Dodaj do ulubionych

torebka worek

11.05.25, 23:02
chylak.com/pl/pl/bags/small-bucket-bag-black-ostrich
czy torebka worek jest wygodna? czy jednak coś może trafić luzując ten sznurek za każdym razem?
Obserwuj wątek
    • eliszka25 Re: torebka worek 11.05.25, 23:37
      Przepraszam, że nie na temat, ale czy ta pani ma założony stanik na sweter? 😳

A w temacie, to ja nie lubię takich torebek. Wyglądają fajnie, ale są niepraktyczne. Raz przez ten sznurek, a dwa przez brak przegródek w środku. Ja muszę mieć w torebce uporządkowane.
      • arabelax Re: torebka worek 12.05.25, 07:40
        musialam kliknąć na link, bo na tym worku się skupiłam. rzeczywiście stanik na sweter 😄
        • eliszka25 Re: torebka worek 12.05.25, 07:43
          Czyli całkiem ślepa jeszcze nie jestem 😄
    • eva_evka Re: torebka worek 11.05.25, 23:45
      Ja mam obsesję na punkcie porządnego zapięcia torebki. Widząc taki worek, od razu widzę, jak ktoś w tłumie wsadza mi tam rękę i wyjmuje portfel/ telefon / kluczyki.
      Ale podoba mi się.
      • arabelax Re: torebka worek 12.05.25, 07:40
        tak, pewnie do końca nie da się zacisnąć i zamknąć.
    • szarmszejk123 Re: torebka worek 12.05.25, 07:51
      Nie lubię takich, muszę mieć porządnie zamykaną, inaczej mam wrażenie, że coś zgubię.
    • gris_gris Re: torebka worek 12.05.25, 08:19
      Ja bardzo lubię, i mam dwie. Jedna z brązowej skóry, druga ze skóry i rafii (na lato). Sznurek mi nie przeszkadza, a gdy jest ściągnięty, nie da się włożyć ręki do torebki. Obie mają w środku kieszonki, a w głównej części mieści się bardzo dużo.
      • alpepe Re: torebka worek 12.05.25, 08:48
        Te masz? To gdzie tam jest suwak? Do kieszonki w środku, czy jak?
        • gris_gris Re: torebka worek 12.05.25, 08:59
          alpepe napisała:

> Te masz? To gdzie tam jest suwak? Do kieszonki w środku, czy jak?
          >
          Nie mam tej, mam dwie inne. Kieszonki sa w środku.
          • celandine Re: torebka worek 12.05.25, 09:11
            Dobrze się sprawuje ta torebka z sezamem? Czy ta skóra się rysuje? Bardzo mi się podoba i ten kolor też.
            • gris_gris Re: torebka worek 12.05.25, 10:02
              celandine napisała:

> Dobrze się sprawuje ta torebka z sezamem? Czy ta skóra się rysuje? Bardzo mi si
              > ę podoba i ten kolor też.

Mam kilka z Sézane i wszystkie są dobrej jakości. Tę Farrow mam od kilku lat i noszę prawie codziennie. Jest teraz odrobinę porysowana, ale moim zdaniem to jest normalne, biorąc pod uwagę intensywne używanie; jestem szczerze mówiąc bardzo zadowolona. Wiele razy mi zamokła na deszczu i nie ma śladu. Mam wersję heritage.
              • celandine Re: torebka worek 12.05.25, 11:02
                Bardzo ładna
    • alpepe Re: torebka worek 12.05.25, 08:49
      Nie kupiłabym produktu z jednego względu, nie wiem, jak on wygląda, zdjęcia są ciemne i brakuje mi dobrych zdjęć wnętrza. Natomias nie potrzebuję filmiku i pięci zdjęć laski z torbą.
      • eliszka25 Re: torebka worek 12.05.25, 08:54
        O, to jest słuszna uwaga. Ja też często rezygnuję z zakupu torebki jeśli ani z opisu ani ze zdjęć nie jestem w stanie wywnioskować, jak wygląda w środku.
    • celandine Re: torebka worek 12.05.25, 09:12
      Bardzo lubię worki, jak mają dobry ten sznurek to nic się za bardzo nie da zgubić.
    • taje Re: torebka worek 12.05.25, 09:28
      Nie wiem, czy ta jest wygodna, ale podoba mi się. Dobrze, że ma podszewkę. Kiedyś kupiłam duży worek, który nie miał podszewki i wszystko w środku obierało się (skóra od wewnątrz miała taką mechatą strukturę, trochę jak zamsz).
    • lauren6 Re: torebka worek 12.05.25, 10:46
      Ładna
    • szafireczek Re: torebka worek 12.05.25, 12:07
      W rozmiarze średnim takie torby są tak pakowne, że samemu coś trudno znaleźćsmile One są wygodne, pod warunkiem, że nie są jedynie klasycznym workiem, ale we wciąż na topie - w fasonie bucket, czyli mają rączkę dodatkowo, oprócz odpinanego paska. Ja widziałam wczoraj podróbkę, sądzę że turecką, z doskonałej skóry - LV model Bundle, zamiast okuć sama gruba, ale miękka skóra - no i gdyby nie ten monogram, to naprawdę - doskonała (tam jest taki pasek na zamknięcie i jak się nachyliłam - zobaczyłam, że pani tam sobie zmieściła m.in. 0,5l. butelkę wody mineralnej, która nie wystawała, oprócz masy innych rzeczy, a torebka wydawała się taka niewielka i zgrabniutka).
    • aankaa Re: torebka worek 12.05.25, 12:56
      wygodna, pod warunkiem, że ma jakieś przegródki/kieszonki w środku. Inaczej znalezienie czegokolwiek będzie przypominało grzebanie w worku ze śmieciami big_grin Chyba, że nosisz w torebce 3 rzeczy na krzyż a nie pół domu wink
    • demodee Re: torebka worek 12.05.25, 16:15
      Czy ta torebka ma sztywne dno? Bo jeśli tak, to ja bym miała posiniaczone biodra.
    • aqua48 Re: torebka worek 12.05.25, 18:11
      Lubię torebki worki, ale dla mnie muszą mieć jeszcze dwie zalety - dodatkowe przegródki/kieszenie wewnątrz oraz solidne zapięcie, na zamek najlepiej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka