dunajec1 29.12.06, 02:45 ...czy tez przepici ze tak pusto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aleks44 Re: Przejedzeni.... 29.12.06, 19:00 zycie na kacu,tez moze byc piekne hehe pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: Przejedzeni.... 30.12.06, 00:57 aleks44 napisał: > zycie na kacu,tez moze byc piekne ...kurde,jak Ci zazdroszcze tego "piekna"... ...Boze,jak mnie glowa boli.../z kabaretu-na szczescie tekst..:) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Przejedzeni.... 30.12.06, 09:34 nie ma czego zazdroscic,zartowalem hehe sam nie pije do "spodu" wlasnie z tego powodu.Ale przyznac musze,ze kac kacowi nie rowny,nie zawsze z powodu ilosci spozytego trunku,,a czesciej jakosci. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Przejedzeni.... 30.12.06, 14:27 A moze byście co przejedli, u mnie świątecne smakołykii napitki jesce som jest, indyk piecony, dobrze, ze zimno na polu, to kruseje, piwko, niwypite w święta, nie godajecy o nolewkach( autko nie daje). Przydo sie syćko jutro i w Nowy Rok, ni ma straku! Jo barzyj przeprocowano, jako przejedzono. Objechałak jesce do Wrocławia na pogrzeb, dwie nocki zarwane i marzy mi sie poscieł, i to w bioły dzień, hehe. Ide nynać. Moze nie na wieki... Dosiego Roku! Telo.Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Przejedzeni.... 31.12.06, 22:57 mnie zasypalo heheh ale mam dzis ochote na barszcz!aaaaaaaaj ! Odpowiedz Link Zgłoś