Dodaj do ulubionych

o kobietach

25.04.03, 14:33
kobiety zaczynają mówić o miłości w wieku 40 lat bo w tym wieku wiedzą, że
mają zmarszczki, siwieją i w ogóle sylwetka zmieniła się nie do poznania od
momentu kiedy miały 18 lat - wtedy były pewne siebie więc przebierały,
wybierały, bawiły się. Jest to normalne, ale ich atrakcyjność jako kobiety
jest bardzo krótka, dlatego są takie miłe ale dopiero w wieku 40 lat.
Natomiast ja jestem mężczyzną i wiem, że zawsze będą mi się podobały tylko
świeże kwiaty, które wyglądem i duchem nie przypominają wyrafinowanej
czterdziestki z przeszłością i po przejściach
Obserwuj wątek
    • Gość: IPon Re: o kobietach IP: *.jaslo.sdi.tpnet.pl 25.04.03, 15:46
      Pozwolę się nie zgodzić z Szanownym Kolegą. Powiedzmy, że jestem po
      trzydziestce, i jest tak: podabaja mi sie mółdki w wieku np. lat 20-25, ale
      mnie nie pociagaja. Pociagaja mnie kobiety, a kobieta dla ma nieco więcej niż
      20 lat. Jasna sprawa. Gdy miałem 20 podobały mi się i 17-stki i 20-stki i 25-
      ki. Teraz się zmienio. Wolę nawet grubo starsze.
      Tak to mniej więcej z grubsza wygląda.
    • ziutek.s Re: o kobietach 25.04.03, 16:19
      Prawdziwa miłość istnieje tylko w młodości .Jest to czas kiedy instynktownie
      ludzie się do siebie zbliżają i fascynują, natomiast każda następna przygoda
      tego typu w późniejszym życiu nie będzie nigdy miłością - natury nie da się
      oszukać. Po czterdziestce to można sobie poszukać przyjaciela i nic poza tym.
      Życie dzieli się na pewne okresy: dzieciństwo - zabawa, dojrzewanie - prawdziwa
      miłość, dojrzałość - odpowiedzialność , starość - choroby i wspomnienia,
      cmentarz. Nie łudźcie się, że późniejszym wieku przeżyjecie miłość, faceci
      lubią tylko zakochiwać się w nastolatkach, a w straszych paniach to mogą
      ewentualnie wskrzesić okres dzieciństwa , czyli matkowanie lub opiekowanie.
      Taka jest natura, tak jak w przyrodzie, jedni przychodzą i a drudzy odchodzą.

• Gość: Parasolka Re: o kobietach IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.03, 16:31
        Nie wiesz nic. W młodości miłość to seks i nic więcej.Potem te związki oparte
        na seksie albo przetrwają albo nie. W dojrzałym wieku szuka się już nie samego
        seksu ( bo tego czasem mamy dość ..jeśli nie mamy związanych z nim dobrych
        wspomnień) ale przyjaźni, zrozumienia.....zwykłego lubienia.Wtedy szczęśliwy i
        udany seks przyjdzie sam.
        Jeśli ktoś trafi na taki cud to tylko mu zazdrościć bo tylko on wie co to
        prawdziwa miłość.
        • Gość: Parasolka Re: o kobietach..... i jeszcze dodam IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.03, 17:04
          Dojrzali panowie, którzy zakochują się w nastolatkach chcą jednego....uwolnić
          się od napięcia erotycznego. Nie są warci uwagi.
          Prawdziwa miłość to miłość dusz. Seks jest tylko ukoronowaniem tego uczucia.

To są rozważania teoretyczne nie poparte doświadczeniami z praktyki więc proszę
          krytykować mnie wyrozumiale.
    • ziutek.s Re: o kobietach wiem wszystko pani.P 25.04.03, 17:17
      Ty piękna czterdziestoletnia kobieto, napisz lepiej ile masz kosmetyków w
      swojej łazience.(oczywiście tych na zmarszczki)- A tak naprawdę ,to kobiety po
      40 - codziennie oglądają się wstecz i bardzo żałują minionego czasu .
      Czterdziestki i starsze z przeszłością i po przejściach, z dziećmi na karku są
      nudne i wyrachowane!Dlatego paplają o miłości. Chcą tylko dorwać i usidlić
      faceta.Młodsze są przynajmniej szczere,nie tylko w łóżku.
      • Gość: IPon Re: o kobietach wiem wszystko pani.P IP: *.jaslo.sdi.tpnet.pl 25.04.03, 18:16
        ziutek.s napisał:

Dlatego paplają o miłości. Chcą tylko dorwać i usidlić
        > faceta.Młodsze są przynajmniej szczere,nie tylko w łóżku.

bzdury. Napisz ile masz lat, oczywiście jeżeli potrafisz :)
        Njlepsze są kobiety po "przejściach"
      • Gość: Parsolka Re: o kobietach wiem wszystko pani.P IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.03, 18:19
        Nie chcę nikgo usidlić. Nie ptrzebny mi nowy facet. Tak sobię tylko teoretyzuję.
        Wiem, że nowa miłość już mnie nie spotka.
        A Ty żyj z wiarą, że Cię kochają i są szczere.
      • Gość: IPon Re: o kobietach wiem wszystko pani.P IP: *.jaslo.sdi.tpnet.pl 25.04.03, 18:22
        ziutek.s napisał:

Młodsze są przynajmniej szczere,nie tylko w łóżku.

Biednyś Ty chopie i niedoświadczony, mołde dzisiaj patrzą tylko na markę
        samochodu i ile drinków możesz postawić.........
        Pyrsk Ludkowie.
    • ziutek.s Re: o kobietach 25.04.03, 18:33
      Mam 40lat ale to nie ma nic do rzeczy w tym temacie.Wiecie doskonale że mam
      rację, ale jesteście obłudni.Kobiety bo boją się przyznać że są mniej
      atrakcyjne niz dawniej i nudne a meżczyzni plotą że wolą starsze. Bo prawda
      jest taka że nie mają szans u młodszych ze swoimi brzuchami i łysiną.Chyba że
      są bogaci.
      • Gość: Parasolka Re: o kobietach IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.03, 18:50
        Kobiety są już nie tak piękne, mężczyźni mają łysiny....... i co z tego ??
        Takie jest życie!. Jeśli jest ktoś kogo możesz kochać to go kochaj mimo swojej
        czy jego łysiny. Chyba, że chcesz być sam............
      • Gość: IPon Re: o kobietach IP: *.jaslo.sdi.tpnet.pl 25.04.03, 18:53
        ziutek.s napisał:

> Mam 40lat ale to nie ma nic do rzeczy w tym temacie.Wiecie doskonale że mam
        > rację, ale jesteście obłudni.Kobiety bo boją się przyznać że są mniej
        > atrakcyjne niz dawniej i nudne a meżczyzni plotą że wolą starsze. Bo prawda
        > jest taka że nie mają szans u młodszych ze swoimi brzuchami i łysiną.Chyba
        że
        > są bogaci.

apropo's brzuchów, mów za siebie........
        Ale tak ogólnie spoko majonez. Podobaja Ci się młodsze? I dobrze. Mniejsza
        konkurencja. :)
    • ziutek.s Re: o kobietach 25.04.03, 19:07
      kochają się we mnie zarówno osiemnastki, jak i czterdziestki. I nie jestem
      żadnym starym prykiem z brzuchem, wyglądam i czuję się młodo.Ale niech mi nikt
      nie wmawia że stare są lepsze.Młodziutkie są słodkie i umieją kochać.

• Gość: Parasolka Re: o kobietach IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.03, 19:11
        Zdrówko Ziutek !!!!!!
    • milennik11 Re: o kobietach 27.04.03, 20:03
      ...moze i zaczynaja mowic...ale najseksowniejsze sa trzydziestoletnie
      kobiety...potrzebuja milosci,ale jeszcze nie za kazda cene...wprowadzaja swoich
      mezczyzn w szal...niesamowite jest to co moze zrobic niezalezny 30-40 letni
      mezczyzna aby zdobyc niezalezna 30-40 letnia kobiete...kwintesencja
      flirtu,prowokacji,zazdrosci,seksu,zdrady,wiernosci itd..
    • Gość: SZAK Re: o kobietach IP: *.pl / 192.168.1.* 27.04.03, 20:43
      Zgadzam się w 49% reszta to bzdura :)))
      Pozdrawiam SZAK
    • kostucha1 O kobietach prosze z taktem !!!!!!!!!! 01.05.03, 23:11
      odwalcie sie od nas piepszone pedały !!!!!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka