Dodaj do ulubionych

Coaching w Żyrardowie

16.08.11, 13:32
Dryfujesz przez życie? Nie potrafisz znaleźć celu, który naprawdę Cię poruszy? Może masz cel, ale jego realizacja wymaga stworzenia ogromnego, przytłaczającego planu? A może dawno już stworzyłeś plan, lecz codzienność skutecznie go pożera? Czujesz, że Twoja Droga jest gdzieś obok Twojej wydeptanej ścieżki? Odkładasz marzenia na jakieś inne, lepsze czasy... może inne życie? Brakuje Ci Energii? Nie masz Siły i Wiary w sukces? Czego jeszcze Ci brakuje? Wiedzy? Umiejętności?

A gdybym Ci powiedział, że masz wszystko, czego Ci potrzeba, żeby zacząć?

Oferta Openminder dla klientów indywiduwlnych to wsparcie w zakresie poszukiwania i realizacji życiowych celów. To towarzyszenie w drodze od zwątpienia i braku spełnienia do nadziei i odbudowania swojego silnego Ja:

Life Coaching

Coaching kariery

Coaching wytyczania i realizacji życiowych celów

Coaching w zakresie indywidualnie dobranych obszarów rozwoju

Promocyjne ceny.
Pierwsze spotkanie gratis.

Zapraszam do kontaktu.
Openminder.
Tomasz Szustakiewicz.
www.openminder.pl
t.szustakiewicz@openimnder.pl
608-078-257
Obserwuj wątek
    • mariusz_zet Re: Coaching w Żyrardowie 18.08.11, 18:24
      tylko co biedny robotniczy lud żyrardowski zrozumie z tych zagramanicznych haseł?
      • mirella777 Re: Coaching w Żyrardowie 18.08.11, 21:19
        taaaa....
        Najpierw sesja life couchingu w Pierdziszewie, potem myting w sprawie management consultingu w Mysikiszkach, jeszcze obowiązkowo biznes lancz w "manhattan restaurant" w Pcimiu i na koniec zakupowe szaleństwo w butiku "glamour" w tłuszczu

okropnie brzmią te angielskie przeszczepy, a już szczególnie karykaturalnie wyglądają napuszone angielszczyzną szyldy w pejzażu polskiej prowincji
    • openminder1 Re: Coaching w Żyrardowie 18.08.11, 23:40
      Dziękuję za odpowiedzi.

Myślę, że wbrew pozorom w Żyrardowie jest wiele osób zainteresowanych rozwojem osobistym.

Pozdrawiam,

Openminder.
      • mariusz_zet Re: Coaching w Żyrardowie 19.08.11, 00:10
        Tak, jest w Żyrardowie taki Edek, co muruje mi dom. Edek skarżył mi się ostatnio, że traci po mału serce do tej roboty, nie widzi w tym wszystkim sensu i generalnie nic mu się już nie chce. Coraz częściej wychodzi przed dom, siada na ławeczce i tylko patrzy, patrzy w dal całymi godzinami...
        I wszystko byłoby dobrze, tylko jak tak dalej pójdzie, to mi kurde chałupy przed zimą nie skończy.
        Może ten kołczing by mu pomógł?
        Tylko się boję, cholera, że jak to usłyszy, to mi z budowy z wrzaskiem ucieknie, bo pomyśli, że to antychrysty jakie albo inne diabelstwo
        • openminder1 Re: Coaching w Żyrardowie 19.08.11, 20:31
          Zapraszam Edka na pierwszą, darmową sesję. Będzie miał okazje zapoznać się z metodą i zapytać o wszystkie sprawy związane z metodyką coachingu. Nie taki diabeł straszny... :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka