romek_z_trzcinicy 29.03.03, 16:01 czy lubicie takie majtki stringi u panienek? a czy podoba sie wam jak wystaja spod spodni od gory? he? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nimfomanka_z_jasla Re: sznurki 30.03.03, 00:03 romek_z_trzcinicy napisał: > czy lubicie takie majtki stringi u panienek? a czy podoba sie wam jak wystaja > spod spodni od gory? he? WIECIE CO? JA DOSTALAM STRINGI CZERWONE TAKIE SUPER XTRA SOŁ!! OD MOJEGO SUPER EXTRA WALDUSIA!! OJEJKU !!! WCZORAJ BYLAM NA DYCHO!! W EUROPIE!! I TAK SUUUUPER BYLO!!! JA MIALAM JUZ DOSC TAKICH WIESNIACKICH DYSKOTEK!! A W EUROPIE !!! MATKO SWIETA CO TAM SIE DZIALO!! A NA KONIEC WALDUS ZE STRINGAMI NA GLOWIE PODJECHAL DO MNIE TA BRYKA!!! TO NORMALNIE BYL FIAT 126p!!!!!! ROZUMIECIE TO!!! I ZEM WSIADLA TAM I JAK KROLOWA ZEM JECHALA!!! KAZDY SIE NA MNIE PATSZYL A JA JAK KRULOWA!!!!!I PODWIOZL MNIE DO DOMU!! PIERWSZY RAS! ZAWSZE JECHALAM TRAKTOREM ALBO FURMANKA A TU NAGLE TAKI WALDUS Z FIATEM!!! JEZUSIE WSPANIALE BYLO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiek z osobnicy Re: sznurki IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 30.03.03, 03:12 kaZdy sie na ciebie patsył ? ło jesusicku? toście razem z romkiem ze ccinicy hulali ?????!!!!!! Tańcy Romek ze Ccinicy z Nimfomankom z Jasła, nagle Romek staje i z niepokojem mówi: ZESRAŁAŚ SIĘ ! -nie, to z zęba ROMEK: -a to przeprasam......... Odpowiedz Link Zgłoś
romek_z_trzcinicy Re: sznurki 01.04.03, 01:58 to ja sie grzecznie jak czlowiek kulturalny o preferencje bielizniane pytam, a te chamy nieobyte z Jasla o sraniu do mnie. A co ty Kwirycha z golym tylkiem po Rynku zasuwasz? he? Odpowiedz Link Zgłoś
romek_z_trzcinicy Wrony 01.04.03, 08:30 Raz widzialem jak w parku w jaśle stało takie auto i straszyło wrony żeby po parku nie srały. I tak tutaj jak se patrze po wpisach straszyła kostucha, padaka, czoobaka i inne takie. Ale na was to nie działa - nic was rozumu nie nauczy dalej sracie po każdym kto na wasz teren wejdzie. Jak powiedział poeta: Ludzie co wy żrecie że tak srać możecie ? Odpowiedz Link Zgłoś