Dodaj do ulubionych

Apteka 'Pod Lipami' - ta przy WKD

30.05.11, 14:41
Czy tylko mi tam nie wydają reszty czy to normalna praktyka? Kupowałem tam może z 5 razy leki i jeszcze ani razu nie otrzymałem reszty takiej jak powinna być. Panie sobie zaokrąglają w górę, nie mówiąc o tym, że ceny na produktach są inne niż te nabijane na kasie. Np. kupiłem Centrum - cena na opakowaniu 23,42 cena jaka nabiła się na kasie 23,98 a cena jaką podała mi aptekarka - 24zł i do tej ceny wydała mi resztę. Rozumiem, że czasem brakuje drobnych, ale tak jest zawsze, no i cena jaką powinna mi podać aptekarka musi zgadzać się z tą na kasie, a nie sobie sami zaokrąglają w górę. Tak to w biały dzień okrada się swoich klientów i naszą Ojczyznę bo zapewne podatki odprowadzane są od cen na produktach albo cen nabitych na kasie a nie od tej jaką zapłacił klient.
Obserwuj wątek
    • nogidopasa Re: Apteka 'Pod Lipami' - ta przy WKD 30.05.11, 15:39
      A co na to Panie aptekarki? Chyba lepiej im zwrócić uwagę niż wypłakiwać się na forum?
      • nascen Re: Apteka 'Pod Lipami' - ta przy WKD 31.05.11, 10:45
        Jeżeli uważasz ze forum służy do wypłakiwania się to jesteś w błędzie.
        A co na to Panie z apteki? Nic. Jak ostatni raz zwróciłem im na to uwagę to z wielką niechęcią wydała mi resztę jak powinna, ale kolejnym razem historia była ta sama. Kwoty są na tyle małe, że nie warto wszczynać awantur, ale sam fakt, że taka sytuacja ma miejsce jest żenujący.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka