29.03.03, 16:01
czy lubicie takie majtki stringi u panienek? a czy podoba sie wam jak wystaja
spod spodni od gory? he?
Obserwuj wątek
    • nimfomanka_z_jasla Re: sznurki 30.03.03, 00:03
      romek_z_trzcinicy napisał:

> czy lubicie takie majtki stringi u panienek? a czy podoba sie wam jak wystaja
      > spod spodni od gory? he?

WIECIE CO? JA DOSTALAM STRINGI CZERWONE TAKIE SUPER XTRA SOŁ!! OD MOJEGO SUPER
      EXTRA WALDUSIA!! OJEJKU !!! WCZORAJ BYLAM NA DYCHO!! W EUROPIE!! I TAK SUUUUPER
      BYLO!!! JA MIALAM JUZ DOSC TAKICH WIESNIACKICH DYSKOTEK!! A W EUROPIE !!! MATKO
      SWIETA CO TAM SIE DZIALO!! A NA KONIEC WALDUS ZE STRINGAMI NA GLOWIE PODJECHAL
      DO MNIE TA BRYKA!!! TO NORMALNIE BYL FIAT 126p!!!!!! ROZUMIECIE TO!!! I ZEM
      WSIADLA TAM I JAK KROLOWA ZEM JECHALA!!! KAZDY SIE NA MNIE PATSZYL A JA JAK
      KRULOWA!!!!!I PODWIOZL MNIE DO DOMU!! PIERWSZY RAS! ZAWSZE JECHALAM TRAKTOREM
      ALBO FURMANKA A TU NAGLE TAKI WALDUS Z FIATEM!!! JEZUSIE WSPANIALE BYLO!!!

• Gość: jasiek z osobnicy Re: sznurki IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 30.03.03, 03:12
        kaZdy sie na ciebie patsył ? ło jesusicku? toście razem z romkiem ze ccinicy
        hulali ?????!!!!!!

Tańcy Romek ze Ccinicy z Nimfomankom z Jasła, nagle Romek staje i z niepokojem
        mówi: ZESRAŁAŚ SIĘ !
        -nie, to z zęba
        ROMEK:
        -a to przeprasam.........
    • romek_z_trzcinicy Re: sznurki 01.04.03, 01:58
      to ja sie grzecznie jak czlowiek kulturalny o preferencje bielizniane pytam, a
      te chamy nieobyte z Jasla o sraniu do mnie. A co ty Kwirycha z golym tylkiem po
      Rynku zasuwasz? he?
      • romek_z_trzcinicy Wrony 01.04.03, 08:30
        Raz widzialem jak w parku w jaśle stało takie auto i straszyło wrony żeby po
        parku nie srały. I tak tutaj jak se patrze po wpisach straszyła kostucha,
        padaka, czoobaka i inne takie. Ale na was to nie działa - nic was rozumu nie
        nauczy dalej sracie po każdym kto na wasz teren wejdzie. Jak powiedział
        poeta: Ludzie co wy żrecie że tak srać możecie ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka