dunajec1 22.01.07, 01:51 ...moj piesek www.funnyjunk.com/funny_pictures/970/Ouch+my+nose/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
delfinek27 Re: Ale mnie ugryzl.. 22.01.07, 13:42 a ja mam zablokowany internet i nie mogę nic zobaczyć :( Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Ale mnie ugryzl.. 22.01.07, 17:49 nie powinien,chyba ze to nie Twoj hehe to jest Haski ??,fajny psiak,choc moja rasa to Bokser. w sumie ,to wszystkie sa fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
delfinek27 Re: Ale mnie ugryzl.. 22.01.07, 21:49 a ja chciała bym mieć Setera :) Kiedyś miałam Dalmatyńczyka taki fajny był przeżył ponad 10 lat ze mną ( wiecej nie wytrzymał ale i tak mu sie dziwie...) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Ale mnie ugryzl.. 22.01.07, 22:08 bierz Boksera,sa przekochane,Setery tez fajne.Dalmatynczyk ??? psychika chyba ta sama co Spanieli.Mam znajomego ,ktory ma Spaniela,tak psu odbilo ze pogryzl wlascicieli.Ale bardzo duzo zalezy od ulozenia psa.Nawet z najgrozniejszej rasy mozna zrobic kanapowego psa. Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Ale mnie ugryzl.. 23.01.07, 00:00 Gdzie tam Aleks pies w moim domu,pewnie bym wylecial razem z nim,to zdjecie znalazlem w zestawie chlopaka,a co do zwierzat to mam dwie zlote rybki w 30-o litrowym akwarium,to sa moje swinki. Odpowiedz Link Zgłoś
delfinek27 Re: Ale mnie ugryzl.. 23.01.07, 10:12 ja też mam rybki tylko w troche większym akwarium i prawde powiedziawszy to chce je oddać w dobre ręce bo będe robić totalne przemeblowanie i nie będzię je miała gdzie postawic Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Ale mnie ugryzl.. 23.01.07, 17:20 gdybym mial mozliwosci to bym mial psiaka,tylko co on bylby robil jak nas czasem nie ma.Pewnie ze mozna ze soba zabierac,ale nie wszedzie toleruja psy. rybki juz przerabialem,teraz zostaly mi tylko w oczku. Odpowiedz Link Zgłoś