dunajec1 26.01.07, 01:08 ....zima,prawda? No i dotarla zima do mnie,sniegu pol metra i-14C.Brrrrr!!!A juz myslalem ze tej zimy sniegu nie bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ellenai Re: Styczen,to... 26.01.07, 01:43 no musialo dotrzec do ciebie,u mnie cieplej jest ale podobno znowu ma sypac w ten weekend! ups Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Styczen,to... 26.01.07, 19:02 zima jest potrzebna,mniej bedzie przeziebien,infekcji.Niech bedzie kilka stopni ponizej zera.Tyle wystarczy dla lepszego samopoczucia.Jutro moze wyskocze gdzies pobiegac,bo mam za malo ruchu. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Styczen,to... 26.01.07, 23:46 Cholera na brak ruchu to i ja narzekam,ale juz trzeci dzien szufla w ruchu i snieg az sie "topi" od szybkosci szufelki,mam dosyc dlugi wjazd do garazu i podworko,tak ze "dobrze mi tak" Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Styczen,to... 27.01.07, 19:11 pobiegalem ,a potem nazarlem sie fasolki po bretonsku i jestem na zero hehe trzeba sobie kupic autko terenowe,nie bedziesz musial odgarniac Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Styczen,to... 27.01.07, 20:10 No to jak pobiegales to dobrze ale fasolke to trzeba bylo zjesc przed bieganiem,a samochodow terenowych czy tez z napedem na cztery kola nie lubie,jakos mi sie nie podobaja. Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Styczen,to... 27.01.07, 20:35 Masz racje z jedym i z drugim.Moglem sie nazrec wczesniej,tyle ze ja ja dopiero zrobilem po poludniu.A co do samochodow z napedem na czery kola to fakt,tyle ze dzisiaj akurat taki by mi sie przydal.Jest stromy podjazd i mimo opon zimowych ledwo sie wydrapalem,dlatego bo nie bylo odsniezone,ale bedzie lepiej,mam taka nadzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Styczen,to... 27.01.07, 20:46 Ja dopiero co po obiedzie,chyba pojde po...lezec,pogoda barowa,popaduje deszcz,z domu wychodzic sie nie chce,drinka samemu to nie smakuje pic,hmm,do kogo by tu zadzwonic zeby mnie odwiedzil albo zaprosil? Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Styczen,to... 27.01.07, 22:02 z tym to troszke gorzej,bo Jestes kapeczke za daleko,ale nadrobimy jak bedziesz na miejscu,sam tez nie pije Odpowiedz Link Zgłoś