Dodaj do ulubionych

Aleje Starszych Braci - Łopuszańska

02.04.11, 22:45
Na tablicach informacyjnych na ww. skrzyżowaniu zmienili datę zakończenia robót z 31.05.11 r. na 16.06.11r.
Obserwuj wątek
    • wiotka_trzpiotka Re: Aleje Starszych Braci - Łopuszańska 05.04.11, 09:50
      to i tak nieźle, bo słyszałam, że dopiero we wrzesniu skończą
      • michart Re: Aleje Starszych Braci - Łopuszańska 05.04.11, 09:55
        >słyszałam, że dopiero we wrzesniu skończą

To jak dobrze pójdzie, bo jak widzę to wszystko, to w ten czerwiec też mi się wierzyć nie chce.
        • zibi-pruszkow Re: Aleje Starszych Braci - Łopuszańska 05.04.11, 11:06
          zamiast powielania plotek, proponuję rzeczową dyskusję ... estakady nie są skończone, tunel Warszawa-Pruszków nie ma ułożonego asfaltu i nie jest przykryty, co uniemożliwia wykonanie łacznika Łopuszańska - Kleszczowa, resume roboty mają na kilka miesięcy, realny termin oddania inwestycji późne lato lub jesień tego roku, ten kto podaje komunikat o czerwcu powinnien stanąc goły na środku stodoły.
          • wfe416n Re: Aleje Starszych Braci - Łopuszańska 05.04.11, 11:39
            zibi-pruszkow napisał:

> nie jest przykryty,

Bo chyba nie będzie.
            • new.joiner Re: Aleje Starszych Braci - Łopuszańska 05.04.11, 21:13
              Bo to nie tunel tylko droga poprowadzona w wykopie:

siskom.waw.pl/materialy/jerozolimskie/Lopuszanska-Kleszczowa-5.jpg
              • zibi-pruszkow Re: Aleje Starszych Braci - Łopuszańska 06.04.11, 07:17
                czyli tam mają jeszcze filary stanąć, podtrzymujące łącznik Kleszczowa - Łopuszańska, obstawiam jesień, nawet późną jesień.
                • new.joiner Re: Aleje Starszych Braci - Łopuszańska 06.04.11, 10:14
                  te od strony Pruszkowa już stoją:
                  img820.imageshack.us/i/dsc03968o.jpg/
                  img155.imageshack.us/i/dsc03702w.jpg/
                  img801.imageshack.us/i/dsc04019z.jpg/
                  Od strony Warszawy - w zaawansowanej budowie.

Więcej optymizmu ;)

• humptyangel Re: Aleje Starszych Braci - Łopuszańska 06.04.11, 10:15
                  Teraz jak jest już powyżej 0 st. C robota może trwać 24h. Marzec i kwiecień to ciężki okres na budowie.
    • w3c-strict Re: Aleje Starszych Braci - Łopuszańska 06.04.11, 21:44
      No ładnie. Pomylił mi się 19 z 16 :( Ale kto jeździ, to zauważył mój błąd.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka