Dodaj do ulubionych

Styczen,to...

26.01.07, 01:08
....zima,prawda?
No i dotarla zima do mnie,sniegu pol metra i-14C.Brrrrr!!!A juz myslalem ze
tej zimy sniegu nie bedzie.
Obserwuj wątek
    • ellenai Re: Styczen,to... 26.01.07, 01:43
      no musialo dotrzec do ciebie,u mnie cieplej jest ale podobno znowu ma sypac w
      ten weekend! ups
      • aleks44 Re: Styczen,to... 26.01.07, 19:02
        zima jest potrzebna,mniej bedzie przeziebien,infekcji.Niech bedzie kilka stopni
        ponizej zera.Tyle wystarczy dla lepszego samopoczucia.Jutro moze wyskocze
        gdzies pobiegac,bo mam za malo ruchu.
        pozdr.
        • dunajec1 Re: Styczen,to... 26.01.07, 23:46
          Cholera na brak ruchu to i ja narzekam,ale juz trzeci dzien szufla w ruchu i
          snieg az sie "topi" od szybkosci szufelki,mam dosyc dlugi wjazd do garazu i
          podworko,tak ze "dobrze mi tak"
          • aleks44 Re: Styczen,to... 27.01.07, 19:11
            pobiegalem ,a potem nazarlem sie fasolki po bretonsku i jestem na zero hehe
            trzeba sobie kupic autko terenowe,nie bedziesz musial odgarniac
            • dunajec1 Re: Styczen,to... 27.01.07, 20:10
              No to jak pobiegales to dobrze ale fasolke to trzeba bylo zjesc przed
              bieganiem,a samochodow terenowych czy tez z napedem na cztery kola nie
              lubie,jakos mi sie nie podobaja.
              • aleks44 Re: Styczen,to... 27.01.07, 20:35
                Masz racje z jedym i z drugim.Moglem sie nazrec wczesniej,tyle ze ja ja dopiero
                zrobilem po poludniu.A co do samochodow z napedem na czery kola to fakt,tyle ze
                dzisiaj akurat taki by mi sie przydal.Jest stromy podjazd i mimo opon zimowych
                ledwo sie wydrapalem,dlatego bo nie bylo odsniezone,ale bedzie lepiej,mam taka
                nadzieje.
                • dunajec1 Re: Styczen,to... 27.01.07, 20:46
                  Ja dopiero co po obiedzie,chyba pojde po...lezec,pogoda barowa,popaduje
                  deszcz,z domu wychodzic sie nie chce,drinka samemu to nie smakuje pic,hmm,do
                  kogo by tu zadzwonic zeby mnie odwiedzil albo zaprosil?
                  • aleks44 Re: Styczen,to... 27.01.07, 22:02
                    z tym to troszke gorzej,bo Jestes kapeczke za daleko,ale nadrobimy jak bedziesz
                    na miejscu,sam tez nie pije

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka