Dodaj do ulubionych

Kraków prosi o pomoc

29.05.03, 19:33
Mam do Was nietypową prośbę. Czy może ktoś z was wie gdzie w Jaśle, albo
okolicach znajduje się autoryzowany porządny punkt, gdzie zakładają inst.
gaz. do samochodów. Chcę kupić w Waszej okolicy samochód z takąż właśnie
instalacją, ale nie wiem, gdzie mam jechać, żeby sprawdzić jak jest ta
instalacja założona, czy prawidłowo i bezpiecznie, bo pan, który sprzedaje
niestety nie ma żadnych papierów z punktu, gdzie zakładano gaz. No i boję się
kupić bez sprawdzania, żeby nie nabyć bomby zamiast samochodu. Pomożecie????
bardzo mi na tym zależy. Krakowianka
Obserwuj wątek
    • jerry008 Re: Kraków prosi o pomoc 30.05.03, 03:54
      ....malutka kryptoreklama jeszcze nikomu nie zaszkodzila.....bedziesz jechac az
      z Krakowa zeby TO zrobic w Jasle?.......no pokaz adresik...napewno swietny
      warsztat.....
      • Gość: kat.ia Re: Kraków prosi o pomoc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.03, 10:09
        jerry008 napisał:

> ....malutka kryptoreklama jeszcze nikomu nie zaszkodzila.....bedziesz jechac
        az
        >
        > z Krakowa zeby TO zrobic w Jasle?.......no pokaz adresik...napewno swietny
        > warsztat.....

Ja nie mogę, co za ludzie. Że to niby ja mam warsztat z instalcjami i chcę go
        tu w Jaśle zareklamować? Ilu klientów bym w ten sposób zwabiła? Dwóch? Jednego?
        A co w tym dziwnego, ze chcę samochód kupić w Jaśle? Po wojewodztwie
        małopolskim nie jeździ dużo modeli, który chce kupić i tyle, a już prawie w
        ogóle z inst. gazową. Jak ktoś wie o takim warsztacie, to może mi puścić meila
        na prywatne konto, bo przecież się zalogowałam i po całej sprawie. wszystko
        sciśle tajne. Choć szansę na to, ze kotoś mi udzieli takiej informacji są
        niewielkie. Ale a nuż...
        • Gość: pomocnik Re: Kraków prosi o pomoc IP: *.chello.pl 31.05.03, 21:26
          Armako SC. Autoryzowany punkt montażu instalacji gazowych. /0-13/ 436 89 24. 38-
          400 krosno.
          Szot Artur. Aut. pkt mon. inst. gaz. /0-13/ 432 06 78. 38-400 Krosno.
          www.pkt.pl
          Pozdr.
          • Gość: pomocnik Re: Kraków prosi o pomoc IP: *.chello.pl 31.05.03, 21:38
            Samochodowe instalacje gazowe. Autoryzacja TARTARINI.
            /0-13/ 448 17 09.
            38-200 Jasło.
            Pozdr.
    • Gość: nieuczciwy Re: Kraków prosi o pomoc IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.03, 16:24
      A co to za samochód taki nietypowy jeżeli mogę wiedzieć ? Czegoś tu nie
      rozumiem, może w Jaśle jest taniej niż w Krakowie ?
      Na ul. Wincentego Pola znajmi zakładali instalacje gazowe i nie narzekają.
      • Gość: kat.ia Re: Kraków prosi o pomoc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.03, 20:54
        Gość portalu: nieuczciwy napisał(a):

> A co to za samochód taki nietypowy jeżeli mogę wiedzieć ? Czegoś tu nie
        > rozumiem, może w Jaśle jest taniej niż w Krakowie ?
        > Na ul. Wincentego Pola znajmi zakładali instalacje gazowe i nie narzekają.

A co tu jest do rozumienia. Chcę kupić micrę, której w Krakowie jak na
        lekarstwo. Moja koleżanka musiała po swoją micrę pojechać do wawy, żeby kupić
        taką jak chciała. A to że w Jaśle jest taniej, to oczywiste. Kraków jest drogi.
        Obecny samochód kupowałam w Andrychowie i zyskałam mniej więcej jakieś 2 tys.
        do przodu. Co w tym złego?
    • Gość: kat.ia dzięki pomocniku!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.03, 20:50
      za odzew. Bardz mi pomogłeś :)))))
    • Gość: Gość Re: Kraków prosi o pomoc IP: 195.205.38.* 07.06.03, 14:49
      Naprawdę solidnie i tanio montują instalacje w Rafinerii Jasło. Sam tam
      montowałem i jestem zadowolony. Jeżdzę już ponad rok bez żadnej awarii. Tankuje
      gaz i w droge. Polecam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka