do pl!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: u mnie piekna jesien jest 26.10.06, 02:06 Wielkie nieba,Ellen,gdzie Cie wywiezli,tak dlugo Cie nie bylo,juz myslalem,ze sie rozstalas z nami,welcome back. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: u mnie piekna jesien jest 28.10.06, 10:05 i nad morzem piekna jesień wpadłam żeby was jesiennie i kolorowo pozdrowić elle, cmok Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: u mnie piekna jesien jest 28.10.06, 14:28 pogoda taka sobie,juz tesknie za sloneczkiem pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: u mnie piekna jesien jest 28.10.06, 17:26 a ja dzisiaj ok.6:50 rano poslizgalem sie w...5-7cm sniegu.W "ostatnim" momencie kola zlapaly grunt i wrocilem na jezdnie. Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: u mnie piekna jesien jest 28.10.06, 20:03 To u Was juz nie jesien,tylko zima.U nas zapowiadaja opady sniegu na polowe przyszlego tygodnia.Z jazda,po swiezym sniegu, to nigdy nie wiadomo,a ja bede musial opony zimowe zalozyc brrrr Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: u mnie była,piekna jesien 29.10.06, 09:33 a teraz leje deszcz,mialem w planie wypadzik na rower,szkoda. milego dzionka Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Jesień to wściekłość??? 29.10.06, 18:32 Napiętnowanie Jesieni Jesień to nie melancholia to wściekłość co rok powtarzana próba końca Wyprute wnętrzności ziemi na wierzchu buraki kartofle i brukiew co się kryło przed światem wydane jest na łup człowieka woda ze stawów spuszczona ławice karpi wyrzucone na brzeg drzewom urywa głowy wiatr gną się zmierzwione nieprzytomnie i aż do horyzontu zapach ziemi mdły i miłosny rozszerza nozdrza koniom ciągnącym fury wyładowane jak wozy wygnańcze Zdarte przemocą z drzew liście budzą żal tak gwałtowny że chciałoby się gnać razem z nimi z tym wszystkim co odchodzi a próbowało żyć w nadziei nieśmiertelności Pożary czerwieni brązowe wybuchy dębów i deszcz poganiający wszystko co spotyka w marszu Naprzód wygnańcy Naprzód Tłumy zapędzane pod dachy ostatnie zwierzęta szukające zimowego schronu przed chłodem a potem mgły spadające kurtyna za kurtyną zbielały horyzont złudnych gór z których samobójczy skok uczynimy wraz z listopadem prosto w grudniową noc. )Julia Hartwig) Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Jesień to wściekłość??? 09.11.06, 19:40 Jesień 2006 to piykno była, jaze Stwórca sie som zadumoł nad jyj piyknoścom...: www.watra.pl/rozne/widoczki/jesien06/jesien060.jpg www.watra.pl/rozne/widoczki/jesien06/jesien035.jpg www.watra.pl/rozne/widoczki/jesien06/jesien043.jpg www.watra.pl/rozne/widoczki/jesien06/jesien058.jpg www.watra.pl/rozne/widoczki/jesien06/jesien007.jpg www.watra.pl/rozne/widoczki/jesien06/jesien009.jpg www.watra.pl/rozne/widoczki/jesien06/jesien011.jpg www.watra.pl/rozne/widoczki/jesien06/jesien191.jpg www.watra.pl/rozne/widoczki/jesien06/jesien026.jpg www.watra.pl/rozne/widoczki/jesien06/jesien038.jpg www.watra.pl/rozne/widoczki/jesien06/jesien047.jpg www.watra.pl/rozne/widoczki/jesien06/jesien051.jpg www.watra.pl/rozne/widoczki/jesien06/jesien067.jpg www.watra.pl/rozne/widoczki/jesien06/jesien066.jpg www.watra.pl/rozne/widoczki/jesien06/jesien094.jpg www.watra.pl/rozne/widoczki/jesien06/jesien092.jpg www.watra.pl/rozne/widoczki/jesien06/jesien124.jpg www.watra.pl/rozne/widoczki/jesien06/jesien175.jpg www.watra.pl/rozne/widoczki/jesien06/jesien178.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Jesień to wściekłość??? 10.11.06, 02:04 Najmilsza pora roku dla mnie,wczesna jesien,bardzo lubie. Odpowiedz Link Zgłoś